desp401 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2004 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2004 αγαπητοι φίλοι Εγω πήρα συνδυασμενες υπηρεσιες της TELECOMPLUS δείτε ταχυτητα 384/128 45ευρω +ΦΠΑ το μήνα και ολα πληρωμενα ενεργοποιηση-παραμετροποιηση-OTE -internet-adsl router -e-mail-mailbox-webmail-web hosting κλπ. Aν συνδυαστει και με τη σταθερή τηλεφωνια ΔΩΡΟ 1000 ομιλιας το πρωτο εξαμηνο. εξυπηρέτηση απο καλή εως άριστη, χρονος αναμονης για την adsl συνδεση μου 16 μερες (αμπελοκηποι),και στη σταθερη 1 μερα με τιμες,αστικα 0,024ε, υπερ/κα 0,049ε, κινητα 0,177ε. ΕΚΑΝΑ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΣΑ; ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ; ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΘΕΛΩ ΓΝΩΜΕΣ ευχαριστω d. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
r3b Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2004 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2004 Αν πας σε Vivodi-shared-384 και HOL-300 12μηνο, ίσως να πας κάτω απο 35+φπα. Αλλά πρέπει να σε καλύπτει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ioneyez Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2004 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2004 Προεπιλογή Tellas 50% για αστικά και υπεραστικά (€3/μήνα πάγιο με χρέωση που πέφτει στο 50% μετά το 3ο λεπτό ομιλίας και αυτή τη στιγμή και μέχρι 31 Ιανουαρίου 2005 μετά το 3ο λεπτό μιλάς δωρεάν και όλα αυτα με 1 ώρα δωρεάν αστικά), Q Telecom για διεθνή (κλιμακωτή χρέωση με 0,11/λεπτό μέσο όρο σε σταθερό Ευρώπης) ή κάρτα Smile της ΟΤΕnet (0,085/λεπτό σε σταθερό Ευρώπης) και Vivodi DSLnet για ADSL (€23.90+ΦΠΑ/μήνα εκτός από τα €19.90+ΦΠΑ που πληρώνεις στον ΟΤΕ για την Α.ΡΥ.Σ.). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
desp401 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2004 Μέλος Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2004 Αν πας σε Vivodi-shared-384 και HOL-300 12μηνο' date=' ίσως να πας κάτω απο 35+φπα. Αλλά πρέπει να σε καλύπτει.[/quote'] κυταξα στη vivodi και απλως δεν εβγαλα ακρη. εχουμε και λεμε. 1) DSL plus 384 τιμη 59,67 + ΦΠΑ + modem + dsl προσβαση 2) DSL static 384. τιμη 42,30 +ΦΠΑ + modem + προσβαση 3) DSL net 384. τιμη 23,90 + modem + προσβαση απορια πρωτη: γιατι modem και οχι router. Ποσο κοστιζει το modem και ποσο η προσβαση; απορια δευτερη: γιατι μας μπερδευει τοσο και πρεπει να ψαχνουμε και να κανουμε λογαριασμους και δεν λεει οτι για να παρεις ADSL αναλογα με την ταχύτητα και το πακετο που θα επιλεξεις θα πληρωνεις ΣΥΝΟΛΙΚΑ αυτο το ποσο; εγω απο την εταιρια που πηρα ADSL μου ειπανε απλα και καθαρα: 384 45ευρω + φπα με τα ΠΑΝΤΑ ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ και 1000λεπτα δωρεαν ομιλίας στις αστικες κλησεις. θα κυταξω και τη HOL να δω τι ακριβως δινει -σε λιγο τελιωνει το εξαμηνο γιαυτο ψαχνω μηπως βρω φθηνοτερα. οπως και ναχει ευχαριστω και καλες γιορτες d. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
desp401 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2005 αγαπητοι φίλοι Εγω πήρα συνδυασμενες υπηρεσιες της TELECOMPLUS δείτε ταχυτητα 384/128 45ευρω +ΦΠΑ το μήνα και ολα πληρωμενα ενεργοποιηση-παραμετροποιηση-OTE -internet-adsl router -e-mail-mailbox-webmail-web hosting κλπ. Aν συνδυαστει και με τη σταθερή τηλεφωνια ΔΩΡΟ 1000 ομιλιας το πρωτο εξαμηνο. εξυπηρέτηση απο καλή εως άριστη' date=' χρονος αναμονης για την adsl συνδεση μου 16 μερες (αμπελοκηποι),και στη σταθερη 1 μερα με τιμες,αστικα 0,024ε, υπερ/κα 0,049ε, κινητα 0,177ε. ΕΚΑΝΑ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΣΑ; ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ; ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΘΕΛΩ ΓΝΩΜΕΣ ευχαριστω d. ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ σε όλους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
