tzoykas Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2004 Φαντάζομαι ότι αυτό το θέμα έχει απασχολήσει αρκετούς. Που μπορώ να βρώ (αν μπορώ στην Ελλάδα και ίσως στο εξωτερικό) καλώδιο ή bracket με μάτι Infra red που να συνδέεται στην υποδοχή της μητρικής κατευθείαν; Υπάρχουν τα αντίστοιχα pins αλλά φυσικά το optional accessory δεν συμπεριλαμβανόταν στην συσκευασία. Κανείς καμμιά ιδέα; Ευχαριστώ προκαταβολικά Υ.Γ. Η μητρική είναι αυτή στην υπογραφή
tsatsar Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2004 Den aksizei na asxolitheis me to thema........Poly apla, oi etairies pou eisagoun tis mitrikes den asxolountai me to na fernoun ta accessories.....Perysi pou eixa kai egw mia GIGABYTE me analogi ypodoxi, milisa me QUEST kai POULIADI, pou fainontai episimoi resellers gia Elladasto website tis GIGABYTE, mou eipan oti prepei na ginei paraggelia, paradosi se 2 mines kai den ikseran timi.........trexa gyreve......Milisa apeutheias me reseller tis GIGABYTE apo Agglia, kai mou leei ok, to exw, kanei 30?+20? metaforika=50?....Ante geia.........Pigaine sto plaisio i opou allou thes kai pare ena USB infrared (exw tis MOBILEACTION to 620 agorasmeno apo plaisio gyrw sta 30?, kai paizei apsoga kai pantou...........).....afto tha sou meinei kai an allakseis mitriki......Enw to allo to mosxoplirwneis kai meta ante geia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
tzoykas Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2004 tsatsar, συμφωνώ απολύτως με όλα αυτά και εκεί βέβαια επικεντρώνεται το πρόβλημα: ότι κανείς δεν ασχολείται. Έχω το serial MA-600, αλλά δυστυχώς η μητρική μου έχει μόνο μια serial. Και εκεί θέλω να βάλω ένα UPS για να μην έχω μπερδέματα με το Linux. Και επειδη και τα 30 Ευρώ τα θεωρώ κοροίδία για το MA620 είπα να δοκιμάσω την τύχη μου με κάποιο bracket.
georgeadams Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2004 Μπααα, τώρα με τα USB κανείς δεν φέρνει πλέον τα IR που μπαίνουν κατευθείαν στη motherboard... BTW, δεν είναι ανάγκη να πάρεις από τον κατασκευαστή της motherboard σου, ΑΝ ποτέ βρεις κάποιο από άλλο κατασκευαστή πάρ' το.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.