Προς το περιεχόμενο

nec 3500A dual layer burning????????? HELP!!!!!!!!!

matsos13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν μπορω να γραψω dual layer disk. εχω το nec 3500A δοκιμασει 2 μαρκες δισκακια traxdata και ridata. Στο nero μου βγαζει error και το alcohol δεν αναγνωριζει dual layer δισκακια. Ολα τα αλλα λειτουργουν κανονικα και γραφω οτιδιποτε. Εβαλα τους ταιλευταιους ASPI και παλι τιποτα! Χρειαζονται τιποτα ειδικες settings?

Δημοσ.

δοκιμασα και εγω τα RIDATA DVD+R DL που εχει το BURN IT αλλα το nero τα δειχνει σαν cd ενω το DVDINFOPRO τα βλεπει κανονικα double layer.firmware εχω το 217SE RITEK4X ενω το nero ειναι το 6.3.00.λενε οτι με αυτο το firmware γραφει τα RIDATA ομως τζιφος.αν εχει κανεις καποια γνωμη τι μπορει να φταιει ας βοηθησει.

Δημοσ.

τα δοκιμασα αυτα που αναφερεις αλλα παλι δεν βλεπουν τα RIDATA DL.τελικα δουλευουν τα RIDATA.η λυση ηταν το τελευταιο nero. :D .thanks predator

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

palikaria grapte me diskakia verbatim einai ligo tsimpimena se sxesi me alles markes alla grafontai tzami kai xwris update firmware exw akoma to 2.16 kai eimai yper eyxaristimenos omws xrisimopoiw epwnyma diskakia verbatim,tdk,sony

gia na exw to kefalaki moy ysixo!!!! oso ayto einai dynaton giati kamoia fora kai me ta epwnyma gineta l@l@kia! :) :) :)

• 5 εβδομάδες αργότερα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...