Προς το περιεχόμενο

Einai to online bets aksiopista?

Chris_13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Einai arage?Thelw na paizw gia xavale kanena stoiximataki sto net kai to skeftomai...O monos logos einai giati den kserw an einai aksiopistos o tropos plirwmis kai analipsis twn kerdwn(xaxa!:P)

Alitheia to betandwin einai kalo?

PS ti rwtaw o tzogadoros!:D:D

• Απαντ. 49
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Λοιπον, ακουσε καποιον με σχετικη εμπειρια...

Εγω προς το παρον παιζω σε 4... Eurobet, Ladbrokes, Gamebookers και Expekt... Και με τις 4 δεν ειχα κανενα προβλημα, αλλα ολες εχουνε τα θετικα και τα αρνητικα τους...

Eurobet: Αξιοπιστοτατη, οχι τοσο καλες αποδοσεις, αλλα προσφερει παντα DNB Bets τα οποια δεν βρισκεις ευκολα και ειναι παρα πολυ καλες στοιχηματικες επιλογες... Μεγαλο πλεονεκτημα, δεν εχει κρατησεις για καταθεση και αναληψη... Μειονεκτημα, το design της αλλα αυτο συνηθιζεται...

Ladbrokes: Ουτε αυτη εχει τραπεζικες επιβαρυνσεις... Οχι καλες αποδοσεις επισης, αλλα εξαιρετικα ανταγωνιστικες στα ασιατικα στοιχηματα και αυτο ειναι στα μεγαλα της συν... Κακιστο Site Navigation, αλλα κιαυτο ξεπερνιεται...

Gamebookers: Απο design και Navigation, η χαρα του παικτη... Προσφερει συνηθως αρκετα στοιχηματα και πολυ καλες αποδοσεις, τις οποιες βγαζει πολυ νωρις και αυτο ειναι καλο ωστε να προλαβαινεις πολυ καλες αποδοσεις πριν τις αλλαξει η αγορα...

Expekt: Ισως οι καλυτερες αποδοσεις και αρκετα καλο site...

Για την BetandWin ξερω οτι μερικες φορες κανει μερικα κολπα τα οποια δεν ειναι ωραια, αλλα γενικα προσφερει παμπολλα στοιχηματα και εχει καλες αποδοσεις, οποτε δεν ειναι κακη εταιρεια σιγουρα... Θυγατρικη της ειναι η ελληνικη Betoto...

Επισης το Betfair ειναι απο πλευρας αποδοσεων απο τις καλυτερες εταιρειες, ενω ο William Hill ο πιο αξιοπιστος μπουκ ολων αλλα το site ειναι χαλια και οι αποδοσεις κακες...

Καλη συνεχεια... Οπου και να διαλέξεις να πας, παντα ειναι καλο να γραφτεις σε αρκετους ωστε να συγκρινεις αποδοσεις...

Μαθε σχετικα με Value betting αν δε θες να κλαις συντομα και να ενημερωνεσαι παααρα πολυ...

http://www.bettingadvice.com, βαλτο στα αγαπημενα σου...

Δημοσ.

Δεν σε καλύπτει το Gamebookers πχ?δηλαδή τι παραπάνω ζητάς και δεν έχει?

(Χρησιμοποιώ Gamebookers/Ladbrokes/betfair) για 3ο χρόνο και ποτέ δεν είχα πρόβλημα με τις συγκεκριμένες εταιρίες ,,,

Δημοσ.

Το sportingbet.gr είναι για μένα το καλύτερο τόσο σε αποδόσεις όσο και σε εξυπηρέτηση (και στα ελληνικά) με τηλέφωνο χωρίς χρέωση και πληρωμή σε 2 εργάσιμες μέρες (ούτε μια μέρα παραπάνω δεν άργησαν να μου τα βάλουν στη τράπεζα και έχω κάνει ανάληψη αρκετές φορές και μεγάλα ποσά). Επίσης είναι πολύ απλό στη χρήση και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κάποιοι παίρνουν σαν κριτήριο για να παίξουν το πόσο ωραίο είναι ένα τέτοιου είδους site!! Ρε παιδιά τα λεφτά μας παίζουμε και αυτό που μας νοιάζει δεν είναι η αισθητική πλευρά αλλά να κερίζουμε όσα περισσότερα μπορούμε ή τουλάχιστον να μην χάνουμε πολλά στις άτυχες στιγμές (γιατί υπάρχουν κι' αυτές). Βάλτε και τα bonus που δίνει κατά καιρούς και είστε κομπλέ ;)

:)

Δημοσ.

Κοιτα εγω "ακουμπαω" λιγα σε betfair k william hill.Παραπονο δεν εχω.Απο εκει κ περα να κοιταξεις κ ποια σε συμφερουν πιο πολυ.Κοιτα τα site κ τις "γκανιοτες" τους(1/αποδοση1+1/αποδοσηχ+1/αποδοση2).Ενδεικτικα ο ΟΠΑΠ παιζει στο 1,2 δηλαδη δεν υπαρχει τροπος να βαλεις καποια λεφτα στον 1,στο χ κ στο 2 κ να παρεις τουλαχιστον το κεφαλαιο πισω,θα χασεις 20%.Στην betfair παιζει γυρω στο 1,05(5%).Ενδεικτικα αν παιζεις μονα ιντερνετικο,κ με συνεση,δεν προκειται να χασεις ποτε.Αντε καλα κερδη κ με ρεγουλα τα φραγκα.

Τα σεβη μου

Δημοσ.

για sportingbet.gr συμφωνώ κι εγώ (άψογο).

Επίσης παίζω bet-at-home.gr που δεν έχει ούτε tricks ούτε καθυστερήσεις.

Άλλωστε νομίζω μόνο αυτές οι δύο έχουν και ελληνικό domain πράγμα που κάτι δείχνει για την ελληνική εξυπηρέτηση.

Τέλος, κάποια μεγάλα στοιχήματα μου τα κάνω μέσα από http://www.tameio.gr σε κάποια από αυτές! :idea:

Κ.

Δημοσ.

egw auto pou dene xw katalavei einai i minimum analipsi...Ti einai akrivws auto?An diladi egw kerdisw kapoia liga lefta px 5 eurw den tha boresw na ta parw?Tha prepei na ta parw kai an perasei to minimum mono tha boresw na ta valw stin karta mou?An nai malakia den thelw na paiksw ola mou ta lefta apla na exw kapoia na paizw kai an kerdisw estw kai 3 eurw na ta parw kai oxi na tous ta afisw gia na paiksw melontika...Elpizw na katalavate.:P:P:D:D auto pou me exei volepsei pantws einai to gamebookers.com kai to winandbet.gr sto opoio kollaw na stoiximatisw epeidi exei minimum analipsi 20 eurw!:S

PS sorry an sas ta prizw apla erxontai giortes kai einai kairos gia tzogo!:P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...