blackwar Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2004 Ρε μάγκες βοηθείστε γιατί πάω να τρελαθώ μετά από τρία φόρματ. Άστα τα πάρουμε τα πράγματα ένα ένα και από την αρχή έβαλα πρόσφατα αντιγραφικό DVD NEC NT 3500AG και δεύτερο σκληρό δίσκο MAXTOR 6Y120PO είπα να κάνω και αναβάθμιση στο λειτουργικό και στο service pack δηλαδή από Windows XP Home Service Pack 1 Έβαλα Windows XP Pro service pack 2 (σημείωση το service pack 2 το είχε σε cd γνωστό περιοδικό υπολογιστών πριν από ένα μήνα) αν και δεν νομίζω να είχε πρόβλημα το cd του περιοδικού. Στην πρώτη απόπειρα να τα βάλω όλα αυτά όλα έγιναν κομπλέ πρώτα περνάω λειτουργικό μετά περνάω service pack 2 μετά συνδέω τον Maxtor σαν δεύτερο σκληρό τον βλέπει το bios και το λειτουργικό και δουλεύει μια χαρά του κάνω και τρία διαμερίσματα και αρχίζω να περνώ διάφορα αρχεία Παράλληλα συνδέομαι μέσω windows up date και κάνω update στο service pack 2 Τις καινούργιες ενημερώσεις που έβγαλε η Microsoft.και της κάνω εγκατάσταση Και μετά αρχίζω και κάνω δουλεία ψυχαγωγίας στον υπολογιστή έγγραφες dvd,cd Surfing στο net και ότι άλλο κάνω στο υπολογιστή μου. (σημειωτέον να πω ότι τα προγράμματα και οι εφαρμογές λειτουργούν κανονικά) Και ξαφνικά την Κυριακή μετά από μια 8-9 ωρη χρήση του υπολογιστή είπα να κάνω επανεκκίνηση για να ξαλαφρώσω την μνήμη και μετά που άνοιξε ο υπολογιστής ανοίγει η επιφάνεια εργασίας σκέτη χωρίς εικονίδια και χωρίς την μπάρα με την έναρξη και δεν κουνιέται τίποτα περιμένω μπας και ξεκολλήσει αλλά τίποτα αυτό Κάνω restart από το κουμπί του υπολογιστή ξανά και ξανά αλλά τίποτα αυτό. Μετά μπαίνω σε κατάσταση ασφαλής λειτουργία και διαγράφω όλα τα προγράμματα Αλλά τίποτα αυτό συνέχιζε. Την επόμενη μέρα το συζήταγα με κάτι φιλαράκια και μου λέει ένας ότι έσβησε το λειτουργικό και ότι φταίει η μνήμη στο ότι δεν έπρεπε να κάνω επανεκκίνηση αλλά τερματισμό των windows OK λέω θα το έχω υπόψη μου για να μην το ξαναπαθώ Και κάνω φόρματ ξαναπερνώ λειτουργικό ξανά service pack 2 ξανά up date στο service pack. Είδε το δεύτερο σκληρό κανονικά (το λέω αυτό γιατί παρακάτω έχω μια απορία) και άρχιζα να περνάω προγράμματα τα οποία δουλεύουν κανονικά μετά τον κλείνω κανονικά, και ύστερα μετά από Κανά 4ωρο που τον άνοιξα ξανά μανά τα ίδια δηλαδή ανοίγει η επιφάνεια εργασίας σκέτη χωρίς εικονίδια και χωρίς την μπάρα με την έναρξη και δεν κουνιέται τίποτα περιμένω μπας και ξεκολλήσει αλλά τίποτα αυτό λέω δεν μπορεί κάτι θα φταίει η το λειτουργικό η το service pack και ξανακάνω φόρματ και περνάω το παλιό μου λειτουργικό XP Home όμως με το service pack 2 χωρίς να κάνω up date και το δεύτερο σκληρό δεν τον βλέπει στο εικονίδιο ο υπολογιστής μου αντίθετα στην διαχείριση συσκευών και στο BIOS τον βλέπει κανονικά αλλά δεν έχω πρόσβαση σε αυτόν. Και τώρα το πρώτο ερώτημα μου προς εσάς είναι