Προς το περιεχόμενο

Φορητός- Ποιος απο τους 3???

Kronos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαίρεται,

Ειμαι μεταξύ των ακόλουθων υπολογιστών, πείτε την γνωμη σας γιατί έχω αρχίσει να τρελένομαι!!!

1)TOSHIBA M30-842

Επεξεργαστής : Intel Pentium M 725 (2MB L2, 1.60GHz, 400MHz FSB)

Μνήμη : 512 MB

Σκληρός Δίσκος : 60 GB

Οθόνη : 15.4'' WXGA

CD/DVD : DVD-SMulti

Κάρτα γραφικών : NVIDIA GeForce FX Go5200,64 MB

Modem / Δύκτιo : 56K + LAN INTEL PRO/WiFi 2100,10/100

Λειτουργικό : Windows XP Home

Θύρες : Υπέρυθρες, 3xUSB, 1xIEEE1394, 1x S-Video, 1xPCMCIA II, 1xΠαράλληλη, 1xVGA

Βάρος : 2,7 kg

Πρόσθετα Χαρακτηριστικά : SD Card reader

Εγγύηση : 2 έτη

2)ACER ASPIRE 2012WLCI

Επεξεργαστής : Intel Pentium M 1.5GHz

Μνήμη : 512 MB

Σκληρός Δίσκος : 40GB

Οθόνη : 15.4'' TFT

CD/DVD : DVD/CDRW

Κάρτα γραφικών : ATI Mobility Radeon 9700 64MB

Modem / Δύκτιo : 56K + LAN 10/100

Εγγύηση : 1 έτος

3)ACER 1682WLMI

Επεξεργαστής : Intel Pentium M 725 (2MB L2, 1.60GHz, 400MHz FSB)

Μνήμη : 512MB

Σκληρός Δίσκος : 60GB

Οθόνη : 15.4'' WXGA TFT

CD/DVD : DVD-RW DUAL

Κάρτα γραφικών : ATI Radeon 9700 64MB

Modem / Δύκτιo : 56K, LAN 10/100, Wireless 802.11g

Θύρες : Υπέρυθρες, 3xUSB, 1xFirewire, 1xPCMCIA II, S-Video, VGA out

Βάρος : 2,95 kg

Εγγύηση : 1 έτος

Με την ευκαιρειά μπορεί κάποιος να μου εξηγησει τι παίζει με τους 2 ACER, ενώ ο δεύτερος είναι καλύτερος απο άποψη επιδόσεων έχουν την ίδια ακριβώς τιμή, γιατί αυτό???

Δημοσ.

Εγώ θα παιρνα το 3ο αλλά έχει μεγάλη σημασία από που θα το πάρεις το laptop, λόγω service το ρωτάω, γιατί το ελληνικό service των acer είναι να μην μπλέξεις καθόλου, άστα να πάνε, ή θα πληρώσεις κάτι παραπάνω για να έχεις την εγγύηση κατευθείαν από ευρώπη (ιταλία) δηλαδή αν πάθει κάτι το στέλνεις courier ιταλία και σε λίγες μέρες είσαι οκ ή διαφορετικά πάρε το toshiba. Τώρα για την τιμή που λες ότι είναι ίδια δεν ξέρω τι παίζει που τα βρήκες και πόσο;

Δημοσ.

Προτείνω τον Toshiba... περίπου ίδια χαρακτηριστικά με τον 3ο ACER (ίσως και καλύτερα) και επιπλέον 2 χρόνια εγγύηση!!!! Προσωπικά θεωρώ τα Toshiba τα κορυφαία laptop.

Αυτό που αναφέρει ο Shineboy για το service της ACER ισχύει. Πολύ ταλαιπωρία. Το γνωρίζω το θέμα με το service της ACER από φίλο μου. Παντως και τα ACER είναι καλά μηχανήματα. Η απόφαση δική σου. :)

Δημοσ.

