@zouve@ Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2004 eho mia aporia kathos eimai sto internet o ipologistis kanei epanekinisei monos tou auto simvainei mia sto toso kai ohi sihna ti ftaei ??? eho windows xp me sp2 hel to idio mou ekane kai me to sp1a pou eiha hrisimopoio ton internet explorer sintithos akouo mousiki otan eimai sto net apo media player den mou parousiazei allo provlima pouthena allou mipos xerete na me voithisete ???
georapt Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2004 profanos exeis tsimpisei kapoio skoulikaki. psakse to pc soy me kapoio antivirus kai me kapoio programma gia spyware. an den ginei tpt des mipos kapios driver soy kanei ti zimia.
@zouve@ Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2004 eho ton norton internet security 2005 , norton system works 2005 pou ehei kai antivirus 2005 eho ad-aware SE personal ta teleutaia definitions kai deihnoun ola kathara tipota to afisiko alla den to kanei panta to kanei mia stis toses alla giati mipos iparhei kanena patchaki apo microsoft meria ???? eho p4 1.6 kai motherboard gigabyte 8idx sdram mnimi
nobody Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2004 @zouve@ το ίδιο πρόβλημα έχει και ένας φίλος μου. Καταφέραμε να βρούμε ότι έκανε επανεκκίνηση όταν έμπαινε στα yahoo games. Αυτό γινόταν και μόλις έβγαινε από το internet μετά από λίγο. Μάλλον κάποιο σκουλίκι είναι αλλά όσα εργαλεία χρησιμοποίησα(Norton antivirus, adaware,CWshredder,hijackthis) δεν μπόρεσα να βρω κάτι. Αν κάποιος έχει να προτείνει κάτι καλύτερο είναι ευπρόσδεκτος.
oLd Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2004 Molis apektisa to idio provlima O dolofonikos sindiasmos itan firefox mirc winamp , 7 programata entopismou skoulikidion kai allon lipon parasiton den entopizoun tipota. An to ksanakanei tha to spaso giafto as lisoume to provlima
@zouve@ Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2004 kanena apo ta parapano programmata den hrisimopoio ........
Αρβανιτάκης Ανδρέας Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2004 Ένα φιλαράκι που είχε το ίδιο πρόβλημα [μόλις έμπαινε στο ίντερνετ με PSTN], απ' ότι μου είπε άλλαξε το μόντεμ και τώρα είναι μια χαρά. Ελπίζω να βοήθησα παιδιά!!
kitsos Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2004 και εμενα μου κανει τα ιδια που και που... αλλα δεν εχω καταλαβει τιποτα.. μαλλον το μοντεμ πρεπει να φταιει και απο μενα... η κανει reboot ή μου βγαζει μπλε οθονη. δεν μπορω να φανταστω κατι αλλο εκτος απο μνημη ,αλλα εβαλα τεστερ και την δειξαν μια χαρα! Αν τα windows δεν εχουν γινει update το pc θα συνεχισει να κανει reboot παρα το οτι δεν εχει ιο , και τα antivirus δεν θα βρισκουν τιποτα, πραγμα απολυτα λογικο , γιατι δεν ειναι ιος , αλλά πρόβλημα του λειτουργικου... παντως εκανα και καμια δεκαρια windows update και παει λιγο καλυτερα... κατι καινουριο νομιζω θα εχει βγει και η μαμα MS δεν το εχει βρει ακομα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.