chrismasgr Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2004 Αγόρασα 40 δισκάκια απο το e-sop TY DVD+R Χ4.Στο διαδικτυακό τόπο της εταιρείας όλα τα dvd τόσο τα no logo όσο και τα άλλα με logo και κουτί γράφουν JAPAN MADE εκτός από τα dvd+r x4. Να υποθεσω ότι το ξέχασαν; Να υποθέσω ότι δενείναι JAPAN MADE; Τι είναι τελικά; Όποιος ξέρει ασ μας διαφωτίσει.
nektarios1973 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2004 ta exo parei kai ego kai nomizo pos den einai made in japan, mexri prin 3 evdomades ta sigekrimena egrafan made in japan eno tora den to grafoun opote katalavenis
parsifal Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2004 Ο,τι και να είναι παιδιά, PI/PO=7/2 δεν έχω πάρει από κανένα άλλο DVDR μέχρι τώρα, ούτε το κόβω στο μέλλον. Πόσο πιο κάτω να πάει?
javanidhs Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2004 Εχουμε αναφερθεί και σε αλλα θέματα αν κάνεις search θα βρείς και ελληνικά ποστ Διάβασε τα 2 πρώτα ποστ στο παρακατω θέμα και αν έχεις ακομα απορίες...το συζητάμε! http://club.cdfreaks.com/showthread.php?s=&threadid=80545
nektarios1973 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2004 το μέγιστο επιτρεπόμενο PI/PO ειναι συμφωνα με τις προδιαγραφές το 280. Πολλες φορές το drive μου καταφέρνει να διαβάσει δισκάκια με PI/PO 400-500 αλλά αυτό δεν εξασφαλίζει οτι θα δουλεύουν κι αλλου (πχ.. το δυστροπο διαβαστήρι NEC). Επίσης με τον καιρό τοσο η επίστρωση όσο και το πλαστικό φθιρονται με αποτέλεσμα την αυξηση του PI/PO, οταν λοιπον ενα δισκάκι οπως το princo γραφεται με κακη ποιότητα, αλλα εντος των προδιαγραφών πχ. με PI/PO γυρω στο 200, ειναι θεμα χρονου (και σχετικά μικρού) να ξεπερασει το 300. Τα ΤΥ και τα RITEK για παράδειγμα αμέσως μετά την εγγραφή μου δινουν μέσο PI/PO κάτω από 15, ενω τα πολυ φθηνα Bulkpaq (επιστρωση INFOSMART01) που κοστιζουν οσο και τα princo δεν ξεπερνουν την τιμη PI/PO 50-60. ayto gia sena PREDATOR
predator Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2004 ara oso pio mikri einai ayth h timi toso kalytera apo oti katalaba! thanks man!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.