Προς το περιεχόμενο

Otenet & Πάτρα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω dialup Otenet και είμαι Πάτρα.

Ενώ όλα πήγαιναν μια χαρά, εδώ και μια βδομάδα, η σύνδεση μου έχει σπάσει τα νεύρα. Όπως φαίνεται και στην εικόνα παρακάτω, τη μια στιγμή φαίνεται να δουλεύει κανονικά και να κατεβάζει data, μετά για 1 λεπτό δε φέρνει τίποτα.

dumeter.jpg

Ούτε ping δε μπορώ να κάνω σε http://www.otenet.gr, http://www.insomnia.gr κτλ. Δε δουλεύει τίποτα, ούτε email, ούτε messengers, IRC. Μετά επανέρχεται για λίγο , μέχρι να σταματήσει πάλι. Συνέχεια αυτή η δουλειά.... ενώ μέχρι πριν μερικές μέρες δεν είχα κανένα τέτοιο πρόβλημα.

Έχω ψάξει για ιούς, για προγράμματα spyware κτλ και δεν έχω βρεί κάτι. Τι μπορεί να φταίει;

Μήπως έχει κανείς παρόμοια προβλήματα με Otenet στην Πάτρα;

Δημοσ.

exo otenet sthn doyleia moy, dsl bebaia alla den pisteyo oti paizei rolo, den exo dei problhmata, mhpos apekthse thorybo h grammh soy kai to modem kanei synexeia fallback kai fallforward ?

Δημοσ.
exo otenet sthn doyleia moy, dsl bebaia alla den pisteyo oti paizei rolo, den exo dei problhmata, mhpos apekthse thorybo h grammh soy kai to modem kanei synexeia fallback kai fallforward ?

Δε νομίζω. Συνδέεται χωρίς πρόβλημα κάθε φορά στα 49.2kbps. Το fallback και fallforward τι σημαίνει;

Δημοσ.

epeidh syndethikes sta 49kbit den shmainei oti ayth thn taxythta thn exeis dedomenh, ta modems edo kai polla xronia ensomatosan thn texnologia toy fallback kai fallforward, kai ayto giati einai protimotero na pesei h taxythta soy se ena katotero epipedo apo ta na thn krathseis me to zori se kapoio pshlotero me polla lathi sthn metadosh, h sygkekrimenh texnologia kanei to ejhs loipon, an dei to modem oti ayxanetai o rythmos me ton opoio diorthonei lathi sthn grammh, kanei fallback se xamhloterh taxythta , an dei oti kai ekei exei problhma synexizei na kanei fallback mexri na ftasei se taxythta poy exei apodekto rate lathon, an dei oti to rate ayto meionetai tote kanei fallforward ayjanontas thn taxythta, kai pali synexizei pros ta pano mexri na brei thn idanikh taxythta gia na isorophsei.

To fallback/fallforward den mporeis na to parathrhseis apo ta windows, toylaxiston oxi me to dialer poy exoyn, aytos tha soy deixnei panta thn taxythta poy egine h arxikh syndesh.

Δημοσ.

o otenet G@miet@i στην Πάτρα .Είμαι κλαι εγώ με dial up και ώρες ώρες νομίζω πώς είμαι στην εποχή των 9600 μοντεμς.Δεν ξέρω τι συμβαίνει αλλά τα νεύρα μου έχουν σπάσει και εμένα.Μάλλον μας έριξαν για τους DSL.

Δημοσ.

Τις τελευταίες ημέρες ο ΟΤΕ έδωσε πάρα πολλές νέες πόρτες DSL.

Τα ίδια προβλήματα έχω και εγώ που έχω ACN.

Έχουν τιγκάρει τα DSLAM και τα πάντα πάνε σέρνοντας.

Εχθές έβαλα σε ένα πελάτη μου λίγο έξω από την Πάτρα DSL (Αγ,Βασίλειος) και επειδή δεν έχει πολλές γραμμές εκεί, ΠΑΕΙ ΣΦΑΙΡΑ !!!!!!

Δημοσ.

Μου κάνει εντύπωση πως είναι περιοδικό το φαινόμενο, δηλαδή ανα τακτά χρονικά διαστήματα κόβεται εντελώς η επικοινωνία με τον "έξω" κόσμο:)

Να είναι θόρυβος στη γραμμή; Να χάνει και να αποκτά θόρυβο με περιοδικό τρόπο; Γίνεται αυτό; Εμένα μου φαίνεται λίγο δύσκολο. Γι'αυτό ρώτησα κιόλας, μήπως έχει παρατηρήσει και κανείς άλλος παρόμοιο πρόβλημα.

Δεν ξέρω. Τι να πει κανεις; οτε είναι αυτός.

Δημοσ.

Και επειδή έδωσαν DSL πρέπει οι dial up να πεθάνουν? δεν το κατάλαβα δλδ.Γιατι νε μήν μπορώ να πάρω ούτε το e-mail μου? Εγώ κερατάς είμαι που πληρώνω? Τι με ενδιαφέρει αν έδωσαν τέσσερις ή 4000000 συνδέσεις dsl? Δέν έπρεπε να το προβλέψουν αυτο? άν συμβαίνει αυτο...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...