Και γω για τον Toshiba θα πήγαινα,πιο πολύ γιατί γνωρίζω ότι έχει πολύ καλό service.Τώρα,για την τιμή,μάλλον έχουν ξεχάσει να ανανεώσουν την τιμη του πρώτου εκ των Acer.

Δημοσ.

egw protinw to toshiba giati einai to pio oloklhromeno, isws einai pio akribw alla axsizei ton kopo!oi duo sygkatikoi mou exoun toshiba kai den exoun exoun bgalei apolytos kanena problhma!ase pou einai pio wraia sthn enfanish!:)

Δημοσ.

Ego eimai katoxos (agora prin ena mina) toy ACER ASPIRE 2012WLMI. Poli kalos foritos!! kai i timi toy akriboteri apo toys allous logo tis poiotitas kataskeyhs. To 8ema einai to exis:

O foritos agorastike 16/11/04 apo infoquest kai mazi i eggiisi acer advantage with accidental damage me 1950 eyro.

5 meres argotera i o8oni xafnika esbise!! tilefono stin etaireia e-mail stin acer-europe ir8e o courier to pire kai o foritos pige italia...

15 meres argotera!!! o foritos gyrise ton anoixa kai os dia mageis 2 meres argotera to problima xanaemfanistike!!!!!

Opos katalabenete exagriothika... til stin antiprosopeia kai arxise o kaygas.... tora eimai me tin yposxesi oti o foritos moy poy efige pali gia italia 8a antikatasta8ei me neotero montelo (mallon to 2023wlmi).

To 8ema einai pos ena mina tora den exo forito!!!

Proteino thn agora enos foritoy poy na exei epektasi eggiisis sta 3 xronia kai na exei antiprosopeia stin ellada. Exo akoysei para poli kala logia gia toys fujitsu-siemens kai eida kai mia prosfora sta carefour neas ionias gia ena forito fujitsu-siemens analogo me to diko moy sta 1099 eyro teliki timi me 2 xronia eggiisi!!!

Prosoxi loipon sto psaximo. Einai diskoli apofasi

Δημοσ.

Re paidia giati de milaei kanenas gia ta Sony Vaio.Eimai owner tou Sony Vaio VGN-A295HP kai g@m@ei kai dernei!!! :D Kai pio oraio stin emfanisi apo ta toshiba kai poly grigoro kai poly kalyteri othoni(texnologias X-black an kserete ti ennoo)!! :D :D

Δημοσ.

ta hp ti sas lene ali8eia? sin to oti exoun to option dinontas kapou 200-250E na pareis 3 xronia egkiisi anti 1 kai pistepste me axizei...(doulevw se etairia me hp support) kai einai kai arketa omorfa kai afta...

Δημοσ.

fujitsu-siemens

Ευρωπαικό μηχάνημα, πολύ καλό service, εγγύηση 2 χρόνια. Νομίζω ότι είναι βασικό αυτό γιατί πολλοί φορητοί, ανεξάρτητα κατασκευαστή, παρουσιάζουν προβλήματα.

Το δικό μου το αγόρασα στην Ελλάδα Αύγουστο του 93. Τον Σεπτέμβρη παρουσιάστηκε πρόβλημα μπαταρίας κλπ...Παρόλο που ήμουν στο UK ήλθαν στο μέρος που έμενα και το πήραν γιά επισκευή. Το επέστρεψαν μετά απο 10 μέρες οκ.

Κώστας

Δημοσ.

Πάντως κι εγώ με Compaq Armada E500 PIII/500 MHz/320 RAM (256+64)/12 GB με 4 στα 5 χρόνια στην πλάτη, μου άλλαξαν 2 φορές την οθόνη από Πουλιάδη τους 3 πρώτους μήνες που παρουσίαζε τα ίδια με του φίλου πιο πάνω και από τότε δεν ξαναπαρουσίασε τίποτα...

Τώρα ψάχνω για αναβάθμιση σκληρού ή αντικαταστάτη!!! B)

Καμιά ιδέα???

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...