sponsii Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2004 Εδω και καιρο ψαχνω ενα λαπτοπ για συχνη μεταφορα στο πανεπ. και γενικα οχι για Desktop Replacement :045: με το πολυ 1500 ευρω χωρις ΦΠΑ και οχι Acer ουτε για παιχνιδια και θα φορεσει κανα Linux/FreeBSD πανω ΣΤΑΝΤΑΡ μαζι με Windows Οποτε αρχισα να ψαχνω για Toshiba,fujitsu-siemens αντε και κανα Sony επειδη ειχε ενας φιλος μου ενα Vaio με 17" και ειχα παθει ταβλοπλακα οταν ειδα ταινια σε αυτο ! τα χαρακτηριστικα του αναλυτικα: http://www.laptopshop.co.uk/sony-vaio_vgn_b1xp-laptop-1-n2.htm επιγραμματικα αναφερω μερικα που με ιντριγκαρουν -- Οθονη 14.1" SXGA+ (1400x1050) !!! (εχω δουλεψει 2χρονια σε 14.1" και πιστευω για φορητο δεν θελω παραπανω δηλαδη !!) -- 1.7 Centrin L2 2MB (αρκετα καλα για βαθος χρονου) -- 2.3 κιλα -- 512 MB RAM @ 333Mghz (PC2700) -- 60GB U-ATA100 -- DVD +/- RW (για τα Sony δυστηχως δεν εχω ακουσει τα καλυτερα..) μια φωτο: http://www.midlandcomputers.co.uk/img/products/B1XP.jpg Δεν το εχω δει ακομα απο κοντα αλλα με την πρωτη ευκαιρια θα το κανω! Κοιταξα για Toshiba.Με 14.1" καλα ειναι τα Tecra M2 αλλα ξεφευγουν οι τιμες για παρομοιο με το Vaio (1600+ euro) Τα fujitsu-siemens καλα ρε παιδια δεν λεω αλλα παλι κατι σε αυτα που εχει το Sony δεν το βρισκω σε καλα λεφτα.. Οποτε ρωταω βασικα αν το εχει κανεις να μας πει την γνωμη του και γενικα αν εχει παρει το ματι σας κατι ανταγωνιστικο σε αυτα τα χρηματα(oχι Acer ομως). Να αναφερω πως το συγκεκριμενο μοντελο το εχουν σχεδον ολα τα καταστηματα πληροφορικης...με 1 χρονο εγγυηση νομιζω Πιστεψτε με παντως αν εβρισκα κατι σαν το sony αυτο σε toshiba θα το τσιμπουσα με μια γιατι σιγουρα μονο στην οθονη θα με κερδιζε το sony... Ελπιζω παντως αν τελικα καταληξω σε αυτο να μου βγει σκυλι και να μην τα φτυσει μετα απο λιγο καιρο. Τελος, απο Service η Sony πως παει ??? Rumor:Μου ειπε ενα φιλαρακι κατι που εμαθε απο ενα φιλο του πωλητη... Υπαρχουν Toshiba που συναρμολογουνται Ελλαδα και για καρτες γραφικων ενω officialy λενε οτι εχουν Ιntel Extreme Graphics αν μπεις στο BIOS θα δεις οτι εχουν κατι tridend (ή καπως ετσι..ουτε τσιχλες να ηταν..) με καθε επιφυλαξη το λεω.. ΥΓ: Ελπιζω να μην παρεξηγηθω για τον τιτλο του ποστ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.