Belial Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2004 Ποιό flash usb disk θα προτείνατε; Να προτιμήσω κάποιο επώνυμο με λιγότερη μνήμη; π.χ. Kingston στα 256MB; ή να επιλέξω κάποια άγνωστη μάρκα captiva με μεγαλύτερη μνήμη; π.χ captiva στα 512MB; Αυτά τα flash usb καλύπτονται από κάποια εγγύηση; Περιμένω τις καλές σας προτάσεις, ευχαριστώ εκ των προτέρων
panxris Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2004 De nomizw oti agnwsth marka tha sou xalasei.Egw phra ena me 2 xronia eggyhsh k no prob apo plaisio.....
LordArthas Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2004 Ειχα κι εγω αυτη τη απορια... Σε τι μπορει να υστερει ενα drive οχι μαρκας;
tfonias Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2004 To Kingston deinei toulaxiston 3 (sto site leei 5 xronia egyisi!!!). Ego exo to 512MB to exo skisei mexri stigmis kai kanena provlima. Einai poli kali kataskeyi!!
toyota Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2004 Ειχα κι εγω αυτη τη απορια... Σε τι μπορει να υστερη ενα drive οχι μαρκας;Προσφατα αγορασα ενα no name usb flash disk 128mb.Στην αρχη ολα ηταν οκ.δουλευε μια χαρα.Οταν ομως περασα το service pack 2 στα win xp,τοτε το flash αρχισε τα κολπα.εγραφα διαφορα data στο flash disk αλλα μετα δε μπορουσα να τα διαβασω ή να τα διαγραψω.Ακομα και format δε μπορουσα να κανω.Μιλησα με τη microsoft (τηλ 0080033150437 - δωρεαν ειναι) και μου ειπαν οτι ειναι γνωστο το προβλημα και η λυση του ηταν να κατεβασω νεους drivers για το flsah disk συμβατους με το sp2.Δυστυχως ομως οπως ειπα ηταν no name,ετσι δε μπορεσα να βρω drivers.Οποτε προτιματε επωνυμα αφου ελεγξετε οτι υπαρχουν drivers για sp2.
random Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2004 Eγω πάλι, εχω ενα seitec 256 (δεν ασχοληθηκα με μαρκες, πηρα το πιο φτηνο που βρηκα εκεινη την εποχη σε ενα μαγαζι), το βαζω εναλλαξ σε "xp-no sp", xp-sp1, xp-sp2, win2000 και κανενα θεμα drivers. δεν μου χρειαστηκαν ποτε δικοι του drivers (απο cd ή site), oi drivers για τα φλας ειναι απο τη microsoft ενσωματωμενοι στα λειτουργικα (xp,2000,2003,winME - μονο τα win98/win95 θέλουν πρόσθετα), απλα πρεπει να ενεργοποιηθουν την πρωτη φορά που θα συνδεσεις flash disk sto pc. Σου λεει "drivers installed for the new device, you must restart, κλπ...", αλλα και cancel που παταω συνεχεια, χωρις reboot, δεν ειχα ποτε προβλημα. την επομενη φορα που θα ξανασυνδεσεις το flash δεν ξαναζηταει drivers. Eιδικα utilities απο τον κατασκευαστή θελεις μονο για καποιες δυνατοτητες κλειδώματος ή "κρυφων partition". και εκει μπορει να καταληξεις σε unreadable disk. για ασφάλεια ειναι πιο απλό να τα βαλεις σε ενα Rar me pass, και να εισαι σιγουρος οτι θα διαβαζεται σε οποιοδηποτε pc. Για τhn επιλογή μαρκα/μεγεθος/τιμη ειμαι υπέρ οσο το δυνατο μεγαλυτερο μεγεθος στην καλυτερη τιμη. Εγγυηση και μαρκα ειναι δευτερεύοντα. εγγυηση μινιμουμ 1 χρονο εχουν όλα. τα 3-5 χρονια τι να τα κανεις (αν ανεβαζει την τιμή εννοω - με ιδια τιμη, καλη ειναι), αυτες οι συσκευες συνεχως φτηναινουν, οποτε αν παρεις σημερα ενα 256αρι με πχ.30 ευρω, και σου χαλασει σε 1 χρόνο, μπορει να βρισκεις τοτε 512αρι με 30 ευρώ. και σε 3 χρονια θα βρισκεις 1 Gb me 10-20 ευρω. Για να αποφυγεις δυσαρεστα, απλα πρεπει να θεωρείς το flash disk σαν μεσο μεταφοράς, και όχι σαν μεσo αποθήκευσης. Παιρνεις τ αρχεια απο τη δουλεια, (χωρις να τα σβησεις απο τον εκει σκληρό), τα ριχνεις στο σκληρο του σπιτιού, και απο εκει τα διαβαζεις, γραφεις, και παλι πισω. Αν εχεις μονιμως αρχεια στο φλασακι, και τα ανοιγοκλείνεις επιτόπου, καποια στιγμη θα την πάθεις.
