Προς το περιεχόμενο

3gb Northwood αναβάθμιση σε 3.2Prescott (0 κόστος), αξίζει??

polaki

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ενας γνωστος μου ανταλλάζει τον 3.2 prescott του με εναν 3λιτρο northwood και θέλω να σας ρωτήσω αν αξίζει..

Αυτό που ξέρω ώς δεδομένο είναι οτι ο πρεσκότ καίει σαν τρελός, και οτι παρότι έχει 1mb l2 μνήμη, αυτή ουσιαστικά είναι πιο αργής μορφής απο την μνήμη του northwood.. καπου το είχα διαβάσει αυτο..

Η ερώτηση ειναι αν αξίζει να ανεβάσω την θερμοκρασία του συστηματος (36C idle με watercooling zalman) για να έχω πρεσκοτ 200MHz πιο γρήγορο απο τον northwood μου..

Overclocking του δικού μου στα 3.2 ανεβάζει τη θερμοκρασία περίπου 8C :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: οπότε τρέμω και μόνο με την ιδέα του overclocking στον prescott.....(από χλωμό εως κατασπρο να κάνω!!)

Δημοσ.

Γεια χαρά...

Καταρχάς δεν βλέπω το λόγο να κάνεις o/c σε οποιονδήποτε από τους δυο επεξεργαστές, αλλά εμένα δε μου πέφτει λόγος και άλλωστε μπορεί απλά να γουστάρεις οπότε πάω πάσο.

Από κει και έπειτα εφόσον η αλλαγή cpu δεν απαιτεί format αν μπορείς δανείσου τον για μια μέρα και τέσταρέ τον. Παρόλα αυτά όμως δε νομίζω ότι η διαφορά θα είναι τόσο μεγάλη που να δικαιολογεί μια αλλάγη στην παρούσα φάση.

Αυτά...

Δημοσ.

katarxein apo pou siberenete oti einai TOSO zestos re paidia ? egw mexri twra apo filous kai apo ton diko mou prescott 3.2 (LGA 775) mono fusiologikes 8ermokrasies exw dei me ena case kai 2 fan pou ena bgazei kai ena bazei aera ... exw agorase tin zalman 7700CU kai exw idle 35 ba8mous enw full 52 stis ~1500 strofes ...

Δημοσ.

Egw me to slk se northwood kai 250 bus eimai idle 28-30 kai full 38-40(isws kai pio katw) .Strofes den xerw afoy to papst den akoygete etsi kai allios.

Apo prescott filoy (me anoikto kapaki kiolas dipla sto parathyro) o 3.2 sta 4 Ghz o/c paei konta sta 58 (kai exoyme thn idia mitriki).

Bebaia an soy trabaei kalo o/c opws o parapanw den to syzhtaw,alla tote theleis kai alla pragmata (opws kalo trofodotiko).

Δημοσ.

Apo prescott filoy (me anoikto kapaki kiolas dipla sto parathyro) o 3.2 sta 4 Ghz o/c paei konta sta 58 (kai exoyme thn idia mitriki).

58C idle i full load?? Full fantazomai, apla epivevaiosi :)

Δημοσ.

polaki, αν έχεις ισχυρό watercooling που να μπορέσει να κρατήσει τις θερμοκρασίες σχετικά χαμηλά, πάρτον. Οι prescott γενικά ανεβαίνουν πολύ...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...