Sherlock Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2004 Παιδιά ψάχνω εδώ και 2 χρόνια την ταινία MISSION TO MARS του Brian de Palma σε DVD με ελληνικούς υπότιτλους. Έχει κανείς σας καμιά ιδέα που μπορώ να την βρώ (η κάποιος απο εσάς να την έχει και να την πουλάει);
aragorn Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2004 Δεν έχει βγει με ελληνικούς υπότιτλους (απ'όσο ξέρω τουλάχιστον).
Sherlock Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2004 Είχε βγεί κάποια στιγμή αλλα όταν την βρήκα και την παράγγειλα σε ελληνικό e-shop (νομίζω shop21) είχε εξαντληθεί. Απο τότε την ψάχνω !!!
aragorn Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2004 Επιμένω ότι δεν έχει βγει με ελληνικούς υπότιτλους
^BOOMBOOM Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2004 Αυτή δεν είναι η ταινία με τον Gary Siniz (το σκότωσα?) ?? Είχα δεί το Red Planet και μου άρεσε πάρα πολύ αλλα αυτή η ταινία (είχαν βγεί σχεδόν ταυτόχρονα) νομίζω ήταν απαράδεκτη.
pseira Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2004 To "Mission to Mars" ήταν εκείνο με το πρόσωπο που προστάτευε το μεγάλο μυστικό και καλά; πολύ π@π@ρι@ και αυτό , και το Red Planet....και το Ghosts of Mars (ασχετο αλλά ήταν απαράδεκτο)
Sherlock Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2004 Βρε παιδιά δεν σας προλαβαίνω ... >Επιμένω ότι δεν έχει βγει με ελληνικούς υπότιτλους Επιμένω οτι κάποια στιγμή είχε βγεί αφού την είχα παραγγείλει. :wink: Μάλιστα θυμάμαι που με είχαν πάρει τηλέφωνο (μετά απο καμιά 10αρια μέρες!!!) απο το μαγαζί που το είχα παραγγείλει να μου προτείνουν να πάρω κάτι άλλο στην θέση του. >katebase agglikous kai metafrase tous! Το έχω σκεφτεί αλλά ήθελα να γλιτώσω αυτή την διαδικασία. Μάλλον εκεί θα καταλήξω όμως όπως πάει το πράγμα. :roll: >Αυτή δεν είναι η ταινία με τον Gary Siniz (το σκότωσα?) ?? Είχα δεί το Red Planet και μου άρεσε πάρα πολύ αλλα αυτή η ταινία (είχαν βγεί σχεδόν ταυτόχρονα) νομίζω ήταν απαράδεκτη. Ναι φίλε αυτή είναι, δεν το σκότωσες. Το mission to Mars όμως νομίζω βγήκε λίγο πριν το Red Planet. Είναι εξαιρετικές ταινίες και οι δύο (προσωπική άποψη). Το Red Planet το έχω και τώρα ψάχνω για την άλλη. >To "Mission to Mars" ήταν εκείνο με το πρόσωπο που προστάτευε το μεγάλο μυστικό και καλά; πολύ π@π@ρι@ και αυτό , και το Red Planet....και το Ghosts of Mars (ασχετο αλλά ήταν απαράδεκτο) Φίλε συμφωνώ μόνο για το τελευταίο. Το Ghosts of Mars είναι ένα αίσχος!!! Έυχομαι να μήν το είχα δεί
aragorn Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2004 Δεν τίθεται θέμα να "είχε βγει" και να μην "υπάρχει" τώρα. Οπότε εάν κάνουμε ορισμένα τηλέφωνα σε μερικά βιντεοκλάμπ και σε ΚΑΝΕΝΑ δεν υπάρχει, καθώς ούτε και σε κανένα online κατάλογο, ε δηλαδή πώς να το κάνουμε, δεν έχει βγει. Που θα πάει όμως, εδώ βγήκαν άλλα και άλλα, αυτό θα ξεφύγει? Εμένα μου άρεσε πάντως αρκετά η ταινία. Πολύ περισσότερο από το red planet που μου φάνηκε πατατοειδές.
^BOOMBOOM Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2004 To Red Planet ήτανε πολύ καλογυρισμένο με φοβερά εφέ (η AMY ¨ητανε απίστευτη) η υπόθεση θα μπορούσε να ήτανε πολύ καλύτερη αλλα και πάλι ήταν ικανοποιητική. Το mission του mars μου φάνηκε μπούρδα απο κάθε άποψη. Sherlock, επειδή βλέπω είσαι φαν δες και εδώ: http://www.marssociety.com/
Sherlock Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2004 To Red Planet ήτανε πολύ καλογυρισμένο με φοβερά εφέ (η AMY ¨ητανε απίστευτη) η υπόθεση θα μπορούσε να ήτανε πολύ καλύτερη αλλα και πάλι ήταν ικανοποιητική. Το mission του mars μου φάνηκε μπούρδα απο κάθε άποψη. Sherlock' date=' επειδή βλέπω είσαι φαν δες και εδώ: http://www.marssociety.com/[/quote'] Με έφτιαξες Βέβαια είμαι φαν γενικά της επιστημονικής φαντασίας αλλά και ότι έχει να κάνει με το διάστημα.
Sherlock Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2004 Που θα πάει όμως, εδώ βγήκαν άλλα και άλλα, αυτό θα ξεφύγει? ΜΑΚΑΡΙ !!! Αμήν και πότε ! Πάντως είναι σίγουρο οτι το παράγγειλα !!! Μου είπαν οτι είχε εξαντληθεί και δεν θα ξανακυκλοφορήσει. Μπορεί να το είχαν βάλει με την προοπτική οτι θα βγεί και να τους κρεμάσανε απο τους προμηθευτές τους.
aragorn Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2004 Δεν καθόμαστε να ρίξουμε μια μετάφραση στο Region1 που λέει και ο predator να ξεμπερδεύουμε?
Sherlock Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2004 Δεν καθόμαστε να ρίξουμε μια μετάφραση στο Region1 που λέει και ο predator να ξεμπερδεύουμε? Μου φαίνεται πως εκεί πάει η δουλειά :roll:
andreaslfc Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2004 Εγώ το είχα νοικιάσει από το Videoblue στην Καλλιθέα πριν πολύ καιρό, και απ'ότι θυμάμαι είχε εξώφυλο όχι Αγγλικό αλλά πρέπει να ήταν Γαλλικό (δεν είμαι και σίγουρος) και είχε και Ελληνικούς υπότιτλους. Ανδρέας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.