polaki Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2004 Αναφέρομαι φυσικά στα settings της virtual memory... Κάπου είχα διαβάσει ότι πρέπει να το βάλεις 2 φορές τη φυσική σου μνήμη.. Εμένα μου χρειάζεται κάτι τέτοιο?
predator Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2004 256 MB se partition pou den einai ta windows MAX statheri omws (256-256)
tzoykas Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2004 τα Windows κάνουν αυτόματα ρύθμιση της VM σου. Αν τρέχεις και Linux τότε ναι, καλό είναι να έχεις VM διπλάσια περίπου της φυσικής (αν δε κάνεις βέβαια τίποτα τραγικό δε πρόκειται να χρειαστείς ποτε παραπάνω απο ένα μικρό ποσοστο swap). Μπορεις παντα βεβαια να κάνεις το ίδιο χειροκίνητα και για τα Windows.
GIA_Blackmore Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2004 ana kairous diafora vgainoun ... asto kalitera na ta vroun mona tous ta win na ksemperdeueis
deathlok Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2004 me dio gb mallon pliros disable ektos an douleveis video.i matlab me trella megalous pinakes
polaki Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2004 256 MB se partition pou den einai ta windows MAX statheri omws (256-256) Σε partition απλά, ή μηπως να το βάλω ολότελα σε άλλο δίσκο ωστε να μειώσω ακόμα περισσότερο την καθιστέριση? Επίσης τα 256 πώς τα βγάζεις σαν συμπέρασμα, γιατί όχι πχ 512? @tzoykas η χρήση που κάνω είναι κυρίως video encoding και rendering (κάποια transitions κλπ) αλλά μη φανταστείς και ακρώτητες.. Ίσως 2-3 φορές τη βδομάδα, που και πάλι προτειμώ να το βάζω ενώ είμαι στη δουλειά (και τσεκάρω πρόοδο με το VNC remotely).
polaki Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2004 όταν λέω η χρηση που του κάνω αναφερομαι φυσικά στο θέμα της πραγματικά "απαιτητικής" χρήσης, γιατί εννοείται ότι και games παίζω κλπ... PS: To Doom3 θα έχει όλα τα textures ασυμπίεστα?? (όχι οτι παίζω doom3, απλα κάποια στιγμη σκοπεύω να το τερματίσω για να έχω να το λέω, όπως και το ΗL2)
GIA_Blackmore Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2004 an to valeis se allo partition .. pisteuo oti stin kaliteri periptosi tha exeis ta idia akrivos apotelesmata. Se allo disko...isos. Alla ti anakateveste re paidia me tin swap ,afiste tin stin isixia tis ,tragikes diafores de prokeite na deite outos i allos.
dali13gr Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2004 Ama exeis 2Gb kalytera na to kaneis disable. Den nomizw na sou vgalei eidopoiisi gia aneparki mnimi me ta 2 Gb. Filika
polaki Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2004 Ναι, απλά επειδή έχω βάλει κάποια χρήματα θα ήθελα να πάρω όσο πιο κοντά στο 100% της δυνατότητας γίνεται.. Η επόμενη κίνηση πιστεύω είναι κανενας Ραπτορας, αλλά ακόμα είναι ακριβούτσικοι!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2004 Super Moderators Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2004 gia na pesoun oi times twn Raptor prepei na vgoun megalyteroi...an kai to kovw dyskolo...twra gia na to kaneis teleiws disable den 3erw...apo oti exw akousei yparxoun programmata ta opoia paizei na mhn trexoun giati 8eloun na vlepoun virtual memory...toulaxiston kati tetoio akousa...
tzoykas Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2004 Επειδή και γώ Video encoding κάνω με 1 GB δε νομίζω ότι αξίζει τον κόπο να αλλάξεις settings. Άστο ως έχει. Και όσο για το 100% που λες, για τη δουλειά που κάνεις ένας πιο γρήγογρος επεξεργαστής θσ σε βοηθήσει περισσοτερο απο ενα πιο γρήγορο δίσκο. Έχεις πολλή μνήμη για να ψάχνεσαι για δίσκο. Βασικά κανε τη δουλειά σου σε linux αν μπορεις να βρεις λογισμικό γιατι η διαχείρηση του χώρου γίνεται αισθητά καλύτερα.
predator Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2004 polaki, akoma kalytera se 3exwristo disko. to noumero to diabasa se kapio tweaking site, de 8ymamai omws se pio!:oops:
Jaco Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2004 Το pagefile για μνήμες πάνω από >=1GB είναι άχρηστο... κάντε το disable... και όχι μόνο δεν θα έχετε πρόβλημα, αλλά το pc θα πηγαίνει και πιο σφαίρα από πριν... το κακό με το pagefile είναι ότι τα windows γράφουν σε αυτό ακόμα και όταν δεν έχει γεμίσει η RAM, με αποτέλεσμα να καθυστερεί συνολικά τα Ι/Ο... Ακόμα και αυτοί που παίζουν παιχνίδια και έχουν μνήμη 1GB να κάνουν disable το pagefile για να μην έχουν κολλήματα κατά την διάρκεια του παιχνιδιού, λόγο του read/write του δίσκου στο pagefile...
predator Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2004 disable entelws? den xreiazetai gia tin omali leitourgia twn windows?:roll:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.