Προς το περιεχόμενο

USB FLASH DISK Ποιό;

Belial

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

OXI, γιατι ειναι μικρα, βολικα και δουλευουν σε ολα τα PC ths 5etiaw poy mas perase.

exo xrisimopio usb2 HD 40gb 2.5' , αλλα για μερικεs φοτο,drivers ktl ειναι πιο βολικο το flasaki :)

• Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Θα σε πεισει το δικο μου τοτε.Πες μου ενα τροπο να παιρνω μαζι μου κατι που κατεβασα με ταχυτητες της ταξης 1ΜΒ/sec στη σχολη μου ,οπου τα PC:

1.ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ CD Recorder (οποτε δε μπορεις να γραψεις CDs)

2.ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΑΝΟΙΞΕΙΣ ωστε να βαλεις ενα εσωτερικο cd-recorder που φερες απ το σπιτι σου

και αντε εστω οτι εκανες λαμογια και το ανοιξες,η συνδεσες εξωτερικο...

3.ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ (οποτε δε μπορεις να εγκαταστησεις drivers/προγραμμα αντιγραφης CD)

Πες μου λοιπον αν εχεις πιο οικονομικο-ευκολο-γρηγορο τροπο για να παρεις αρχεια απ το USB flash disk......

Εγω πηρα το USB 2.0 PNY (δε την ηξερα εχει ομως website με οδηγιες drivers κλπ...) με 2 χρονια εγγυηση απο πλαισιο 31.5 ευρω (η τιμη του μου αρεσε) και ειναι αψογο,πολυ ευχαριστημενος και το προτεινω.Μια χαρα και η ποιοτητα των πλαστικων.....

Δημοσ.

:lol: 8a simfwnhsw me ton filo panxris mias kai exw akrivws ta idia provlimata me to diko mou ipologistiko... (koita na deis symptwsh..re les na katevazoume kai apo to idio ipologistiko?)

epishs to transfer rate einai kai 8mb/s (toso den pianei h usb2? :roll: )

epishs exw to klasikotato transcend apo to plaisio 512 kai kanei 50euro teliki nomizw ayth th stigmh....

Δημοσ.

Καθολου. Αλλο πραγμα το DVD/CD αλλο το pen που ειναι πιο γρηγορο, πηγαινει κι εκει οπου δεν υπαρχει recoder (σε pc της δουλειας η στο πανεπιστημιο) κτλ. Αν θες να μεταφερεις ενα εργο, χρειαζεσαι CD, αλλα καποια αρχεια word,excel, λιγα mp3, μια χαρα την κανει τη δουλεια του το pen :)

Δημοσ.

Μέγεθος και βάρος, σχετική αυτονομία από την ύπαρξη συσκευής εγγραφής/ανάγνωσης εκεί, μούρη, φορητότητα προσωπικών εγγράφων που αλλάζουν συχνά ή φορητός email client με όλα τα accounts κλπ κλπ.

Πχ Portable Firefox και Portable Thunderbird... Google it.

Επίσης εκεί αναφέρεται και η διάρκεια ζωής - κύκλος χρήσης των USB sticks.

Δημοσ.

Φιλε Pred,

Η χρησιμότητα των flash disc είναι το γεγονός ότι δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσεις cd writer ή dvd-writer. Στην εταιρία που δουλεύω οι υπολογιστές δεν έχουν hardware εγγραφής cd ή dvd οπότε αναγκαστικά χρησιμοποιώ το flash disc που έχω αν θέλω να μεταφέρω αρχεία σπίτι μου που δεν έχω γρήγορη σύνδεση. Σε τέτοια περίπτωση δεν είναι πεταμένα λεφτά. Το δικό μου ας πούμε τα έχει βγάλει τα λεφτά του πολλαπλά. :D

Δημοσ.
:lol: 8a simfwnhsw me ton filo panxris mias kai exw akrivws ta idia provlimata me to diko mou ipologistiko... (koita na deis symptwsh..re les na katevazoume kai apo to idio ipologistiko?)

epishs to transfer rate einai kai 8mb/s (toso den pianei h usb2? :roll: )

epishs exw to klasikotato transcend apo to plaisio 512 kai kanei 50euro teliki nomizw ayth th stigmh....

Xexe les na liwnoume ta meshmeria katevazondas apeira MBytes (mh pw GBytes kai tromaksoun edw mesa :P) sto idio ergasthrio,les? :P

Good bless Flashget of course!

To transfer bandwith toy protokolou USB 2.0 einai 480Mbps (60MB/sec) ,alla sthn paraksh oi taxythtes ine ekei pou eipes,pou einai dhladh ligo parapanw apo 52X CD-speed ;)

Ta leme etsi :)

Δημοσ.

Δίνω και εγώ μια ψήφο στα Kingston. Είναι απλά πολύ ποιοτικά και πολύ γρήγορα. Και πλέον είναι να must να έχει ο καθένας. Βολεύουν πάρα πολύ. :wink:

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Allh mia pshfos sta no name exw ena 128 mb 3 xronia toul to phra 40 eurwpoula douleuei teleia kai to basiko einai oti kapoia stigmh pou to bale katalathos sto plunthrio h mana mou, to teras den katalabe tipota!!!!Pantws oi times pleon einai polu xamhles kai proteinw an einai na agorasei kaneis kati kalutera na parei ta flashakia pou einai kai mp3 player

Δημοσ.
Ειχα κι εγω αυτη τη απορια... Σε τι μπορει να υστερη ενα drive οχι μαρκας;[/quote']Προσφατα αγορασα ενα no name usb flash disk 128mb.Στην αρχη ολα ηταν οκ.δουλευε μια χαρα.Οταν ομως περασα το service pack 2 στα win xp' date='τοτε το flash αρχισε τα κολπα.εγραφα διαφορα data στο flash disk αλλα μετα δε μπορουσα να τα διαβασω ή να τα διαγραψω.Ακομα και format δε μπορουσα να κανω.Μιλησα με τη microsoft (τηλ 0080033150437 - δωρεαν ειναι) και μου ειπαν οτι ειναι γνωστο το προβλημα και η λυση του ηταν να κατεβασω νεους drivers για το flsah disk συμβατους με το sp2.Δυστυχως ομως οπως ειπα ηταν no name,ετσι δε μπορεσα να βρω drivers.Οποτε προτιματε επωνυμα αφου ελεγξετε οτι υπαρχουν drivers για sp2.[/quote']

exw akrivws to idio problima,pou akrivws tha katevasw new drivers?

Δημοσ.

Transcend 1 GB, αγορασμένο πριν από δύο χρόνια από το Πλαίσιο 450 ευρώ (ναι καλά διαβάσατε, τόσο είχε τότε!) και δουλεύει άψογα, χωρίς το παραμικρό πρόβλημα. Το έχω δουλέψει με καμιά πενηνταριά διαφορετικά pc και σε ΟΛΑ δούλεψε χωρίς πρόβλημα Windows XP εννοείται. Μόνο του μειονέκτημα, ότι είναι USB 1.1 αλλά τα καινούργια είναι μισά σε μέγεθος και USB 2.0 φυσικά, πολύ πιο φτηνά από τότε.

ΔΑΓΚΩΤΟ!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...