Προς το περιεχόμενο

pote 8a bgei epitelous to MX1000 se combo mazi me keyboard?

predator

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για ελευση 1010 μην περιμενεις. Η logitech βγαζει ενα μοντελο το χρονο. Το επομενο μαλλον θα ειναι bluetooth (οπως εγινε και με το 700).

Για το sw, φανταζομαι συντομα θα τα διορθωσουν. Εγω δεν αντιμετωπισα σοβαρα προβληματα, αλλα ειναι αρκετοι που δεν εχουν μεινει πολυ ευχαριστημενοι.

Το mouse το συστηνω ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ σε οποιον θελει ενα wireless και μπορει να ξοδεψει τα χρηματα που απαιτουνται.

Τελος ας μην ξεχναμε οτι το mouse και η οθονη ειναι τα 2 κομματια hardware που μας επιτρεπεουν να ειμαστε σε «επικοινωνια» με το pc μας και δεν θα επρεπε, οπως συχνα συμβαινει, να υποτιμουνται. Καλυτερα ενα mouse και μια οθονη της προκοπης παρα μια CPU 200-400 mhz μεγαλυτερη, IMHO φυσικα ;)

Δημοσ.

se ayto simfwnoume apolita!;)

alla protimw na exw mia basi apo duo.

ase pou den exw dei edw stin ellada pou8ena wireless keyboard mono tou , opote de to sizitw kan!

ti na exw apo ti mia to super-mamato mouse kai apo tin alli ena aplo ensirmato keyboard? de sfa3ane!:P

Δημοσ.

Ναι αυτο δε λεει. Βολευουν και τα 2 wireless, αν και δεν ειναι must το keyboard αφου δεν το μετακινει κανεις συνεχεια οπως το ποντικι...

Δημοσ.

isa isa egw to keyboard to goustarw na to exw agkalitsa kai na to metakinw apo edw kai apo ekei.

ase pou to kanw kai remote!:P

to pairnw makria kai xeirizomai to PowerDVD p.x. !:P

COMBO POU EISAIIIIIIIIIIIIIIIIIII???:(

Δημοσ.

Εγω ας πουμε χρησιμοποιουσα το mouse για remote, τωρα εχω το τηλεχειριστηριο της καρτας τηλεορασης...

Γουστα ειναι αυτα :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...