Προς το περιεχόμενο

ti ginetai me thn vivodi?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 326
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
vasika apo xtes ego ksanatopiasa :) i 384 einai monima sta 42-44 ara opou na nai tha strosoun se olous ;)

μακάρι γιατί είναι κρίμα να πληρώνουμε για αέρα κοπανιστό.

ήμουνα πολύ ανεκτικός μαζί τους μέχρι που έκανα κάτι το οποίο δεν μπορώ να το βάλω στη Δ.Σ. διότι δεν θα έχουμε BW για 10 χρόνια συγνωμη παιδιά.

Θα το βάλω όμως αν λυθούν τα προβλήματά τους και παω ακόμα με μικρή ταχύτητα.

Δημοσ.

kala, mono 35Mbps??? tosa liga???? pali se ligo kairo tha arxisoun ta provlimata. Eidika twra pou upirkse maziki prose;eusi tou kosmou, kai arxisan na energopoiountai oi grammes, tha pesoun oloi me ta moutra sto downloading....

Δημοσ.

παιδιά το εκανα στατικο και πάει πολυ καλα .ημουνα σιγουρος ότι εφτεγε αυτο διότι ο σερβερ που βγαζει το στατικο ειναι αδειος σε σχέση με το δυναμικο.

Αν το αντέχει η τσεπη σας κάντε το.

δυναμικο 8κ/ς και στατικο 170κ/ς μου χρωστανε τα υπολοιπα 100κ αλλα τι να κανουμε .

Δημοσ.

Εντάξει, δεν πήγαινε και τόσο καλά. Έκανε κάποια peaks αλλά μόνο αυτό, τπτ περισσότερο. Και άμα κατέβαζεσ κατι από Ελλάδα μπορεί να έφτανες και τα 40-42 όπως εγώ, αν όμως έβγαινες εξωτερικό, τότε τα πράγματα γίνονταν πολύ χάλια.

Για περισσότερες πληροφορίες στο http://www.adslgr.com, εκεί έχει τα πάντα στο section της vivodi...

Δημοσ.

ωραια, ας τους δωσουμε 1-2 βδομαδες ευκαρία να διορθώσουν τις ταχυτητες μας και μετα αν παλι χαλια ειναι η κατασταση την κάνουμε για αλλού..

εμενα εδω και καποιες μερες παει στα 30 αλλα δεν μου αρκουν. Καποια peaks έχω στα 40 αλλά μέχρι εκει..

Αναμένουμε λοιπόν...

Ειμαι στη βούλα και έχω συνδιασμό ΟΤΕ & Vivo 384...(dynamic εννοείται)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...