Προς το περιεχόμενο

ti ginetai me thn vivodi?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 326
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
to 90% pisteuw oti den exei pleon provlima.To 8ema einai ti 8a ginei me tous 2 provlimatikous mines?8a plirosoume??

:) συγνώμη που θα σε απογοητεύσω...για ρίξε μια ματιά και στο adslgr να δεις πως βουίζει ο τόπος!

Δημοσ.
vlepo se mena veltiosi...oi ipolipoi ti lete?

Nai kai egw ida veltiwsh...

alla me thn forthnet.....

ekana kainourgia syndromi me forthnet

dioti ta nevra moy den phgenan allo..!!!

Kai as perimenw thn epishmh apanthsh apo thn EETT

ths katagelias pou ekana prin 2 evdomades....wstoso.!.

Δημοσ.

pira simera tilefwno stin vivo kai mou eipan oti i anavathmisi tha oloklirwthei stis 29 martiou, kai tote tha apofasisoun an ti tha ginei me tous logariasmous kai tha dothei i pistwsi.... Kala krasia diladi...

Δημοσ.

Nai nai stis 29 Martiou sts 17:52 k 45 deuterolepta akrivws. Re plaka kanoun? Apo mhna se mhna to pane k twra arxisan na dinoun k hmeromhnies?

Einai kaneis apo Peiraia me syndesh forthnet na mou pei an einai ok? An einai steilte kana pm re paidia giati psaxnw.

Δημοσ.

apantish apo ypourgeio anaptikshs oi opoioi milisan me kapoion ypeythino en onomati kapato o opoios eipe oti telionei h anvathmish 29/3 kai tha pistothoume 2 mhnes (malon den paei kala)an den kano lathos apo arxes dekevri den exoume to provlima? (exw xasei kai tis hmeromhnies) ths leo ego ths typisas apo to yfourgeio,mas doulevoun oi typoi to provlima to exoume apo arxes dekevrh kai tha mas pistosoun 2 mhnes?THELO NA DIKOPSO TORA ths leo mou leei mila mazi tou kai pare me thl. perno (siga mhn ton evriska)kai milao me kapoia agnostou proelefseos kai katagoghs

ths leo THELO NA DIAKOPSO TORA gi auto kai gi auto ton logo mou leei efoson exete

simbash 6 mhnon den mporeite ths leo feygo pao tubai kai elate na me vrhte tous esteila kai ena fax kai ayrio ypotithete pos tha me parei kapoios ypeuthinos.

tous exo parapempsi na doun kai to post kai oti tha tous mazepso kai tha kanoun oloi katagelies kai disfimish se ola ta site.

ayta pros to paron kai ayrio ta neotera MEXRI TON AREIO PAGO THA FTASO

Δημοσ.

Ο Καπάτος απ'ότι ξέρω από φίλο μου που του μίλησε είναι αυτός που κινεί τα νήματα εκεί.. Αν δεν βγάλεις άκρη μ'αυτόν δεν θα βγάλεις με κανέναν..

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Ο Καπάτος απ'ότι ξέρω από φίλο μου που του μίλησε είναι αυτός που κινεί τα νήματα εκεί.. Αν δεν βγάλεις άκρη μ'αυτόν δεν θα βγάλεις με κανέναν..

kala ti etairia einai ayth h vivodi...

apo pou krataei h skoufia ths... 3erete se poion anikei?

:-?

Δημοσ.

Θα μας τρελάνεις ρε φιλε; Σε πιο κεντρο εισαι και πιάνεις 40-45;

Ειμαι διακόσια μετρα απο τον ΟΤΕ στο βαρδάρη (ποιο κεντρο δεν γινεται) και αυτην την στιγμη κατεβαζω με 11kbs.

Εχω 384 και απο τον Δεκέμβρη μαζι με ολο τον κοσμο παιδεύομαι.

Ουτε να φυγω δεν μπορω .

Εχω κανει αιτηση διακοπης απο της 5 Μαρτιου και αυτοι μετα απο 10 μερες μου την ακυρωσαν απο μονοι τους.

Με εχουν κουφάνει.

Ποιος σας εδωσε εντολη για διακοπή τους ρωτω.

Και μου λενε εσεις.

Βρε μπας και ειμαι σεληνιασμένος;

Οτι θελουν λενε και ακομα περισσότερο οτι θέλουνε κανουν.

Ο Καπατος; Ποιος Καπατος;

Αυτος πριν δυο μηνες μετα απο εντονη διαμαρτυρία μου με πηρε τηλεφωνο για να μου πει πως απο αυριο ολα θα εχουν λυθεί.

Πριν δυο μηνες.

Και εγω ακομα παιδεύομαι.

