Προς το περιεχόμενο

Partition Magic Problem

parisb

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Provlhma: prospathw na enwsw ena sklhro pou einai se 2 partitions kai exw to ekshs provlhma: otan epilegw ti arxikes epiloges gia na ginei to merge kai kanei restart to pc gia na ksekinhsei apo dos to programma, kathws ksekina h diadikasia tou merging mou vgazei ena error oti den mporei na kanei lock to drive.. ekei stamataei kai kanei restart. Oses fores kai an dokimasa den katafera tpt. Exei tyxei se kanenan?

Δημοσ.

Όταν έχεις πολύ καιρό να κάνεις format σε έναν σκληρό,τότε "ψιλο"-υπάρχουν σφάλματα.Το Partition Magic δεν μπορεί να τα λύσει όλα τα προβλήματα που έχει ο σκηρός.Αυτά λύνονται μόνο με format του σκληρού και μετά βάλε το Partition Magic να δουλέψει.Επίσης απ'ότι πρόσεξα δεν έχεις αναφέρει την έκδοση του Partition Magic που χρησιμοποιείς.Να ξέρεις ότι όσο παλιότερη έκδοση χρησιμοποιείς,τόσο πιο πολύ πιθανό είναι να σου βγάλει error γιατί δεν έχει τις καινούριες δυνατότητες που έχει η καινούρια έκδοση.Αυτό βέβαια δε σημαίνει ότι η καινούρια έκδοση θα σου λειτουργήσει τέλεια.Το πρόβλημα που λες εμένα μου έχει συμβεί άπειρες φορές είτε θέλω να χωρίσω σκληρό,είτε να ενώσω partitions...Αυτά... :D :D :D

Υ.Γ.:Σόρυ για συντακτικά ή ορθογραφικά λάθη,αλλά η ώρα είναι 3:20 το βράδυ και τα μάτια μου άλλα βλέπουν και άλλα υπάρχουν πάνω στην οθόνη...Καλό βράδυ σε όλους...Όνειρα γλυκά σε όλη την Ελλάδααααααααα..... :D :D :D :D :D

Στα καλά μου με βρήκατε σήμερα!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Δημοσ.

Κοίτα στο site του Partition Magic για το συγκεκριμένο πρόβλημα. Κάνε πρώτα ενα chkdsk C: /f και μετά ξανακάνε τη δουλειά με το Partition Magic

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...