Προς το περιεχόμενο

Einai to online bets aksiopista?

Chris_13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 49
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

re paidia kanena sovaro site me prognostika yparxei??? Episis kai kapoio me live scores kai basket ,oxi mono podosfairou opws to goalslive.com!

paliotera to gamebookers ti xrewseis eixan?Egw me auta paizw panta!

Δημοσ.

pados ego pou paizo edo kai 3 xronia william hill den eho kanena problima stis analipseis min fadastite pados tipota trela lefta giro sta 1000 euro.ta megala praktoria sto inernet gia na epibiosoun podaroun stin axiopistia toys.an kapios bgei me apodixeis kai pei simerA oti o william hil ton eklepse ayrio o william hill tha klesei.gia ayto se tetoia themata an les gia megala praktoria min fobasai.osa kai an hanoyn pada tha soy ta dinoyn.pote den bgainoyn hamenoi

Δημοσ.

Παλιότερα δεν είχαν ΟΛΕΣ οι συναλλαγες με κάρτα (ανεξαρτήτα από τον αριθμό των αναλήψεων) 1 ευρώ χρέωση (+ free για golden member) - Οι χρεώσεις για bank transfer έχουν μείνει ίδιες

Δυστυχώς αυτό που παρατηρώ στους GB είναι οτι τα asian όσο πάνε και εξαφανίζονται -ειδικά για ελληνικό δεν προσφέρονται σχεδον ποτέ πχ 0:0 ΑΗ

:( Basket livescores κοίτα στο http://www.tbwsport.com ,ενώ καλά livescores προσφέρουν και οι περισσότεροι bookmakers...

Δημοσ.
WilliamHill' date=' αναληψη-καταθεση απο πιστωτικη,χωρίς χρεώσεις.

Αν ειστε παιχτες των 3-5 ευρω,δοκιμαστε με gamebookers,willhill[/quote']

εδώ θα διαφωνήσω και θα πω ακριβώς το αντίθετο.

Αν παίζετε μεγάλα ποσά και θέλετε μια σιγουριά προτιμήστε gamebookers, willhill. :D

Οταν ειπα 3-5,εννοούσα ότι εκει παιζεις ευκολα μικρά ποσα,και ειδικα στον willhill τα βαζεις πισω στην καρτα χωρις χρεώσεις.Σε αξιοπιστία δεν θα συγκρίνω τον WillHill με τους gamebookers που ειναι μία εταιρεία "καπου" στην Belize και πληρώνουν όποτε τους γουστάρει (τελικως πληρώνουν παντα).

Δημοσ.

Για μεγάλα ποσά Ladbrokes. Είναι απίστευτα έμπιστο και πληρώνει στάνταρ σε 3-5 εργάσιμες. Παίζω 4 χρόνια και δεν έχω κανένα παράπονο.

Δημοσ.
WilliamHill' date=' αναληψη-καταθεση απο πιστωτικη,χωρίς χρεώσεις.

Αν ειστε παιχτες των 3-5 ευρω,δοκιμαστε με gamebookers,willhill[/quote']

εδώ θα διαφωνήσω και θα πω ακριβώς το αντίθετο.

Αν παίζετε μεγάλα ποσά και θέλετε μια σιγουριά προτιμήστε gamebookers, willhill. :D

Οταν ειπα 3-5,εννοούσα ότι εκει παιζεις ευκολα μικρά ποσα,και ειδικα στον willhill τα βαζεις πισω στην καρτα χωρις χρεώσεις.Σε αξιοπιστία δεν θα συγκρίνω τον WillHill με τους gamebookers που ειναι μία εταιρεία "καπου" στην Belize και πληρώνουν όποτε τους γουστάρει (τελικως πληρώνουν παντα).

Ti ennoeis plironoun opote goustaroun??

EDIT: psaxnwntas sto net vrika ena kalo elliniko site gia prognostika kai polla polla links gia livescores kai polla arthra einai to bookenemy.gr

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Να πω κι εγώ την εμπειρία μου...

Παίζω με http://www.eurobet.com

-> Έχει Ελληνικά

-> Καλές αποδόσεις

-> Πολλά στοιχήματα

-> Εξυπηρέτηση στα Ελληνικά

-> Καθόλου χρεώσεις για Ανάληψη και κατάθεση με κάρτα και δεν έχει minimum στις αναλήψεις!

Δημοσ.

ειναι πολυ καλυτερο και αξιοπιστο

πρωτα απο λα σου δινουν ενα τουλαχιστον 5% παραπανω απο οπαπ

εγω παι ζω betoto και δεν εχω προβλημα

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

WilliamHill on line betting

--------------------------------------------------------------------------------

Είχα ένα λογαριασμό στο παραπάνω site για να ρίχνω κανα αγώνα που και που. Κρατούσα τα πονταρίσματα σε εξελ για να βλέπω off-line τι γίνεται κλπ. Λόγω δουλειάς είχα να παίξω κανα τρίμηνο..... και ενώ είχα υπόλοιπο (μικρό αλλά είχα) μπαίνω πριν 2 βδομάδες και μου λέει υπόλοιπο 0. κοιτάω το εξέλ βλέπω χρήμα! λέω κάτι δεν πάει καλά. Πάω στην επιλογή να δω παλιότερα πονταρίσματα και δεν έχει κανένα λες και δεν έπαιξα ποτέ.... Τους στέλνω ένα mail και μου απαντάει αυτοματοποιημένο mail ότι θα το κοιτάξουν. από τότε ΤΙΠΟΤΑ!!!!!!!! έχουν περάσει 2 βδομάδες και κανένα νέο. Σήμερα επικοινώνησα ξανά, αλλά αν τρώνε έτσι χρήματα επειδή δεν έπαιξες λίγο καιρό φαντάζομαι την γενικότερη αξιοπιστία.... και μιλάμε για περίπου 10 ευρό όχι κανα τρελό ποσό!

Δημοσ.

Στο account statement δείχνει τις κινήσεις που έχουν γίνει τους τελευταίους 3 μήνες. Αν όπως λές είχες να παίξεις κανένα τρίμηνο, είναι φυσιολογικό να μη σου εμφανίζει τίποτε εκεί.

Πάντως το William Hill είναι από τις ποιό αξιόπιστες εταιρίες στον χώρο.

Δημοσ.

Στο account statement σου δίνει την δυνατότητα να ζητήσεις statement από 1/1/2004 π.χ. ας προειδοποιούσε κάπως ότι δίνει μόνο για 3 μήνες! (παρόμοιο μηχανισμό έχουν τράπεζες και μπορείς να επιλέξεις ημ/νίες μόνο 3 μήνες παλιές ή ας έβγαινε ένα μήνυμα!).

Αλλά ακόμη χειρότερα έχουν περάσει 2+ βδομάδες και κανείς δεν μου έχει απαντήσει στο τι έγινε και που είναι το υπόλοιπο μου!

Οπότε μπορώ να αμφιβάλλω για το πόσο αξιόπιστοι είναι...?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...