Trixwto-arkoudi Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2004 Καλησπερα σας παιδια, Πριν απο 5 μερες πηρα το πακετακι ADSL in a box για γραμμη ISDN. Ετοιμασα την αιτηση, την εστειλα, συνδεσα το ADSL μοντεμακι τα drivers του κτλ κτλ και ολα ηταν ετοιμα... περιμενα μονο να γινει DSL η γραμμη μου... εβλεπα στο access runner control panel να μην υπαρχει γραμμη adsl και λογικο ηταν και το λαμπακι απο το μοντεμακι το κρυπτο να αναβοσβυνει... Σημερα λοιπον στο control panel φανηκε επιτελους οτι εχω γραμμουλα adsl και το μοντεμακι σταματησε να αναβοσβυνει. E λεω με συνδεσανε και περνω την forthnet να μου πει τους κωδικους. Κοιταει η κοπελα και λεει εμεις βλεπουμε οτι δεν συνδεθηκατε ακομα αλλα παρτε ενα demo λογαριασμο να δοκιμασετε. μου δινει τον λογαριασμο... βαζς τα στοιχεια στο access runner dsl και εκει που λεει επαληθευση ονοματος και κωδικου χρηστη κολαει. τι γινετε παιδια? εχετε καμμια ιδεα? εχω κανει και restart και reset! τι λετε εσεις? ευχαριστω
Prof_Chaos Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2004 δεν έχω ιδέα τι μπορεί να φταίει..Κι εγώ πριν 3 μέρες πήρα το πακέτο και μου είπαν 12 εργάσιμες..Λίγο νωρίς ομως δεν συνδέθηκες?Μήπως συμβαίνει τπτ αλλο..όπως κάποιο πρόβλημα με το modem.Το απεύχομαι αλλά ποτέ δεν ξέρεις.
Trixwto-arkoudi Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2004 phra thlefwno kai mou eipane oti mporei na fenete sto control panel oti egine alla den einai oloklhrwtikh h syndesh giauto. ante na doume professora pios tha syndethei prwtos se niwthw giati kai egw sthn idia fash vriskomai kai eimai trellamenos
Prof_Chaos Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2004 χεχε ναι αστα να πάνε ιδια φάση..Εγω πολύ το φοβάμαι για μένα τουλάχιστον οτι θα το βάλουν πρώτες μέρες 2005..λογω γιορτών που ως γνωστών είναι όλα υπο διάλυση..Παντως για να παίζει αυτό με την γραμμή σου πρέπει να είσαι πιο κοντά στον τερματισμό απο μένα.. PS:Μιας που λές για την τρέλα που μας έχει πιάσει..Απο τοτε που έκανα την αίτηση τα βράδια βλέπω downloads με 40kbs..Ξυπνάω και κοιτάω το Modem αλλα ακόμη αναβοσβήνει ..Για να καταλαβεται τη ζημιά μας έχει κάνει ο πOTE..Που και τσαμπα να εδείνε adsl δεν θα έβαζα απο αυτον..
Trixwto-arkoudi Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2004 profesora h fash einai auto pou les... ksypnousa kai egw kai koitousa to modem kai shmera pou to eida na anavei adikh xara! giauto mhn to koitas san endeiksh leitourgias autos htan kai emena o provlhmatismos mou kai anoiksa to thread
Trixwto-arkoudi Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2004 professora estrwse to lampaki sto modem h akoma?
Prof_Chaos Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2004 Μπα ακόμη αναβοσβήνει..Θέλω να πιστεύω οτι μέσα της εβδομάδας κάτι θα γίνει..Αν όχι θα αρχίσω τηλεφωνα στον OTE να δώ τι κάνουνε..
Trixwto-arkoudi Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2004 enhmerwne me gia na energoume parallhla... na doume pou tha mas bgalei
Prof_Chaos Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2004 εγεινε φιλε μου.Εγω απο Δευτέρα παίρνω το 134 του ΟΤΕ να ασκήσω λίγο πίεση γιατι δεν γίνεται δουλειά αλλιώς.. Για instant επικοινωνία το msn μου είναι [email protected]
Trixwto-arkoudi Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2004 exeis kapoio neo? milhses me 134? an nai ti eipes? to lampaki ?
Prof_Chaos Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2004 Λοιπόν η κατάσταση δεν είναι τοσό καλή σύμφωνα με τα τελευταία νέα.. Το 134 δεν έχει καμια σχέση απο την στιγμή που έχουμε κάνει την αίτηση στην forthnet.Ο Οτε ενολίγης δεν γνωρίζει αν έχουμε κάνει αίτηση παρα μόνο η Forthnet η οποία είναι η μοναδική αρμοδία για την ενεργοποίηση της γραμμής μας. Απο το 134 μπορείς ομως να μάθεις σε ποιό dslam είσαι αλλά και αν έχει βλάβη η περιοχή σου. και τώρα ερχόμαστε στο κυρίος πιάτο.Τα περισσότερα DSLAM με Siemens πάνω έχουν σοβαρά προβλήματα και οι τεχνικοί κάνουν αναβαθμιση για να λυθεί το πρόβλημα.. Εμας πως μας επηρεάζει αυτο θα μου πείς.Οσο υπάρχει πρόβλημα σε περιοχές που έχουν Siemens(βλέπε Πεντέλη) δεν προχωράνε σε ενεργόποιησεις νέων γραμμών πρίν λύσουν το πρόβλημα.. Ερώτημα!Ποτε ενδέχεται να λύσουν το πρόβλημα;Η επισημή απάντηση απο ΟΤΕ λέει οτι σημερα 20/12 θα έχει λύθει.Σε πολλές περιοχές απο τι διαβάζω στο ADSLgr οι ταχύτητες επανήλθαν στο κανονικό τους ενώ σε μένα το 134 μου λέει οτι υπάρχει ακόμη βλάβη στο siemens.Η εκτίμηση η δική μου είναι οτι πριν φτιαχτεί το πρόβλημα εμείς θα περιμένουμε.Για ADSL πριν πρωτοχρονια μακάρι να βγώ ψεύτης αλλα δίνω πιθανότητες 10%...
Trixwto-arkoudi Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2004 proffesora mou apo shmera exw adsl!
sarisn Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2004 Άντε καλορίζικη και welcome to the high-speed club :D:D:D:D
Prof_Chaos Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2004 Trixwto-arkoudi, καλορίζικος!!αντε να πέρνω σείρα κι εγώ..Πες μου περιοχή και σε τι DSLAM είσαι αν θές! Η καινούργια ανακοίνωση του ΟΤΕ για 6 μήνες υπομονή σε χρήστες που περιμένουν να συνδεθουν τι είναι παλι;Θα τρελαθούμε τελείως μου φαίνεται;ελπίζω να κατάλαβα λάθος γιατι θα τους χτυπήσω με μπαζούκας τους γελεοιους..Μέρα με την μέρα περιμένουμε να ακούσουμε κάτι καλο για τις βλάβες του και βγαίνουν και μας λένε υπομονή μέχρι το καλοκαίρι!!!!!!Τι ήθελα και το πήρα δηλαδη το box πάνε χαμένα τα 175 ευρώ.. :evil: :evil: :evil:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.