Mazda6 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2004 Παιδιά γεια σας, χρειάζομαι την βοήθειά σας σχετικά με το forum. Βλέπω κάτω από τα μηνύματα κάποιον χρηστών να υπάρχει μια εικόνα ή έστω κάποιο κείμενο. Πώς μπορώ να βάλω κι εγώ? Και κάτι άλλο ας πούμε ότι θέλω να πουλήσω κάτι, πως μπορώ να βάλω την εικόνα χωρίς να δώσω κάποιο link? Ευχαριστώ προκαταβολικά!!! 8)
Γιάννης Platano Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2004 Για να ειναι μονιμα γραμμενο κατι κατω απο οποιοδηποτε post σου αρκει να το γραψεις στο profil σου εκει που λεει για υπογραφη. Αν αυτο θελεις ειναι εικονα πρεπει να την ανεβασεις καπου στο internet π.χ. στο http://www.pathfinder.gr αφου φτιαξεις εκει ενα brifcase και παλι στη θεση της υπογραφης σου να δωσεις το link της γραφοντας μπροστα απο αυτο Οταν γενικα θελεις να βαλεις καποια φωτο σε ενα θεμα που γραφεις βρισκεις την εικονα κανεις πανω της δεξι κλικ - ιδιοτητες , επιλεγεις ολο το link και το γραφεις στο θεμα σου αναμεσα παλι στα Αυτα και εδω ειμαστε....
Mazda6 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2004 Ευχαριστώ για τη βοήθεια θα το κοιτάξω αργότερα και θα ξανάρθω.
Γιάννης Platano Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2004 1000 Ευχαριστώ είσαι πολύ μεγάλος. Χαχαχα...Αυτο ειναι αληθεια στα 47 μου !!!!! :twisted: :twisted: :twisted:
Mazda6 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2004 Πλάκα έχεις, δεν το είπα για την ηλικία σου. Πάντος ευχαριστώ γιατί αυτό το έψαχνα εδώ και πολύ καιρό.
cyber_master Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2004 Dokimase na baleis alli ektos apo auti pou bazeis tora. An to kaneis me ton idio tropo ola tha pane OK.
Donacgr Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2004 poia kouklara einai afth sth photo pou evales re Mazda?
cyber_master Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2004 poia kouklara einai afth sth photo pou evales re Mazda? Η δικιά μου δεν σου αρέσει?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.