Προς το περιεχόμενο

PINNACLE STUDIO 9

Fuel7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

THELO KAPOIA VOITHEIA SXETIKA ME TO PINNACLE!!

PRIN LIGO KERO MOU TO EDOSE ENAS FILOS GIA NA KANO CAPTURE KAPOIA VIDEO KAI META DVD, GIA OTI EIXA TRAVIKSEI ME THN MINIdv MOU LOIPON, TO PINNACLE AFOU EGINE INSTALL STO PC ,KAI AFOU ETRKSA TO PROGRAMMA NA DO TI PEZEI APOFASISA NA TO VALO SE LEITOURGEIA!EKANA CAPTURE EKANE KSEKATHARIASMA TON SKHNO KAI OLA KALA!!!!!ELA OMOS POU OTAN EKANA EPILOGH TON SKHNON KAI MORFOPOIHSH TOUS TO PROGRAMMA AYTO MOU ERIXNE THN APODOSH TOU PC SE APISTEFTO VA THMO KAI META KOLLAGE ,EKLEINE KAI META EVGAZE ERROR REPORT!!MOU KANEI ENTYPOSH GIATI VGAZEI TO PROVLIMA AYTO SE EMENA KAI SE ALLOUS OXI!!!???

NA ANAFERO OTI TO PROGRAMMA MOU TO EFERAN KOPIA!!!!1 :shock: :? :o

Δημοσ.

καθως και τα 2 studio ειναι πολυ βαρια ακομα και για καλα συστηματα ,δοκιμασε οταν τα τρεχεις να μην τρεχει τιποτα αλλο στο pc στην αναγκη ουτε και το antivirus ,Φιλικα.

Δημοσ.

To exo katalavei oti einai poli varia programmata to thema einai na mporeis na kaneis thn doulia sou!!!Vasika gia mia stigmh skeftika mipos einai thema mnimis!!!

Δημοσ.

Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά σε όλους!!!

Έχω την Canon MV750i (minidv) και το Pinnacle studio 9.3 plus. Έχω πάρει καλώδιο firewire για τη σύνδεση με το pc. Αυτό που θέλω να κάνω είναι να περνάω τις κασσέτες στο σκληρό και από εκεί σε DVD. Και εδώ τίθεται το ερώτημά μου. Σε τι μορφή πρέπει να κάνω την μεταφορά από τη κάμερα στο σκληρό, σε DV ή σε MPEG 2? Με ενδιαφέρει επίσης και η όσο το δυνατόν καλύτερη ποιότητα εικόνας.

Επίσης πέφτει σημαντικά η ποιότητα αν γράφω σε LP αντί για SP?

Ευχαριστώ.

Δημοσ.
Σε τι μορφή πρέπει να κάνω την μεταφορά από τη κάμερα στο σκληρό' date=' σε DV ή σε MPEG 2? Με ενδιαφέρει επίσης και η όσο το δυνατόν καλύτερη ποιότητα εικόνας.

Επίσης πέφτει σημαντικά η ποιότητα αν γράφω σε LP αντί για SP?

Ευχαριστώ.[/quote']

Αν και δεν ειμαι μαλλον ο πλεον ειδικος η μορφη DV πιστευω ειναι καλυτερη...Εγω ετσι κατεβαζω τις κασσετες στο δισκο σε .avi μορφη και ειμαι ΟΚ.Τωρα για SP και LP προφανως υπαρχει διαφορα υπερ του SP !!! :D :D :D

Δημοσ.

Τελικά κατέληξα στο Pinnacle studio 9.3 plus για capture και στο ulead dvd movie factory 3 για μετατροπή και εγγραφή σε dvd :D

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Ρε παιδια εχω το Studio 9.3 και οταν παω να κανω capture απο την TV κολλαει το συστημα ολο και πρεπει να κανω "βιαιο" Restart

Στον φιλο μου που εχει ακριβως το ιδιο PC το προγραμμα τρεχει μια χαρα..

Δεν μπορουμε να βρουμε ακρη...

Τι λετε να συμβαινει????????

Δημοσ.

Na kialos pou exei to idio sxetika provlima me to diko mou pano kato!!!!skepsou oti esena einai h 9.3 kai emena einai to 9.0.

Ego exo thn Canon thn Mv600i

Oson afora thn mnhmh mou exo 2 dimakia ton 512 kai mia sta 256 400ares panta

Re pedia lete na einai ta cl ths mnhmhs ayta pou travane to zori?

Rimadia programmata

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...