Προς το περιεχόμενο

ti ginetai me thn vivodi?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Mhpws? Mhpws lew teleiwse h perivoith anabathmisi ths Vivo??? shmera sthn douleia mou, pou exw vivodi mesw OTE, ekei pou gia tous 3 teleutaious mhnes sernotan... shmera pianei kanonikes taxythtes kai isws parapanw... 384/128 einai i grammi... 38 - 70 to eida se katebasma... (to 70 bebaia arxika...) alla to du meter mou deixnei pics sta 41.7.... gia na doume an tha parameinei....

Lete na yparxei theos telika??? :D:D

• Απαντ. 326
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Πάντως χθες το βράδυ που ήμουν στο σπίτι ενός φίλου που έχει Vivodi, δοκιμάσαμε να κατεβάσουμε ένα μεγάλο αρχείο από την Microsoft και με το ζόρι έφτανε τα 10ΚΒ. Περίπου με 7-8ΚΒ κατέβαζε. Ίσως το πρόβλημα να λύθηκε σήμερα το πρωί.

Δημοσ.

καλα το έχουμε φάει κανονικά με τις κολουποσχέσεις...

λέω να ανοίξουμε poll:

"Ποιά πιστεύεις ότι θα είναι η επόμενη ημερομηνία που θα σε ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΟΥΝ οι τεχνικοί της Vivodi ότι θα τελεώσει η αναβάθμιση στο δύκτιο της εταιρίας;"

Δημοσ.
egw pshfizw 2089 stis 3 maiou... :D:D:P

eytyxws se 30 meroules feugw fantaros kai tha to kopsw.... :D:D

pou ftasame' date=' na xairomaste pou feugoumefantaroi.,...!!![/quote']

tyxere e tyxere emeis pou exoume paei, edo sthn pikra

alla mia paripoioa leei: me salio kai ypomonh kai o elefantas m@mei

to mirmigi.

Δημοσ.

Nafplio xtes to brady sernotan PALI !!!!!!!! gia simera den 3ero... to apogeyma omos 8a tsekaro!!!!!! exoun perasei k 2 meres apo tote pou o Dangelo eide taxytites.... tis exei akoma?

Δημοσ.
egw pshfizw 2089 stis 3 maiou... :D:D:P

eytyxws se 30 meroules feugw fantaros kai tha to kopsw.... :D:D

pou ftasame' date=' na xairomaste pou feugoumefantaroi.,...!!![/quote']

Για να διακόψεις αρχισε την αιτηση απο ΤΩΡΑ. Δεν θελω να ΞΑΝΑπω τι τραβηξα για να δω επιτέλους το λαμπάκι του μόντεμ να σβήνει.

Η Vivodi είναι ΜΑΚΡΑΝ η χειρότερη εταιρία που έχω μπλέξει στο θέμα της υποστήριξης και της επικοινωνίας.

Επίσης εσείς (γιατί εγω αφου (άκουσων άκουσων)έφυγα απο συνδρομιτής δεν δικαιούμαι αποζημίωση!!!) που θα αποζημιωθείτε καλύτερα βάλτε e-banking γιατι θα κουραστείτε να τσεκάρετε στην τράπεζα αν μπήκαν, γιατι ΕΠΙ 1 ΜΗΝΑ ΚΑΙ 3 ΜΕΡΕΣ έχουν το θράσσος να ταλαιπωρούν φίλο μου που του χρωστάνε 44 ευρω. Οι απαράδεκτοι!!

Δημοσ.

ξεχασα να πω ότι ΨΕΥΔΩΣ του λένε οτι τα χρήματα έχουν κατατεθεί στην τράπεζα και του λένε 2-3 φορές να τσεκάρει σε 1-2 εργάσιμες επειδή και καλά η τράπεζα φταίει που αργει να ενημερώσει τα αρχεία της...

Α ΡΕ ΜΠΑΖΑ!!!

Δημοσ.

Και εγώ ειχα ακριβώς την ίδια συμπεριφορά, οταν τολμησαν να χρεώσουν την κάρτα

μου ενώ τους είχα στήλει 5 φαξ οτι τους το απαγορευώ. Τους παίρνω την 10η φορά

τηλέφωνο και τους λέω οτι "αυτήν την στιγμή καταγράφεται η συνομιλία μας για κάθε

νόμιμη χρήση ... " , εεεε , με κλείσανε σχεδόν αμέσως και με καλούσαν μόνο στο

κινητό για να με "ενημερώνουν", ενώ τα λεφτά επιστράφησαν στην τράπεζα στις

επόμενες εργάσιμες...

Α και που είστε; απο τις 15/12/2004 μέχρι σήμερα ποτε δεν υπήρξε τεχνικό πρόβλημα.

Bandwidth limit στους adsl users βάλανε από μόνοι τους ώστε να περάσει σωστά το

voip και τα static/LL. (Κανεις adsl-static,DSLphone δεν είχε πρόβλημα!!)

Βέβαια εδώ και 4 μήνες λένε ψέματα συνεχώς δήθεν για πρόβλημα. Αλήθεια, μπορεί να

σταθεί το αδίκημα της απάτης, αν (με εισαγγελική παρέμβαση) ελεγχθεί ο noc-core τους ώστε να δούμε το traffic shaping, ενώ στις ανακοινώσεις τους λένε οτι υπήρξε

πρόβλημα και γίνεται αναβάθμιση;

Μείνετε μακρία από βιβόντι, είναι τριτοκοσμικής φιλοσοφίας.

Δημοσ.

apisteyto kai omos alithino,eixa valei tellas gia ena mhna gia na kano thn douleia mou

kai shmera elikse kai ksana evala thn vivodi (afou exo to 6mhno)kai eida apisteytes taxitites epiane kai 60kb/s se 384.

kai den einai kai protaprilia :eek:

Δημοσ.

koita o monos tropos na to petuxaines afto einai na eixes energopoiimeni 512 access (apton ote diladi). Allios den mporei i grammi sou na ftasei afto to orio afou stin pio akraia periptosi tha eftane ta 48 kb/sec.

Afto pou sou sinevei einai kati san afta ta 24kb/sec pou mas sinevenan palia me dialup modem.

An katevaseis ena arxeio kai deis to xrono pou ekane gia na erthei tha deis oti i pragmatiki taxitita itan polu xamiloteri. :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...