vasman Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2004 Καλησπέρα έχω ένα Ρ3 550Mhz,m/b Elite,ram 128mb,cd-rom 52x,cd-r 16x sony,hdd wd 20gb.Το πρόβλημα μου είναι οτι δεν κάνει boot στα bios.Το τροφοδοτικό δουλεύει κανονικά.Τα καλώδια είναι συνδεδεμένα σωστά.Το παράξενο είναι ότι μέχρι πρίν απο τρείς μέρες όποτε και τον άνοιξα για τελευταία φορά δούλευε κανονικά.Καμια ιδέα? Ευχαριστώ εκ των προτέρων για όποιον βοηθήσει!!!
bartenderas Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2004 Όταν λες ότι: " δεν κάνει boot στα bios" εννοείς ότι 1)το pc δεν ξεκινάει καν? 2)ξεκινάει και ακούς θόρυβο αλλά δε βλέπεις τίποτα ή 3) ξεκινάει βλέπεις την αρχική οθόνη post αλλά δεν μπορείς να μπεις μέσα στο bios? Γίνε λίγο πιο σαφής για να σε βοηθήσουμε. Φαντάζομαι βέβαια ότι εννοείς πως το pc δεν ξεκινάει καν, οπότε το πιο ύποπτο από όλα αρχικά είναι το τροφοδοτικό. Πες λίγα περισσότερα πράματα και τα ξαναλέμε... :wink:
vasman Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2004 Φίλε μου κατ'αρχην να σ'ευχαριστήσω που ενδιαφέρθηκες.Όταν λέω δεν κάνει boot εννοώ οτι δεν βλέπω καν την αρχική οθόνη.Ενω απο την άλλη ο υπολογιστής ανοίγει.Δηλαδή το τροφοδοτικό λειτουργεί κανονικά και δίνει ρεύμα στο Μ/Β.Δοκίμασα να βγάλω μέχρι και την μπαταρία (με κλειστό τον υπολογιστή) αλλά τίποτα.Επίσης τον έβαλα και σε άλλη οθόνη αλλά πάλι τίποτα.
JXID Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2004 Se paromoi problhma poy eixa me ena pc diko moy telika ayto poy eftege htan h cpu. Dokimase na vgaleis tis mnhmes apo pano kai anapse to na deis an sfyrizei.An kanei kapoion eixo tote to problhma pithanotata den entopizetai sthn mhtrikh alla sthn cpu h stis mnhmes. Elpizo na bohthisa.
vasman Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2004 ευχαριστώ φίλε μου αν και δεν μπορώ να το δοκιμάσω τώρα γιατί είμαι στη δουλειά.Θα το δοκιμάσω
bartenderas Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2004 Μάλιστα.Είναι λοιπόν από τις περιπτώσεις που πας τεστάροντας και αποκλείοντας μία μία τις περιπτώσεις. εμένα πάλι δυο φορές που μου έτυχε σε σχετικά καινούρια pc έφταιγε η μητρική. Αναγκαστικά λοιπόν πρεπει να βγάζεις ένα ένα τα part και να τα αντικαθιστάς με άλλα για να βγάλεις άκρη. Κάνε πρώτα αυτό που προτείνει ο φίλος JXID . Επίσης τι καρτα γρaφικών έχεις? Εννοώ onboard ή pci/agp?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.