τα XP Home δεν βλέπουν δεύτερο σκληρό δίσκο??? Μήπως έπρεπε να κάνω και καμία ρύθμιση??? Μετά από αυτό στο καπάκι ξανακάνω φόρματ και περνάω το άλλο λειτουργικό δηλαδή XP Pro όμως με το service pack 1 και είδε κανονικά το δεύτερο σκληρό με τα τρία διαμερίσματα του.. όσο για το άλλο το κόλλημα ακόμα δεν το έχω πάθει ξανά προς το παρών, γιατί πριν μια ώρα τελείωσα το φόρματ τι λέτε να μπορεί να φταίει????? Εγώ υποθέτω το service pack 2????? Αυτά παίδες sorry για το μεγάλο κείμενο και αν σας κούρασα απλά ήθελα να γίνω όσο πιο κατανοητός μπορώ. Τώρα οποίος ξέρει και θέλει να με διαφωτίσει στις απορίες μου θα το ήθελα πολύ!!! Ευχαριστώ προκαταβολικά blackwar
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2004 ixa kai ego ena paromoio provlima me ta windows na kolane stin loading screen . vgale to sp2 kai tha isixaseis . pistevo me ena kalo firewall + antivirus to sp2 den xriazete .
blackwar Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2004 Σε ευχαριστώ φίλε για την συμβουλή σου αλλά δεν χρειάστηκε Γιατί όπως είπα στο τελευταίο φόρματ πέρασα το service pack 1 και από χτες μέχρι σήμερα το πρόβλημα λύθηκε. Συμπέρασμα έφταιγε το service pack 2. Τώρα θα μου κάποιος αν ξέρει γιατί τα xp home δεν βλέπουν το δεύτερο σκληρό δίσκο???? Ενώ αντίθετα τα xp pro που έχω τώρα τον βλέπουν κανονικά!!!
Sherlock Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2004 Φίλε πιστεύω οτι αν πήγαινες Διαχείριση υπολογιστή->Διαχείριση δίσκων θα έβλεπες τον σκληρό. Μετα θα έκανες "Εισαγωγή" και όλα θα ήταν ΟΚ. Το κάνουν αυτό τα XP όταν βάλεις ένα νέο δίσκο στο σύτημα (ακόμα και USB). Εγώ που έχω συρτάρι μου συμβαίνει συνέχεια.
Kerk Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2004 Φίλε νομίζω ότι το SP2 που έδινε το εν λόγω περιοδικό(αν μιλάμε για το ίδιο φυσικά,το PC Magazine) είναι μόνο για την αγγλική έκδοση των xp. Τώρα δεν ξέρω αν εκεί οφείλονται τα προβλήματα σου,αλλά δε χάνεις τίποτα να το ψάξεις. Ελπίζω να βοήθησα.
Xvipes Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2004 dokimases otan emene stin epifania ergasia na patiseis ctrl+alt+del k na pas sto file->new task(run...) k na grapseis "explorer" ?emena an kamia fora mou to pathei ayto me apo kapoio end task pou kanw se diafora programata to kanw auto k mou bgazei ola ta eikonidia k tin mpara. genika omos k egw pou ebala gia mia fasi sp2 blastimisa tin wra k tin stigmi.klasika sp1 pou leitourgoun mia xara k exoume mathei tis paraksenies tou.siga siga tha pame k sta sp2 sigaaaaaaaaaaa omos
songless_bird Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2004 Den 3erw gia ta XP Home, Alla to CD toy RAM me to Elliniko SP2 eixe provlima, kyriws se DVD Rom ,exw kanei kai alloy post.Alla kai xodra kollimata otan 3ekinoyse to pc.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.