Προς το περιεχόμενο

Einai to online bets aksiopista?

Chris_13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
re paidia kanena sovaro site me prognostika yparxei??? Episis kai kapoio me live scores kai basket ' date='oxi mono podosfairou opws to goalslive.com!

paliotera to gamebookers ti xrewseis eixan?Egw me auta paizw panta![/quote']

δες εδώ για τα livescore, Πολύ καλός οδηγός, δες εκει που εχω γράψει για το μπασκετ τα έχει όλα

http://www.infobeto.com/forum/showthread.php?p=144890#post144890

• 3 μήνες μετά...
  • Απαντ. 49
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Εγώ παίζω σε δύο εταιρείες. Τα αγγλικά μου είναι μέτρια οπότε βασικό κριτήριο πέρα από τη γκάμα αποδόσεων ήταν να βρω εταιρίες στο νετ που να χουν σελίδα στα ελληνικά και εξυπηρέτηση ΑΜΕΣΑ στα ελληνικά. Βρήκα 2 που με ικανοποίησαν και όπου δεν αντιμετώπισα κανένα προβλημα. bet24.com & livet.gr. και στις δύο βρίσκεις αποδόσεις και σε Β Εθνικη, και στις δύο και στις δύο συνάντησα την καλύτερη εξυπηρέτηση πελατών στα ελληνικά. Ερώτηση, θα ήθελα να παίξω και σε άλλες εταιρείες (θέμα αποδόσεων) ποιες προτείνετε από θέμα μπόνους, δωρεάν στοιχήματα και θετικά χαρακτηριστικά όπως οι παραπάνω την προσοχή στον έλληνα παίκτη?

ευχαριστώ!

Δημοσ.

παιδιά παλιά είχα λογαριασμό σε μια ιστοσελίδα η οποία σου έδινε 30 ψεύτικα δολλάρια και αν τα έκανες 500 σου άνοιγε λογαριασμό με 30 κανονικά... ξέρει κανείς κάτι παρόμοιο;;;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...