hurin Δημοσ. 12 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2005 Σε καμία περίπτωση . Το doom είναι κακογραμμένο .
Typhoon Δημοσ. 12 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2005 Περίεργα πράγματα....το doom είναι μάλλον καλογραμμένο μιας και είναι πιό ελαφρύ από το Far Cry και έχει καλύτερα γραφικά. Και το Riddick έχει λίγο χειρότερα γραφικά από το Doom αλλά και πάλι εξαιρετικά.
lazaross Δημοσ. 28 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2005 οντως. το doom 3 δεν παιζει με τιποτα σε εμενα χωρις να κολλαει. αντιθετα το farcry και το riddick παιζουν μια χαρα.. παιδια το παιχνιδι ειναι πολυ μικρο σε διαρκεια τελικα; εκεινο το ρομποτ στην αρχη σκοτωνεται με τιποτα ή πρεπει να φυγεις με το ανσασερ μονο; μου την σπαει που με λεει " i am armored, idiot! ".
ANEMOS-V Δημοσ. 28 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2005 pedia sto pc mou tha pexei to game? ATHLON 2000+ asus fx5700 TD ??????
lazaross Δημοσ. 28 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2005 με medium details, ναι θα παιξει. με την ATI 9550 παιζει μια χαρα. εχω ενεργοποιημενα και στα shaders! ολα τα λεφτα ειναι.. να φαινονται οι σκιες του χαρακτηρα και των αντιπαλων. την πρωτη φορα που το επαιξα και ειδα την σκια μου, τρομαξα παντως δεν στεκει και πολυ. τον εχουν σε μια φυλακη και αυτος δραπετευει απο μια ξεκλειδωτη πορτα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.