theglassicon Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2004 Μη σας γελά ο τίτλος, επειδή η βραδινή βάρια δεν περνάει αρχίζω αυτό το θέμα με σκοπό να αναδειχθούν οι deathμεταλλάδες ανάμεσά μας έτσι ώστε να ξεκινήσει μια κουβέντα ενημερωτική για τη μουσική που γουστάρουμε :twisted: Ποστάρετε λοιπόν νέα,δισκοκριτικές και ό,τι άλλο γουστάρετε σε σχέση πάντα με το deathmetal.
theglassicon Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2004 Χαχα....πρώτος λοιπόν εγώ.Προχθές λοιπόν έπεσε στα χέρια μου ένα σιντάκι αποκάληψη......το τελευταίο ενώς άγνωστου σε μένα συγκροτίματος με το όνομα IMPIOUS.Δυναμίτης....δίκασα και τα μιαλά στα μπλέντερ,παραγωγάρα και καλές συνθέσεις.Τσιμπίστε το άφοβα
Lucifer Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2004 Κανένα γνωστό μέλος παίζει? Γ@μώ τα topic, σαπίλα.
Γηρυόνης Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2004 Vital Remains - Dechristianize Need I say more?
theglassicon Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2004 Γηρυόνης δόσε περισσότερα στοιχεία δεν το έχω τσεκάρει.Είναι σαν τα παλιά ή μπλακίζει? Πάντως χαίρομαι για την ανταπόκριση ,αργότερα θα σας στείλω 2 ακόμα κριτικές :twisted:
hugelacky Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2004 An kai exw psilokopsei pleon apo to syggekrimeno eidos, teleftaia epesan sta xeria mou kati mp3 twn Kataklysm. Poly kaloi! An kai den 8a tous elega death metal...perissotero se grindcore fairnoun,opws alwste kai to teleftaio twn Dying Fetus... Epishs kai oi Nile g@m@ne asxhma....
Lucifer Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2004 Kataklysm grindcore? Ή έχω μείνει πίσω, ή έχω χάσει τα παλιά... Εγώ έχω το Shadows & Dust που είναι από τα πλέον χαρακτηριστικά είδη ρυθμικού death metal... Αλήθεια, πήρανε drummer αυτοί, ή παίζουν ακόμα με drum machine? Dying Fetus hehehehem βρωμόξυλο, αν και αυτοί φέρνουν λίγο σε -core... Αν θες να ακούσεις καλό grind πάντως, ρίξε μια ματιά (που σιγά μην δεν έχεις ήδη ρίξει) στους Discordance Axis και τους Machetazo. Αλλά αυτό είναι offtopic... Το καινούριο Behemoth το άκουσε κανείς? Είχα ακούσει πολύ βιαστικά ένα promo και είχα απογοητευτεί λίγο. Τα τύμπανα ήταν πολύ μπροστά, η φωνή πιο deep-brutal χωρίς τα ημι-φωναχτά που έκανε ο Nergal από το Satanica μέχρι και το Ζοs Kia Kultus... Από την άλλη όλες οι κριτικές μιλάνε για δισκάρα...
theglassicon Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2004 BLOODBATH Nightmares made flesh.............τί να πω η εθνική του βορειοευρωπαικού deathmetal .Τσιμπίστε το άφοβα.Αφιερομένο στον Quorthon για τους γηρεότερους. Επίσης έπεσε στα χέρια μου το dvd Live in Eindhoven των Death.Νομίζω κανονικά κυκλοφορεί το αντίστιχο CD καθώς αυτό που έχω είναι το pre-release promo...... όπου το βρείτε αρπάχτε το και αγνοείστε το Zero tolerance 1&2 που είναι αρπαχτή ,κονόμα από το θάνατο του αξιολογότερου ανθρόπου του χώρου. :twisted: :twisted:
hugelacky Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2004 Lucifer telika exeis dikio...twra pou akousa kalytera ta kommatia twn Kataklysm ontws fairnoun perissotero se rythmiko Death! Ksegelastika apo tis "telikes" twn drums... (alh8eia... den hksera oti exoun drum machine... ) Disordance Axis ontws poly sapila...xexe Twra pou to 8ymh8hka...kai oi Berzerker me hxan entypwsiasei me tis "telikes" tous :wink: Aftoi exoun drummer h drum machine??? :roll: Oti kai na exoun pantws einai gamatoi!!! :twisted: :twisted: :twisted:
Γηρυόνης Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2004 Γηρυόνης δόσε περισσότερα στοιχεία δεν το έχω τσεκάρει.Είναι σαν τα παλιά ή μπλακίζει? Είναι κορυφαίο. Ακραίο, ωμό, τραχύ, γρήγορο, πρωτόγονο death metal με τρελλές μελωδίες και σόλα. Έχω πάθει παράκρουση, είχα να πωρωθώ τόσο πολύ από τότε που οι Death (RIP) βγάλανε το Individual Thought Patterns. Πιστεύω ότι είναι ο death metal δίσκος της δεκαετίας. Επιβάλλεται!!!
cronos Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2004 Αχ... Μεγάλωσα και δεν έχω χρόνο για να παρακολουθώ νέα συγκροτήματα. Δεν έχω χρόνο ούτε να τα ψάχνω για κατέβασμα από το net. Αλλά με θυμάμαι παλαιότερα να ψάχνω και να βρίσκω ωραίο υλικό. Συνεχίστε πάντως να προτείνετε υλικό.
theglassicon Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2004 Δεν βλέπω κίνηση............μεγαλώσατε έ? Πριν λίγo καιρό κυκλοφόρισε το νέο των Thanatos.Για όσους δεν τους ξέρουν είναι πάλιουρες κaι παίζουν τεχνικό αμερικανίζων death.Οχι πάρα πολύ γνωστοί ακόμα και στην εποχή τους, διαθέτουν όμως εξαιρετική δισκογραφία (ξάχτε τα,έχουν εμφανιστεί και σε προσφορές 6-9ε στα γνωστά μέρη).Το καινούργιο λοιπόν είναι ίσως το καλύτερό τους και μάλιστα βγαίνει από τη δικιά μας Black lotus του Morbid. Old school death.................. :twisted:
Lucifer Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2004 Χμμμ... Το πίκαρα αυτό, 3.90 από την μητρόπολη... Αλλά πολύ black στοιχεία δεν έχει μέσα? Κάτι περάσματα οι κιθάρες, η φωνή χάνει σιγά σιγά το gore της... Βέβαια τα λέω εγώ αυτά που ως αγνό death θεωρώ την ευρωπαϊκή σκηνή πιο πολύ, πχ Sinister (RIP), Sever Torture κτλ...
bill7 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2004 Οχι ακριβως death metal αλλα σπερνουν The haunted - Revolver Ειναι πιο κοντα στο υφος του τρελου ντεμπουτου τους! Επενδυστε αφοβα!
theglassicon Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2004 Συμφωνώ .......μόλις με ενημέρωσαν ότι ένα μέλος των Nile φτιάχνει προσωπικό δίσκο........αναμείνατε..........
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.