bravenew Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2004 Λοιπον αποφασισα να παρω μια TFT 19" και μετα απο πολυ ψαξιμο κατεληξα στην παρακατω. Παρακαλω εαν αξιζει πειτε μου την γνωμη σας. Το RT που αναφερει ειναι στα 12ms (εαν ειναι πραγματικα). Αξιοσημειωτο ειναι οτι το συγκεκριμενο μοντελο δεν υπαρχει στο site της LG. Με παρομοια χαρακτηριστηκα εχει το L1930SQ. Αρνητικα τις L1915S ειναι που δεν εχει DVI link. (Δεν ξερω αν οντος ειναι αρνητικο γιατι οι αποψεις διϊστανται, θα ηθελα αν ηξερε καποιος να μου πει καποιες πληροφοριες) http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.168227 στα 415?. Προτασεις και για καποια αλλα μοντελα ευχαριστως να γινουν post (μεχρι 530?) φυσικα με RT<= 12ms.
predator Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2004 sxetika me to 8ema DVI mporeis na ri3eis mia matia kai se ayto to thread: http://www.insomnia.gr/phpBB2/viewtopic.php?t=404025 pantws osoi exoun tin sigkekrimeni o8oni lene kala logia ws wras..
bravenew Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2004 Μη νομιζεις οτι μου ξεφυγε, το βρήκα στο search. Αλλα δεν με καλυπτει.
nikoskon Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2004 Edw kai merikes evdomades eimai katoxos ths. Apla pane pare thn... Kalh synexeia...
LordArthas Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2004 Αρνητικα τις L1915S ειναι που δεν εχει DVI link. (Δεν ξερω αν οντος ειναι αρνητικο γιατι οι αποψεις διϊστανται' date=' θα ηθελα αν ηξερε καποιος να μου πει καποιες πληροφοριες) [/quote'] Σαν προσωπικη εμπειρια με το DVI, μπορω να σου πω οτι εχει διαφορα. Εγω ειδα οταν συνεδεσα την ACER 17" απο VGA σε DVI. Οχι τοσε σε office use, αλλα σε λεπτομερειες σε φωτογραφιες κτλ. Η λεπτομερια ειναι οτι η δικη μου 17αρα, ειναι 2 χρονων. Πολλοι υποστηριζουν οτι οι μετατροπεις ψηφιακο->αναλογικο που εχουν οι τωρινες οθονες ειναι πολλοι καλυτεροι απο τους παλαιοτερους (φανταζομαι εννοουν καπους σαν της δικης μου ACER). Επειδη κι εγω σκεφτομαι να παρω μια 19αρα, μπορω να σου πω οτι αν θα εχω τα λεφτα που απαιτουνται θα προτιμησω τη DVI (Samsung 910T), αλλα δε θα με χαλασει καθολου μια χωρις (910N). Να τονιζω οτι κατα τη γνωμη μου δεν αξιζει τη διαφορα χρηματων, 140 ευρω, που εχουν οι 2 οθονες που προανεφερα, μονο επειδη η πρωτη εχει DVI (δεν ειμαι εντελως σιγουρος οτι δεν εχουν αλλες διαφορες).
bravenew Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2004 Ευχαριστώ παιδιά. Μόλις την παραγγειλα. Εύχομαι να την ευχαριστηθω.
LordArthas Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2004 Περιμενουμε εντυπωσεις οταν την παραλαβεις
xaotikos Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2004 Αρκετά καλή και εγώ την πήρα για μία φίλη πριν λίγες μέρες. A btw έχει και 0 pixel guarantee
pseira Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2004 ki egw tin pira prin liges wres kai eida to fws....... Blepeis eixa mia 17" CRT ADI oute kan flat.....opote... Pantws se osa games kai movies eida den eixe problima apokrisis kai i timi apsogi. 430 teliki
predator Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2004 paidia osoi exete aythn thn o8onh kante mou mia xarh kai metriste to ipsos tis apo to grafeio pou akoumpaei mexri ekei pou teliwnei na dw an xwraei edw pou 8elw na tin balw. thanks
nektarios1973 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2004 to oti den exei DVI eisodo pos to vlepete ?
accipio Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2004 bravenew πες please εντυπώσεις γιατί μπήκα σε πειρασμό κι εγώ... μπούχτισα πια με τη 17άρα CRT μου εδώ και 5 χρόνια...
giorgos th. Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2004 min kollas sto oti den exei dvi eisodo.iparxei men diafora apo tin vga eisodo alla den nomizo na sou einai kai toso megalo empodio gia na min tin pareis.poli kali otoni pantos.kali epilogi.xtipa tin.na rotiso kai go kati.i karta grafikon exei mia vga kai mia dvi eksodo ok?i othoni mou p.x. exei mono vga eisodo.an valo ena dvi->vga adaptoraki pou exei i karta kai sindeso pano tou to vga kalodio tis othonis tha do diafora??
akiss Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2004 Thn exo balei sto mati kai ego thn teleytaia ebdomada.... malista sto eshop exei pesei kai h timh ths 2 fores se 4 meres... tora thn eida 401 euro telikh.thn deytera me to doro thn xtypao...
nektarios1973 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2004 poli kali othoni kai psinome na tin paro ala kolao mono se ena simio... sto oti den exei DVI eisodo kai diavazo pola sxolia oti to DVI einai mera me tin nixta se sxesi me to VGA. ti na kanoooooooooooooooooooooooo
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.