Mazda6 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2004 Παιδιά κυκλοφορούν στην πιάτσα κάτι ωραίες μητρικές Athlon 64 τρέλα μιλάμε. Σκάφτομαι να κάνω ένα PC Athlon 64 και θα ήθελα την γνώμη σας. Δέστε και στο παρακάτω site την μητρική που διάλεξα. Πέστε μου την γνώμη σας. http://www.infoshop.gr/product.asp?PrID=216883 Πως μπορώ να διορθώσω τον τίτλο; Ήθελα να γράψω Athlon 64.
predator Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2004 gia ton titlo: pata sto koumpi pou leei kai epe3ergasou ton titlo! gia tin mitriki: giati de pas mia kai kali se socket 939 me nforce 4/dual ddr/pci-e/sli?
Mazda6 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2004 Ευχαριστώ για τον τίτλο τον διόρθωσα. Έχεις να μου προτείνεις καμία τέτοια μητρική; Σαν αυτή που είπες πριν εννοώ. Αν ναι δώσε μου ένα link.
predator Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2004 an eixe bgei 8a tsimpousa kai egw mia! se kana mina pisteyw 8a er8oun oi prwtes... idi diabasa pws kati etoimazei h ASUS...
Mazda6 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2004 A......δεν έχουν βγει ακόμα; Ξέρεις πόσο ακριβές θα είναι; Μπορεί να αξίζουν αλλά πανάκριβες. Ακόμα πιστεύω πως θα πρέπει να περιμένουμε να βγάλει και η Gigabyte η καλύτερες. Δεν συμφωνείς; Όσο για τη μητρική που σου έδειξα Τί λες καλή;
predator Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2004 h mitriki pou mou edeixes kali gia ta lefta tis alla me liga parapanw 8a tsimpiseis se kana mina TO POLY duo ayto pou sou eipa, opote egw proswpika den 8a tin eperna! ase pou den axizei na stiseis ena neo sistima se socket 754...
Mazda6 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2004 Δηλαδή μου λες να περιμένω ε; Χμμμμμμμμ........θα περιμένω γιατί φαίνεσαι να ξέρεις πολλά πάνω στο αντικείμενο. Ευχαριστώ για την βοήθειά σου.
predator Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2004 yparxoun paidia edw mesa pou 3eroun polla perissotera apo mena! as mas poune kai ekina tin apopsi tous! alla nomizw pws 8a simfwnisoun sto na perimenis na stiseis mia kai kali mia platforma se socket 939 me PCI-E! ola ta alla einai petamena lefta ti stigmi pou milame afou to AGP pe8ane kai o socket 754 xaropaleyei. kalws orises stin insomnia man!
Mazda6 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2004 Ευχαριστώ για το καλωσόρισμα και θα περιμένω να ακούσω την γνώμη όλων σας γιατί το να κάνεις ένα PC είναι το μόνο εύκολο το δύσκολο είναι να το κάνεις γερό. Μέχρι τώρα έχω πάρει το PC-Case πολύ καλό έχει ενδείξεις για την θερμοκρασία έχει μέσα NEON του έχω βάλει άλλα 2 φωτιζόμενα ανεμιστηράκια είχε ήδη δύο και ένα τροφοδοτικό 600W. Μέχρι εδώ πιστεύω πως τα πάω καλά, όμως όπως ξέρεις κι εσύ το δύσκολο είναι η μητρική.
Mazda6 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2004 Predator δές λίγο μία 940. Μάρκας ASUS. click me
predator Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2004 ayth h mitriki einai gia Athlon FX! nomiza pws milas gia Athlon 64!:roll:
Mazda6 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2004 Ναι; δεν το προσεξα. Sorry. Για Athlon 64 ψάχνω. Άν βρείς τίποτα φέρτο και προς τα εδώ. 8)
georgeadams Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2004 Mazda6, αν θες motherboard για κάρτα γραφικών σε AGP, ίσως η καλύτερη (ε, καλά, δεν κυκλοφορούν και πολλές) είναι η MSI K8N Neo2 Platinum. Έχει το chipset nForce3 250GB και socket 939 (για τους νέους Athlon64 που έχουν αρχίσει να κυκλοφορούν). Αν θες motherboard για κάρτα γραφικών σε PCI-E, πρέπει να περιμένεις λίγο καιρό μέχρι να βγουν motherboards με chipset nForce4 Ultra (ή nForce4 SLI που υποστηρίζει 2 κάρτες γραφικών PCI-E), πάλι σε socket 939. Σχεδόν όλες οι εταιρίες έχουν ανακοινώσει μοντέλα σε διάφορες παραλλαγές...
Mazda6 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2004 Mazda6, αν θες motherboard για κάρτα γραφικών σε AGP, ίσως η καλύτερη (ε, καλά, δεν κυκλοφορούν και πολλές) είναι η MSI K8N Neo2 Platinum. Έχει το chipset nForce3 250GB[/b'] και socket 939 (για τους νέους Athlon64 που έχουν αρχίσει να κυκλοφορούν). Μπορείς να μου δώσεις ένα site απο το παραπάνω motherboard; Θα ήθελα άν γίνετε ένα site που θα μου δίνει και τιμή.
theglassicon Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2004 To ζαλίσατε πάλι.Η MSI είναι κορυφή,έχω και εγώ μία.Την πήρα από Ramshop κάπου 145ε α και νομίζω το e-shop θα την έχει φθηνώτερα.Με n-force4 μητρικές αναμένωνται και θα έχουν διακοσάρα χαλαρά.Κάνε και κάνα γούγλισμα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.