Προς το περιεχόμενο

Τι γνωμη σας για την LG L1915 S (TFT 19")

bravenew

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπον αποφασισα να παρω μια TFT 19" και μετα απο πολυ ψαξιμο κατεληξα στην παρακατω. Παρακαλω εαν αξιζει πειτε μου την γνωμη σας. Το RT που αναφερει ειναι στα 12ms (εαν ειναι πραγματικα). Αξιοσημειωτο ειναι οτι το συγκεκριμενο μοντελο δεν υπαρχει στο site της LG. Με παρομοια χαρακτηριστηκα εχει το L1930SQ.

Αρνητικα τις L1915S ειναι που δεν εχει DVI link. (Δεν ξερω αν οντος ειναι αρνητικο γιατι οι αποψεις διϊστανται, θα ηθελα αν ηξερε καποιος να μου πει καποιες πληροφοριες)

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.168227 στα 415?.

Προτασεις και για καποια αλλα μοντελα ευχαριστως να γινουν post (μεχρι 530?) φυσικα με RT<= 12ms.

• Απαντ. 68
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Αρνητικα τις L1915S ειναι που δεν εχει DVI link. (Δεν ξερω αν οντος ειναι αρνητικο γιατι οι αποψεις διϊστανται' date=' θα ηθελα αν ηξερε καποιος να μου πει καποιες πληροφοριες)

[/quote']

Σαν προσωπικη εμπειρια με το DVI, μπορω να σου πω οτι εχει διαφορα. Εγω ειδα οταν συνεδεσα την ACER 17" απο VGA σε DVI. Οχι τοσε σε office use, αλλα σε λεπτομερειες σε φωτογραφιες κτλ.

Η λεπτομερια ειναι οτι η δικη μου 17αρα, ειναι 2 χρονων. Πολλοι υποστηριζουν οτι οι μετατροπεις ψηφιακο->αναλογικο που εχουν οι τωρινες οθονες ειναι πολλοι καλυτεροι απο τους παλαιοτερους (φανταζομαι εννοουν καπους σαν της δικης μου ACER).

Επειδη κι εγω σκεφτομαι να παρω μια 19αρα, μπορω να σου πω οτι αν θα εχω τα λεφτα που απαιτουνται θα προτιμησω τη DVI (Samsung 910T), αλλα δε θα με χαλασει καθολου μια χωρις (910N). Να τονιζω οτι κατα τη γνωμη μου δεν αξιζει τη διαφορα χρηματων, 140 ευρω, που εχουν οι 2 οθονες που προανεφερα, μονο επειδη η πρωτη εχει DVI (δεν ειμαι εντελως σιγουρος οτι δεν εχουν αλλες διαφορες).

Δημοσ.

ki egw tin pira prin liges wres kai eida to fws.......

Blepeis eixa mia 17" CRT ADI oute kan flat.....opote...

Pantws se osa games kai movies eida den eixe problima apokrisis :D

kai i timi apsogi.

430 teliki

Δημοσ.

min kollas sto oti den exei dvi eisodo.iparxei men diafora apo tin vga eisodo alla den nomizo na sou einai kai toso megalo empodio gia na min tin pareis.poli kali otoni pantos.kali epilogi.xtipa tin.na rotiso kai go kati.i karta grafikon exei mia vga kai mia dvi eksodo ok?i othoni mou p.x. exei mono vga eisodo.an valo ena dvi->vga adaptoraki pou exei i karta kai sindeso pano tou to vga kalodio tis othonis tha do diafora??

Δημοσ.

Thn exo balei sto mati kai ego thn teleytaia ebdomada....

malista sto eshop exei pesei kai h timh ths 2 fores se 4 meres...

tora thn eida 401 euro telikh.thn deytera me to doro thn xtypao...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...