MadSurfer Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2004 Egw ena Kingston 256mb kai to xrhsimopoiw kathe mera edw kai mhnes xoris kanena provlhma se osa pc-laptop to exw dokimasei. Apla me vlepo na xtypaw opou na'nai kai ena megalytero.
Hector Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2004 Να καταθέσω και γω την εμπειρία μου. Έχω ένα Kingston 512 MB εδώ και 4 μήνες. Το χρησιμοποιώ συχνα αν όχι καθημερινά και δεν έχω αντιμετωπίσει το παραμικρό πρόβλημα. Μπορεί να ήταν λίγο πιο ακριβό από τα υπόλοιπα αλλά τα λεφτά του τα αξίζει με το παραπάνω για μένα. Καλές αγορές................
Vegas Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2004 έχω ένα TWIN MOS. 128. ΨΕΥΤΙΚΗ εντελώς κατασκευή. Πλαστικό που τριβόταν. (είχε και 3 καπάκια αλλά δε ψυλιαστικα τη μούφα) . Το έχω έτσι γυμνό γιατί έσπασαν όλα σε 1 μήνα. Από τα νεύρα μου πήρα ένα KINGSTON DATA TRAVELER ELITE. 256 MB. Το έχω τώρα δίπλα μου και το χαίρομαι. ΣΑΦΩΣ πιο ΓΡΗΓΟΡΟΟΟΟΟ με led που είναι μπλέ όταν ανιχνεύσει μητρική με USB 2.0 και αλλάζει σε κόκκινο όταν μπει σε USB 1.1 ! 38? και 5 ναι 5 χρόνια εγγύηση. Πάρτε τώρα άμα θέλετε No name σε οτιδήποτε.
The_Judas Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2004 Σε ποια διαφορά ταχύτητας αναφέρεστε ? Ολα USB 2.0 δεν είναι ?
Belial Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2004 Ευχαριστώ πολύ όλους για την ανταπόκρισή σας, τελικά αγόρασα σήμερα το πρωί ένα KINGSTON DATA TRAVELER ELITE 256MB στα 45 ? από mgmanager. Από το μαγαζί μου είπαν ότι έχει 5 χρόνια εγγύηση, φτού! φτού! αχρείαστη νά είναι. Δωράκι την έκανα εύχομαι να μήν βγεί σκάρτη του παιδιού.
giannis2001 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2004 Paidia kai egw exw ena KINGSTON 256 MB...MExri prin 2-3 meres tha elega oti imoun plirws euxaristimenos...mono pou proekipse kati. To plastiko pou kaliptei ta kiklomatakia ESPASE (gmt)...akoma douleuei vevaia alla einai ...gimno! (lete i eggiisi na kaliptei kai auti tin periptwsi?)
predator Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2004 re paidia na rwthsw to asxeto... ti noima exoun ayta ta flash disks tin stigmi pou me 1,5 eyro pairneis ena cd-rw kai exeis 700 MB opou 8es kai me 3,5 eyros pairneis ena DVD-RW kai exeis 4,7 GB opou 8es? petamena lefta den einai?:roll:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.