Προς το περιεχόμενο

Με έκλεψε o ΟΤΕ??!!!

katsas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τι να κάνω ρε παιδιά?!?!?!

Για όνομα του Θεού, με έκλεψε; :X :X

Τι μπορώ να κάνω;;; :cry: :cry:

Σύνολο κλήσεων 15 ευρώ και πληρώνω για πρώτο λογαριασμό 105 ?!?!

:twisted: :twisted:

ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ! ΕΝΑΣ ΑΠΛΟΣ ΦΟΙΤΗΤΗΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΙΝΤΕΡΝΕΤ!! :evil: :evil:

Οι παρακάτω εικόνες μιλάνε από μόνες τους:

1.jpg

2.jpg

3.jpg

:?: :?: :?: :?:

Δημοσ.

Χωρίς να είμαι ειδικός τα πράγματα έχουν ως εξής:

Πάντα προπληρώνεις τα πάγια το επόμενου διμήνου. Οπότε το 1.2.5 φαίνεται σωστό. Επίσης Υπάρχει και ένα τέλος σύνδεσης, αλλά δεν ξέρω αν είναι 30 ευρώ, οπότε και το 1.2.1 φαίνεται σωστό. Με την ίδια λογική ότι προπληρώνεις τα πάγια του επόμενου διμήνου αλλά φυσικά δεν θα μπορούσες να λάβεις λογαριασμό πριν την ενεργοποίησή του, πληρώνεις και τα πάγια του προηγούμενου διμήνου. Οπότε και το 1.2.3 φαίνεται σωστό.

Οπότε μην ανυσηχείς οι επόμενοι λογαριασμοί θα είναι πιο φυσιολογικοί. Απλά πλήρωσες ταυτόχρονα πάγια 4 μηνών σύν το τέλος ενεργοποίησης.

Αυτά. 8)

Δημοσ.

Ρε παιδιά, ξέρετε πιο είναι το ακόμα πιο κουφο;

Και σε μια φίλη μου που είχε πιο λίγα τηλεφωνήματα ήρθε 99 ευρώ εδώ στις Σέρρες, όμως πως γίνεται στην αδερφή μου που έκανε σύνδεση στη Ρόδο στον ΟΤΕ να ήρθε ο πρώτος λογαριασμός 55 ευρώ;;;!!! :shock:

Πώς εξηγείται αυτό;!

:( :( :(

Θα με μουρλάνουν;!

Και μετά σου λέει να κάνουν πολλά παιδιά οι Έλληνες, υπογεννητικότητα έχουμε...

Εγώ μισό παιδί θα κάνω, ούτε ένα! :evil:

Δημοσ.

ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΟΤΕ:

ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΡΕΛΛΑΔΙΚΟΥ ΟΙ ΤΡΕΛΛΟΙ, ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΙΣ ΥΠΕΡΒΟΛΗ, ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΟΥΝΕ ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΤΕΤΡΑΚΟΣΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΛΑ ΜΠΡΡΡΡΡΡΡΡΡ

ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΕ Ο ΖΑΜΠΕΤΑΣ

Δημοσ.
Ρε παιδιά' date=' ξέρετε πιο είναι το ακόμα πιο κουφο;

Και σε μια φίλη μου που είχε πιο λίγα τηλεφωνήματα ήρθε 99 ευρώ εδώ στις Σέρρες, όμως [b']πως γίνεται στην αδερφή μου που έκανε σύνδεση στη Ρόδο στον ΟΤΕ να ήρθε ο πρώτος λογαριασμός 55 ευρώ;;;!!![/b] :shock:

Πώς εξηγείται αυτό;!

:( :( :(

Θα με μουρλάνουν;!

Και μετά σου λέει να κάνουν πολλά παιδιά οι Έλληνες, υπογεννητικότητα έχουμε...

Εγώ μισό παιδί θα κάνω, ούτε ένα! :evil:

Θα πρέπει να γίνει βήμα-βήμα αντιπαράθεση του λογαριασμού της αδελφής σου για να δείς τί πλήρωσε ο καθένας.

Επίσης έχει να κάνει με το πότε έκανε ενεργοποίηση του τηλεφώνου και πότε έλαβε το πρώτο λογαριασμό. Αν ο πρώτος λογαριασμός ήρθε 10 μέρες μετά την ενεργοποίηση τότε δε πληρώνεις πάγια του προηγούμενου διμήνου όπως στη περίπτωσή σου, αλλά πάγια μόνο για τις δέκα ημέρες + πάγια του επόμενου διμήνου + τέλος ενεργοποίσης οπότε είναι φυσιολογικός ο λογαριασμός των 55 ευρώ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...