Coilworks Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2004 Έχω WinXP SP1 και αφού εγκατέστησα ένα παλιό dvd drive TOSHIBA το pf usage πήγε στα ύψη χωρίς λόγο, από 80mb στα 250mb. Δεν νομίζω πως φταίει το drive, μάλλον σύμπτωση είναι. Νόμιζα πως απλά είχε πρόβλημα το pf και ότι όλα ήταν εντάξει αλλά δεν είναι έτσι. Τα processes είναι διπλάσια και τριπλάσια σε μέγεθος και 2 και τρεις φορές μαζί (svchost.exe). Δεν μπορούσα να το φτιάξω με τίποτα και έτσι έκανα format μετά απο 2 χρόνια . Όλα καλά πήγαιναν την πρώτη ώρα. Μετά απο την εγκατάσταση όλων των προγραμμάτων που χρησιμοποιώ, πάλι το ίδιο έγινε. Έψαξα στο net για λύση αλλά τίποτα. Είναι απαράδεκτο αυτό. Το zone labs antivirus δεν βρίσκει κάποιον ιο οπότε δεν ξέρω τι να κάνω (να βάλω τα 2000? ). Γνωρίζω πως υπήρξε παρόμοιο Post αλλά θα ήθελα τη βοήθεια σας. (Το format δεν είναι λύση. )
-K@G Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2004 File moy prosoxh!! (svchost.exe) X8es ekana ena full system scan me to mcafee kai to sygkekrimeno arxeio to eide ws trojan (nomizw...). ANALYTIKA: svchost : svchost.exe Added by the MORB WORM or TARNO TROJAN! Note - this is not the legitimate svchost.exe process which should NOT appear in Msconfig/Startup! APO EDW: http://www.sysinfo.org/startuplist.php GIA TSEKARE TO ALLA MHN TO SBHSEIS AN EINAI TO ORIGINAL .EXE Bale kanena progy typoy System Mechanic na mporeseis na to apenergopoihseis kai fysika APENERGOPOIHSE to system restore prin to apenergopoihseis/sbhseis to progy kai kane reboot gia na mhn 3ana fortwsei.
Coilworks Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2004 Δυστυχώς δεν είναι αυτό. Έκανα sytem scan με Kasperksy και Norton Anivirus (όλα updated) και δεν βρήκε τίποτα. Απλά τα processes μου αποφάσισαν να είναι τριπλάσια σε μέγεθος. Άρχισαν και τα Blue screens. Έτρεξα και Spybot, Pest Patrol και τίποτα. Damn :evil:
-K@G Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2004 An mporeis steile moy se pm h` postare th lista me ta progys poy trexei to pc. Etsi moy kentrises thn periergeia twra afoy egrapses parapanw : Όλα καλά πήγαιναν την πρώτη ώρα. Μετά απο την εγκατάσταση όλων των προγραμμάτων που χρησιμοποιώ, πάλι το ίδιο έγινε. Ante na dw ti allo 8a akoysw me ta X(tented)P(problems)Edition
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.