Προς το περιεχόμενο

Deck DVD Player

ikaros81

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μεχρι τωρα ειχα ενα Samsung 811 DVD Player και ειμουνα ευχαριστημενος με αυτο. Αλλα μιας και μετα απο 5 χρονια περιπου χαλασε, αποφασισα να παω να παρω ενα καινουργιο. Εχετε καποιο να μου προτινετε το οποιο να ειναι καλο και φτηνο (μεχρι 120 ευρω). Θελω να υποστηριζει 5.1 ηχο DD kai DTS και να εχει optical & coaxial μιας και θελω να το συνδεσω σε ενα DECODER για Home cinema

Δημοσ.

Το topic που μου λες το ειχα διαβασει πριν κανω αυτο το post. Αλλα αυτο αναφερεται σε deck DVD/DIVX player κατι ομως που εμενα δεν με ενδιαφερει μιας και divx ταινιες τις παιζω μονο στο pc. Εγω θελω ενα καλο deck dvd player μονο.

Δημοσ.

Οκ πάω πάσο τότε...

Κάποια sony που έχει το πλαίσιο νομίζω είναι αρκετά καλά και έχει πέσει και η τιμή τους αρκετά αν θυμάμαι καλά πέρσι κάνανε 200euro.

Δημοσ.

Bluesky! Το ξερω οτι κανει μονο 50€ αλλα και παλι το προτεινω, ειναι πολυ καλο player. Μονο μειονεκτημα ειναι οτι δεν εμφανιζει time remaining.

Αν θες περισσοτερες δυνατοτητες με 120€ +μεταφορικα δες εδω http://www.pixmania.com/gr/gr/54541/art/sigmatek/dvd-divx-player-xm-400-pr.html

Με το συγκεκριμενο πας σε ανωτερη κατηγορια, αυτο υποστηριζει SACD, DVDAudio και progressive scan. Και divx, αν και δε σου χρειαζεται, πλεον καθιερωνεται σε ολο και περισσοτερα τα μοντελα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...