trop Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2005 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2005 αγαπητοι φίλοι Εγω πήρα συνδυασμενες υπηρεσιες της TELECOMPLUS δείτε ταχυτητα 384/128 45ευρω +ΦΠΑ το μήνα και ολα πληρωμενα ενεργοποιηση-παραμετροποιηση-OTE -internet-adsl router -e-mail-mailbox-webmail-web hosting κλπ. Aν συνδυαστει και με τη σταθερή τηλεφωνια ΔΩΡΟ 1000 ομιλιας το πρωτο εξαμηνο. εξυπηρέτηση απο καλή εως άριστη' date=' χρονος αναμονης για την adsl συνδεση μου 16 μερες (αμπελοκηποι),και στη σταθερη 1 μερα με τιμες,αστικα 0,024ε, υπερ/κα 0,049ε, κινητα 0,177ε. ΕΚΑΝΑ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΣΑ; ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ; ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΘΕΛΩ ΓΝΩΜΕΣ ευχαριστω d. είναι πράγματι καλή προσφορά, στην ανανέωση για το επόμενο εξάμηνο τι τιμές έχει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Crosstalk Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2005 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2005 -adsl router - Το ρουτερακι δινουν? ΠΑραμενει δικο σου εαν κοψεις την υπηρεσια μετα τους 6 μηνες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wiz@rd21 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2005 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2005 Εγώ με Vivodi 384 τον τελευταίο καιρό κατεβάζο με 2...!!!!!! Έχει πρόβλημα λένε και δουλεύουν πάνω σε αυτό....!!! Εγώ είμαι έτοιμος να την διακόψω και δεν θα την πρότεινα σε κανέναν. Με χρεώσαν 2 φόρές τέλος ενεργοποίησης, και με δουλεύουν με το DSLPhone στο οποίο δεν μπορεί να με καλέσει κανείς παρα μόνο να καλέσω εγώ!! Vivodi λοιπόν μακριά!!!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
desp401 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2005 -adsl router - Το ρουτερακι δινουν? ΠΑραμενει δικο σου εαν κοψεις την υπηρεσια μετα τους 6 μηνες? το πρωτο 6μηνο ειναι με χρησιδανεισμο αν ανανεωσης και για δευτερο εξαμηνο τοτε στο δωριζουν ROUTER FBR 1416 level one -ethernet Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Crosstalk Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2005 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2005 -adsl router - Το ρουτερακι δινουν? ΠΑραμενει δικο σου εαν κοψεις την υπηρεσια μετα τους 6 μηνες? το πρωτο 6μηνο ειναι με χρησιδανεισμο αν ανανεωσης και για δευτερο εξαμηνο τοτε στο δωριζουν ROUTER FBR 1416 level one -ethernet Ισως και να ειναι το καλυτερο απο αυτα που δινουν σε πακετα υπηρεσιων! :wink: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
desp401 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2005 Διαβαστε για μια σημαντικη υπηρεσια της telecomplus. α) μείωση της τιμης προς κινητα απο 0,177ε σε 0,169. β) απο αυτο το μηνα δίνει δωρεαν σε ολους τους πελατες της μια ΚΑΡΤΑ ΜΕΛΟΥΣ που μπορεις να χρησιμοποιεισεις το pin της απο οποιαδηποτε τηλεφωνικη γραμμη και να χρεωνει η ιδια αντι για τη γραμμη που χρησιμοποιεις με τιμες τις δικες της. γ) Κλησεις και απο κινητα!!!. Με ενα SMS στην Telecomplus κανεις κλησεις και απο το κινητο σου χωρις να χρεωνει η εταιρια κινητης αλλα η Τelecomplus. ιδιετερα γιαυτους που κανουν κλησεις απο κινητο στο εξωτερικο ή ταξιδευουν εξω και χρησιμοποιουν το κινητο τους ειναι η πιο καλη προταση της αγορας γιατι στην ουσια δεν υπαρχει Roaming που ειναι πανακριβο. αγαπητοι φίλοι Εγω πήρα συνδυασμενες υπηρεσιες της TELECOMPLUS δείτε ταχυτητα 384/128 45ευρω +ΦΠΑ το μήνα και ολα πληρωμενα ενεργοποιηση-παραμετροποιηση-OTE -internet-adsl router -e-mail-mailbox-webmail-web hosting κλπ. Aν συνδυαστει και με τη σταθερή τηλεφωνια ΔΩΡΟ 1000 ομιλιας το πρωτο εξαμηνο. εξυπηρέτηση απο καλή εως άριστη' date=' χρονος αναμονης για την adsl συνδεση μου 16 μερες (αμπελοκηποι),και στη σταθερη 1 μερα με τιμες,αστικα 0,024ε, υπερ/κα 0,049ε, κινητα 0,177ε. ΕΚΑΝΑ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΣΑ; ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ; ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΘΕΛΩ ΓΝΩΜΕΣ ευχαριστω d. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gelo Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2005 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2005 κανα νεο απο telecomplus?Iσχυει ακομα αυτη η προσφορα που ελεγε ο desp401? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.