Προς το περιεχόμενο

ti ginetai me thn vivodi?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Παιδια η Βιβοντι ετοιμαζει μεγαλο 'μπαμ'. Θα Δειτε...

τι ξερεις και δεν μας λες?βασικα αν ηξερες τιποτα δεν θα προσποιοσουνα κατι αλα θα το λεγες κατευθειαν!{κοινως ραδιο αρβυλα αυτα που λες}

• Απαντ. 326
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

k gw me tnn tellas eimai 1,5 xrono poly eyxaristhmenos se apodosh, alla an den pesoun oi times me blepw pleon na thn kanw..

exw filaraki sth geitonia mou me vivodi k paei sfaira. eixe 256, thn ekanan 384 k paei sfaira k plhrwnei sxedon ta misa apo mena....

Δημοσ.

re paidia na perimeno na me kalipsei to diktio ths vivodi h na thn valo tora thn 256 me 34 euro pezei rolo an tha eimai meso ote h meso diktiou vivodi eimai ligo asxetos me thn adsl xero mono oti iparxei diafora sthn timh kai kati akoma thn anvatmish pote tha thn exo? meno filadelpfeia

Δημοσ.

ama valeis mesw diktuou ote, tote tin vivo tha tin exeis apla ws isp.me alla logia ama den sou aresei, sikwnesai kai feugeis. apla allazeis isp, pas se kati allo (px forthnet, otenet, tellas, hol k.l.p.). Ama pareis ta panta mesw vivodi (eite valeis full eite shared llu) tote, tha exeis apokleistika vivodi (kai hol mporeis na dialekseis alla ekei den kserw ti paizei). Dld, ama kapoia stigmi den sou aresei i vivodi, tha prepei na katargiseis tin vivo kai na arxiseis oli tin diadikasia apo tin arxi, na peraseis nea grammi klp kai fusika na perimeneis kai na ksanaplirwseis...To thema einai an kaluptei i vivo tin philadelpeia mesw tou diktuou tis i an o ote einai monodromos...Telos, gia tin anavathmisi, den kserw ti paizei me tous neous sundromites. pare ena tilefwno stin vivo kai rwtise...

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ρε παιδιά, εγώ την έβαλα αρχές Μαϊου και υποτίθεται θα πλήρωνα κοντά 51 ευρώ. Έγινε η αναβάθμιση σε 512, έπεσαν και οι τιμές και κανονικά θα έπρεπε να πληρώνω κοντά 40 ευρώ. Μου ήρθε ο λογαριασμός με χρέωση 44,99 και παίρνω τηλέφωνο και μου λένε ότι αυτή η χρέωση είναι για 512, δηλαδή είναι σαν να μου έκαναν την αναβάθμιση και με χρεώνουν για 512 χωρίς να το έχω ζητήσει! Μήπως είχε κανείς κάνα αντίστοιχο πρόβλημα???

Μου είπαν να στείλω ένα email στο [email protected] και να τους περιγράψω το πρόβλημα. Τι να κάνω???

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

να στείλεις το email Οπως σου είπανε..Θα σου απαντήσουν αμέσως.Γενικότερα βλέπω καλή εξυπηρέτηση και οι ταχύτητες της είναι πολύ καλές..Οσο επιανα με Forthnet πίανω και με vivodi (40 kb σταθερά) με την μόνη διαφορά οτι πληρώνω λιγότερα :)

Δημοσ.

Σκεφτομαι να φυγω απο τον κοσμο της φτωχης πλην τιμιας 56αρας, και να περασω σε ADSL.

Tωρα, εκανα ποστ εδω, γιατι εννοειται πως κοιταω προς vivodi λογω χαμηλοτερων τιμων.

Εχω τiς εξης αποριες που θα προτιμουσα να απαντηθουν απο ηδη χρηστες της vivodi.

α) Aξιζει να βαλω την 384 αντι της 256? ειναι μεγαλη και εμφανης η διαφορα στην ταχυτητα? (λαμβανοντας υπ'οψιν οτι θα την χρησιμοποιω φουλ την γραμμη για downloads, surfing, αλλα δεν με απασχολει καθολου το online gaming...)

β) Εσεις που εχετε vivodi εισαστε ευχαριστημενοι? Οσους εχω ρωτησει που χρησιμοποιουν αλλον ISP, μου λενε τα χειροτερα :( ...

αν οχι, που ειστε δυσαρεστημενοι?

γ) Το μοντεμ-ρουτερ που δινει η vivodi, ενα alcatel 5..κατι, λεει τιποτα ή "sucks" οπως μου ειπε ενα μελος, εδω... ?

Ευχαριστω εκ των προτερον...

Δημοσ.

Καποια διαφορα θα δεις αν εχεις και την προσβαση μεσω vivodi...Αν οχι μη φανταζεσαι και παρα πολλα πραματα...

Απ'οσο ξερω τα προβληματα της vivodi εχουν ελαττωθει συμαντικα σε σχεση με περιπου τετοιο καιρο περσυ....

Οσο για το router ειναι πολυ καλο...Δοκιμασμενο και υπο ακραιες συνθηκες! lol

Το συνιστω ανεπιφυλακτα.

Wow....Αυτο ειναι!...10 μερες μετα η απαντηση! lolol

Δημοσ.

Emena akoma na mou anaba8misei h vivodi thn full LLU 384, pou exo apo ton Dekembrh, se 512.

Mhpos th dorean anaba8mish pou elegan, 8a thn kanoun se merikous mono?

Kanenas allos pou ton ksexase h vivodi yparxei?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...