Θεωρείται ατομο αξιόπιστο μετα απο αυτο;

Υστερα το παραμύθι με τη αποζημίωση και τους δυο μηνες δωρεαν που εχουν υποσχεθεί ,πρεπει επιτελους να σταματήσει.

Ειναι ενα κολπο τους για να σας (μας) αναγκασουν να παραμείνουμε στην κώλοεταιρία τους.

Για να με πείσουν να παραμείνω μου ειπαν πως αν φυγω χανω αυτο το δικαιωμα.

Δηλαδι εχουν την αξιοπρέπεια και την εντιμότητα να μου κρατήσουν για ολους αυτους τους μηνες κανονικα τα χρηματα για την δηθεν dsl υπηρεσια που μου προσφεραν.

Εγω παίδες δεν τους ανεχομαι αλλο.δεν μου το επιτρέπει ο αυτοσεβασμός μου.

Δεν μπορει να με κοροϊδεύουν επι 4 μηνες και γω να παραμεινω στην Vivodi ξεχνωντας ολοι αυτη την κοροϊδία.

Απο τον αλλη ο απιστευτος "κ. Τσιολας" με τις υποσχέσεις του καθε δεκαπενθημέρου :

"στις 5 - 2 θα ειναι ολα οκ"

"στις 25 - 2 θα ειμαστε ετοιμοι κανενα προβλημα"

"στις 15-3 η αναβάθμιση τελειωνει"

και τελος την περασμενη βδομαδα

" στις 29-3 θα ξαναεχουμε τελειωσει την αναβαθμιση".

Και ειχε το θρασος αυτο ο κυριος να μου κανει παρατήρηση γιατι αναφέρομαι σε αυτον οταν δημοσιοποιώ τις συνομιλιες μας.

Ε λοιπον επηδει ξερει ποιος ειμαι, να ξερει και αυτος αλλα και ολοι εκει στην vivodi πως τους εχω χεσμενους οπως εσεις εχετε εμενα .

Και αν σας ενοχλει που γραφω για τα απλυτα σας η που αναφέρομαι σε σας σκοτίστηκα.

Αν ήσασταν σωστοί επαγγελματίες, αυτά που διαβαζετε στα διαφορα foroum

(και τωρα ξερω ποιοι τα διαβαζετε και ποσο σας ενοχλουν) τοτε θα επρεπε να τα παίρνεται υπόψη σοβαρα για να διορθωθείτε και όχι για να μου κάνετε συστάσεις.

Φυσικα εχω κανει και γω καταγγελια στην ΕΕΤΤ και μαλιστα από τους πρωτους (αρχες Ιανουαριου αν θυμαμαι καλα) αλλα ματαια.

Το αυτι τους η δεν ιδρώνει η είναι εντελως ανίκανοι και συνεπώς τζαμπα προσπαθουμε να τους ξυπνήσουμε.

Εχω στα χερια μου εγγραφο από την vivodi με όλα αυτά που υπόσχεται τηλεφωνικά (καρπός από την καταγγελία μου στην ΕΕΤΤ) αλλα πλεον σκέφτομαι να το χρησιμοποιήσω ως κωλόχαρτο.

Και να ξερετε πως οι δυο μηνες που λενε οτι θα δωσουν δεν θα ναι DSl .

Θα ναι αυτο που μπορουν.

Pstn η ISDN.

"Αλλωστε δεν υπάρχει εγγύηση για τις ταχύτητες DSL. Οταν λεμε 384 δεν σημαίνει πως θα εχετε σταθερα και συνεχεια ταχύτητες εως 384 .Καποιες μερες θα ειναι πιο κατω και καποιες μερες θα φτανει τα 384"

Ταδε εφη κ.Τζιολας. Και αν θελει ας βγει να το αρνηθει.

Την Δευτέρα παω στην τραπεζα σας πληρώνω για ολα αυτα που δεν μου δωσατε και φευγω.

Δεν θελω τιποτα απο σας. Αλλωστε δεν μπορειται να μου δωσετε τιποτα.

Εχω τόσο κουραστεί που θα πληρωνα και παραπανω για να με αφησουν μια μερα νωριτερα.

Βρε ουουουουστ.

Υ.Γ.

Τα τελευταία 3 χρονια γράφω σε διαφορα foroums.

Ποτε ολο αυτό το διαστημα δεν διαπληκτίστηκα με κανενα και ούτε σκέφτηκα να προσβάλω κάποιον.

Από τοτε που εμπλεξα με την Vivodi όλα αυτά τα ξέχασα.

Επισης παρατηρώ πως τα πιο μακροσκελή θέματα που εχω γράψει τα έγραψα χάριν της Vivodi.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...