Προς το περιεχόμενο

Mozila Download Manager

kSiS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Nai alla pos vazeis ta manager pou ipostirizei?Gia paradeigma to flashget pou thelo ego?To internet download manager pou anafereis exei kapoio proterima?

apla kaneis install kapoio apo auta k t firefox to briskei meta kateuthian k sou anoigei tin epilogi.....

to proterima tou internet download manager einai oti poli apla den thelei to flashgot gia na mboresei na doulepsei....douleuei kateuthian me to fiirefox xwris extentions k tetoia.... :wink:

+ OTI EINAI SPYWARE FREE!!!

Δημοσ.

εγώ με internet download manager δεν εχω πρόβλημα σε κανένα download και μου δουλεύει σε όλους τους browsers χωρίς κανένα πρόσθετο ή ρύθμιση (Εκτος από το advanced browser integration που βρίσεις στα options του).

Δημοσ.

ρε παιδιά μπορείτε να με βοηθήσετε στην εγκατάσταση?

κατεβάζω το flashgot απο εδώ:

https://addons.update.mozilla.org/extensions/showlist.php?application=firefox&version=1.0&category=Download%20Tools&numpg=10&pageid=2

αλλά όταν τελειώνει το download από το firefox extensions τότε μου γράφει από κάτω "θα απεγκατασταθεί μετά την επανακίνηση του φυλομετρητή"

λοιπόν ? τί να κάνω ?

Δημοσ.
"θα απεγκατασταθεί μετά την επανακίνηση του φυλομετρητή"

Βασικά πιο πιθανό θεωρώ να σου λέει "θα εγκατασταθεί μετά την επανακίνηση του φυλομετρητή". Τουλάχιστο στην αγγλική εκδοση αυτό λεει. Αυτό σημαίνει οτι εγινε εγκατάσταση αλλά για να λειτουργήσει θα πρεπει να κλεισεις τον Firefox και να τον ξανανοιξεις (οπως πολλα προγραμματα σου ζητανε να κανεις επανεκκινηση για να ολοκληρωθει η εγκατασταση :wink: ). Για να δεις αν οντως ειναι ενταξει πανε στο "Tools->Extension" (δεν ξερω πως το εχει στα ελληνικά) και εκεί θα πρεπει να λεει καπου FlashGot. Κάνοντας click στο "options" διαλέγεις ποιος download manager (απο αυτούς που έχεις ήδη εγκατεστημένους) θέλεις να ενεργοποιείται μεσω του FlashGot. :wink:

Δημοσ.
Βασικά πιο πιθανό θεωρώ να σου λέει "θα εγκατασταθεί μετά την επανακίνηση του φυλομετρητή"

Κι όμως έλεγε θα απεγκατασταθεί..

αλλά τώρα οκ το πρόβλημα λύθηκε. αλλά ρε παιδιά το flashget είναι πολύ πολύπλοκο. κάνα πιο απλό μπορείτε να προτείνεται ? να μην κατεβάζω τώρα όλη την λιστά που λέει οτι υποστηρίζει

:(

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...