ΛΕΥΤΕΡΗΣ Λ. Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2004 ..ανοίγετε το χαζοκούτι κάθε τρίτη-πέμπτη στις 19:00 και σάββατο στις 17:00.Στον Blue Sky. Όταν ανοίγεις ένα καινούργιο thread' date=' καλό είναι απο σεβασμό προς τους άλλους να το σκέφτεσαι πρώτα 2-3 φορές γιατί πάνω απ΄όλα [b']scripta manent[/b]. Και μόνο το ότι έχεις γράψει italo disco με k, φανερώνει ότι καί δεν γνωρίζεις το αντικείμενο καί δεν έχεις εξοικίωση με τα αγγλικά αλλά καί έχεις περιορισμένη σχέση με το internet. Την εν λόγω εκπομπή την παρακολουθώ τακτικά και δε θα έλεγα οτι ασχολείται αποκλειστικά με italo disco τραγούδια. To ίδιο ισχύει και για τον πειρατικό Blue Space στους 107,2 τον οποίο παρακολουθεί αρκετός κόσμος, παρα το γεγονός οτι με τον τρόπο που ασχολείται με τη δεκαετία του '80 μάλλον την ευτελίζει παρά την εξωραϊζει. Ο δε βασικός παρουσιαστής εκπομπών του ονόματι Κυπριανός, αν και συμπαθής μέσα στην άγνοια, την αμορφωσιά και την αγραμματοσύνη του, δίνει μια εικόνα για το πως ήταν έως και τα μέσα του '80 μια μερίδα ραδιο-πειρατών οι οποίοι είχαν μεν αγάπη για τη μουσική αλλά οι περιορισμένες γνώσεις και ικανότητες τους μας χάριζαν άφθονες στιγμές γέλιου μέχρι δακρύων.
_BASSstarlet_ Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2004 Καλά μην ζορίζεσε, δεν έκανα λάθος στο ονομά σου! Δεν υποστήριξα ότι είμαι γνώστης της μουσικής,όυτε αγγλικά "ξέρω" και δεν νομίζω πως δεν σέβομαι τους ακροατές αυτού του είδους επειδή έκανα λάθος σε ένα γράμμα...
The_Judas Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2004 Επίσης έγραψες Τρίτη-Πέμπτη χωρίς να βάλεις το αρχικό γράμμα κεφαλαίο :wink:
Founes Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2004 re leuteraki agori mou xalarwse ligo... pws tin eides etsi ? den einai anagi na kaneis tetoies epitheseis pros allous xristes.... apla boreis na mas diafwtiseis me tis gnwseis sou. Me to na irwnevese den tha katafereis tipota... epidi loipon m'aresei kai emena to idos autis tis mousikis mipws tha borouses na mas protineis pou tha borousame na vroume perissotera ?
ΛΕΥΤΕΡΗΣ Λ. Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2004 Καλά μην ζορίζεσε' date=' δεν έκανα λάθος στο ονομά σου!Δεν υποστήριξα ότι είμαι γνώστης της μουσικής,όυτε αγγλικά "ξέρω" και δεν νομίζω πως δεν σέβομαι τους ακροατές αυτού του είδους επειδή έκανα λάθος σε ένα γράμμα...[/color'] Αν εισέπραξες τα περι σεβασμού λάθος, ζητώ συγγνώμη για τη διατύπωση τόσο απο σένα οσο και απο οποιονδήποτε μπορεί να ενοχλήθηκε. Επίσης έγραψες Τρίτη-Πέμπτη χωρίς να βάλεις το αρχικό γράμμα κεφαλαίο Ξέρεις τι λένε γι'αυτούς που μπαίνουν απο το πουθενά σε μια συζήτηση χωρίς να έχουν να συνεισφέρουν κάτι ουσιαστικό... re leuteraki agori mou xalarwse ligo / apla boreis na mas diafwtiseis me tis gnwseis sou Me to na irwnevese den tha katafereis tipota... Απο τη στιγμή που απ' οτι φαίνεται δεν υπάρχει thread για την italo disco στο site, υποθέτω οτι οι απόψεις των "fans" και μη για το συγκεκριμένο μουσικό ιδίωμα (αν και θα δικαιούνταν ξεχωριστό thread) μπορούν να φιλοξενηθούν εδω (αν και αυτό είναι θέμα των moderators). Αν αποφασιστεί κάτι τέτοιο θα συνεισφέρω και τη δική μου άποψη επι του εν λόγω αντικειμένου. Αν οποιοσδήποτε έχει πρόβλημα με τα γραφόμενα μου, μπορεί με προσωπικό μήνυμα να μου εκφράσει την όποια αντίρρηση ή διαφωνία του σχετικά. Δεν νομίζω οτι εδώ ειναι thread στο οποίο μπορεί να λάβει χώρα μια τέτοιου τύπου "αντιπαράθεση".
Dangelo Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2004 Xerolas??? MHPWS?? xalarwste re c's paidia kai dwste apla ta fwta sas.... Xerete ti lene gia ta parapanw?? O KLASIKOS O MALAKAS O ELLHNAS!!! Exei apopsi gia ola kia panw apo ola i dikh tou einai h swsth!!! Prosthese kati re c leuteraki sto thread tou paidiou kai mhn kritikareis... an theleis na peis kati ston idio iparxoun kai ta pm... Mazi sou egw _BASSstarlet_ disko rules!!!!
The_Judas Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2004 Επίσης έγραψες Τρίτη-Πέμπτη χωρίς να βάλεις το αρχικό γράμμα κεφαλαίο Ξέρεις τι λένε γι'αυτούς που μπαίνουν απο το πουθενά σε μια συζήτηση χωρίς να έχουν να συνεισφέρουν κάτι ουσιαστικό... Εσύ τι προσέφερες στη συζήτηση ? Την μεγαλεπίβολη και βαθυστόχαστη πληροφορία ότι η disco δεν περιέχει το γράμμα k αλλά το c? Αναφέρεσαι στις μεγάλες γνώσεις που έχεις για το internet αλλά συμπεριφέρεσαι όπως όλοι όταν μπαίνουν σε φόρουμ για πρώτη φορά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.