Προς το περιεχόμενο

ti ginetai me thn vivodi?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 326
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
exo kai ego to idio provlima

evala forthnet simera kai einai kirile.ton allh mhna vazo forthnet h otenet telos h koroidia

Περίμενε για άλλαγή provider φίλε,μιας και σε λίγο καιρό οι τιμές θα πέσουν λόγω κραξίματος από την Ευρώπη(ενδεικτικά ο ΟΤΕ μπορεί να κάνει τα 19,90 που ισχύουν για την 384 να τα κάνει για 512 και να ρίξει τις τιμές στην 384) :)

Δημοσ.

Νομίζεται ότι οι κύριοι που διοικούν τέτοιου είδους εταιρίες έχουν σκέψεις για το αν οι υπηρεσίες τους είναι ικανοποιητικές? Αφού μέχρι να έρθει το DSL ( ο θεός να το κάνει DSL ) στην ελλάδα το είχαν διαφημίσει τόσο, ώστε ακόμα και 150k να έδιναν θα πετούσαμε απο την χαρά μας..Όλα τους τα χρήματα δεν πάνε στις αναβαθμίσεις, αλλά στο μάρκετινγκ..Πέρνουν ένα κουνούπι και μέσα απο το μάρκετινγκ το κάνουν να φαίνεται ότι είναι F-16 με S-300 πάνω.

Διάβαζα ένα άρθρο σήμερα ότι στην Τουρκία έχουν τεράστια άυξηση στο θέμα της ταχύτητας του internet. Ενώ στην ελλάδα ο 0τέ δεν έχει κάνει επενδύσεις για την καλυτέρευση των υπηρεσιών του, αλλά επενδύσεις σε ξένες χώρες για αύξηση των κερδών του ( βλέπε Βουλγαρία etc etc ).

Βέβαια απο την άλλη δεν μπορούμε να κάνουμε και αλλιώς..

Ακόμα το γεγονός ότι δεν υπάρχει αξιοποίηση του feedback απο τα τηλεφωνήματα που παίρνουν, τους στερεί την δυνατότητα να δουν τι γίνεται ( το γιατί δεν το αξιοποιούν είναι ένα μέγα ερώτημα )..

Εγώ έκανα πριν 3 μέρες αίτηση για ADSL 384 απο την forthnet. Εν αναμονή της σύνδεσης και της αύξησης του bandwith δυσανάλογα του κόστους.

Δημοσ.

Ki egw edw k 20 meres eimai me forthnet k vrika thn ugeia mou me tous palioalitarades. Twra ola einai kurille k ase th Vivodi na sprwxnei to xrima sthn Paparizou gia diafimiseis k na poulaei kopanisto aera.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Re pedes thimaste pou eixe erthei eidopoisi apo vivodi ton proigoumeno mina kai elege pos den mas xreonei paroxi kai prosvasi gia dio mines?Gia prosvasi prepei na eisai vivodi?Epeidi ego pou prosvasi exo ote tin xreothika kanonika!

Δημοσ.

Και εγω εδω και τεσσερις μερες ειμαι ενας ευτηχης πρωην συνδρομητής της vivodi.

Ευτυχής γιατι μετα απο ταλαιπωρια τεσσαρων μηνων χαίρομαι την ανεση που μου η δινει η Forthnet.

Ξαφνικα ο υπολογισης μου δεν εχει spy ουτε η γραμμη που μου δινει ο ΟΤΕ εχει προβλημα, δικαιολογιες που λεγοντουσαν απο υπευθηνα ατομα της vivodi το χρονικο διαστημα που σερνόμουνα.

Τελικα στο μονο που εκαναν καλη αναβαθμιση ηταν στον να ξοδευουν τα χρηματα του κοσμακη για βαρυγδουπες διαφημησεις.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Re pedes thimaste pou eixe erthei eidopoisi apo vivodi ton proigoumeno mina kai elege pos den mas xreonei paroxi kai prosvasi gia dio mines?Gia prosvasi prepei na eisai vivodi?Epeidi ego pou prosvasi exo ote tin xreothika kanonika!

όντως! τουλάχιστον είχαν την ευαισθησία να μην μας κλέψουν αυτούς τους δύο μήνες..

Δημοσ.

Gia tous dyo mines pou peftei mesa i metakomisi tous sta kainourgia grafeia (kai mallon tha einai ola ligaki mpaxalo???)

Chryssa

Δημοσ.

egw eimai sunexeia 42-43KB/sec. exw 384/128 full llu stin perioxi tou xalandriou edw kai 1.5 sxedon xrono...Toso kairo den eixa kanena apolutws provlima, me eksairesi autous tous 2 mines. Oxi omws oti eixa ta tragika provlimata twn allwn, apla i katastasi itan polu xeiroteri apo ta sunithismena. Meta apo autous tous 2 mines omws den exw apolutws kanena provlima....

Δημοσ.

Νέες μειωμενες τιμες απο τη Vivodi δειτε τη κεντρική σελιδα...ας αρχισει ο ανταγωνισμος.Ελπιζω αυτη τη φορα να εχει εξασφαλισει bandwith.

9Vivodi3.gif

9Vivodi2.gif

9Vivodi1.gif

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...