Προς το περιεχόμενο

ti ginetai me thn vivodi?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Egw pantos den plirwsa to Dekemvri, den prookeitai na plirwsw oute gia to Genarh k oso k na pairnw tilefwno olo sthn anamonh eimai k variemai na tous vrisw. Etsi ki alliws to logisthrio tous einai gia ton pout.. kavala.

Exw plirwsei 5 mhnes k mou erxontai oi logariasmoi me upoloipo 100 Euro. As pane na beeeeeeeeeeep. Tha mou to kopsoun monoi tous kapoia stigmi k ama me parei kaneis tilefwno na mou pei pote tha mas plirwsete tha akousei olous tous Mhtropolites k ta kanthlia pou exw akousei apo ton Triantafullopoulo ton teleutaio kairo k merika sxolia gia tis manades tous.

• Απαντ. 326
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

και εμένα συνεχώς ανύπαρκτα υπόλοιπα μου έχουν οι λογοριασμοί. Μάλλον δεν γίνεται από λάθος.... Ούτε εγώ θα πληρώσω τον Ιανουάριο, ως εδώ η κοροιδία και πάλι πρόβλημα έχει η ταχύτητα

Δημοσ.

pedia na sa pw kati pira xtes tilephno pali kai mou lene anavthmish ginetai mexri ton allo mhna tha exei teliosei.axaxaxaxaxaxa opote katalavate.ego tous eipa (sta @@@ tous prepei na me grapsane ) oti an sinexisete etsi tha xasete olous tous sindromites sas. molis teliosei to 6 mhno simvolaio mou vour gia forthnet h otenet.autoi edo sthn vivodi ousiastika dinoun isdn kai oxi dsl.kai emeis ta koroida bazontas kai ton eauto mou tsimpisame

Δημοσ.

pedia megalh koroidia katevazo sinexeia me 7 kb/s kai 4 eleos diladi.den mporo na katalavo ti skata kanoune.kala den yparxei kanenanas tropos na antidrasoume ?? oxi me fones kai vrisidia (xreiazontai kai auta) alla me kati pio xiriopiasto pio episimo

Δημοσ.

Καλα η πλακα ειναι πως πριν λιγες μερες με πηραν τηλεφωνο για να μου κανουν παραπονα γιατι δεν τους πληρωνω.

Περιτο να σας πω για την πορτα που εφαγε η τηλεφωνητρια.

Δεν εκανα τιποτα παραπανω απο το να την ενημερωσω για την καταγελια μου στην ΕΕΤΤ και για την συνενοησει με τους προισταμενους της.

Φυσικα ειχε αγνοια η κοπελα δειγμα του μεγαλου χαους που εξακολουθει να υπαρχει.

Δημοσ.
Καλα η πλακα ειναι πως πριν λιγες μερες με πηραν τηλεφωνο για να μου κανουν παραπονα γιατι δεν τους πληρωνω.

Περιτο να σας πω για την πορτα που εφαγε η τηλεφωνητρια.

Δεν εκανα τιποτα παραπανω απο το να την ενημερωσω για την καταγελια μου στην ΕΕΤΤ και για την συνενοησει με τους προισταμενους της.

Φυσικα ειχε αγνοια η κοπελα δειγμα του μεγαλου χαους που εξακολουθει να υπαρχει.

Και εγω ΤΕΛΟΣ δεν ξανα πληρωνω τους πηρα τηλ και τα εχοσα σε μια, δεν εφτεγε αυτη αλλα αυτην βρηκα μπροστα μου,τους εστειλα και e-mail για

διακοπη σημερα πρωι- πρωι και με πηραν τηλ κατα της 12 00 αλλα δεν το προλαβα.

το γελιο ειναι οτι μου ειπε η τυπησα οτι θα μου κανουν πιστωση 1 μηνα και

της λεω δεν πατε καλα καθολου 3 μηνες δεν εχουμε dsl και θα μου χαρισετε

1 μηνα.

Αληθεια ρε cinemusic εχεις κανει καταγγελια>? και αν ναι τι σου ειπαν?

Δημοσ.

Ekana egw katagelia me fax sthn EETT kai

mou eipan ta akolou8a:

Mia etairia (ISP) exei dikaiwma mono mesa se ena mhna

na kanei anava8mish...???

Tou exei steilei epistoli kai perimenei thn apanthsh tous...!!

(elpizw i βιβοδι oti den 8a grapsei kai thn EETT...!!!)

Alla giati re paidia den stelnete kana email kai eseis

sth EETT ? .... mas doulevoun psilo gazi twra 2 mhnes....

toso koroida eimaste...?

Den eiani lisi den tous plirwnw... giati kapia stigmi

8a ta paroun ta lefta tous me ton a h b tropo otan eisai

monos sou tou polous (katagelies) tous fovounte omws...!!!

Loipon?

Δημοσ.

την οδυσσεια μου την εχω γραψει και εγω σε αλλο τοπικ..

οποιοι θελετε να φυγετε, ξεκινηστε τις διαδικασιες ΣΥΝΤΟΜΑ γιατι μεχρι να τελειωσει μπορεί να έχετε μπεί στον επόμενο μήνα και να σας αναγκάσουν να τον πληρώσετε...

1 βδομαδα έκανα εγω απτη στιγμή που ζήτησα διακοπή μεχρι τη στιγμή που επιβεβαιώθηκε..

Δεν ξερω τι κανει η βιβο με τα δικά της καλώδικα κλπ, προφανώς κάπου υπάρχουν λεφτα για να σκάβει η ίδια, αλλα ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΤΑΝ με το καλο αρχίσει να δίνει σωστες υπηρεσίες το ξανασυζητάμε...

Δημοσ.

Ρε παιδιά εγώ εκτός από το πρόβλημα που είχα γύρω στα Χριστούγεννα με αρχές Ιανουαρίου δεν έχω άλλα προβλήματα. Κατεβάζω κανονικά και μάλιστα μπορώ να πω με ακόμα μεγαλύτερες ταχύτητες.

Δημοσ.

re paidia vlepo vlepo vlepo parapona alla ego exo edo kai duo mines(apo arxes ianouariou) tin 384 vivodi kai sxedon sunexeia katevazo me pano apo 30.

ego eimai chania.mipos paizei rolo to tilefoniko duktio h kati tetoio telospanton??

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...