vkastanas Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2004 Δυστυχώς όταν βάζω το cdaki της μητρικής μου λέει ότι δεν υποστηρίζει ΧΡ και δεν μπορεί να συνεχίσει την εγκατάσταση των drivers!Αποτέλεσμα το σύστημα να μην επαννεκινεί παρά μόνο με hard reset!Στο site της ASUS δεν βρίσκω το κατάλληλο ΒΙΟS Update που πιθανώς να λύσει το πρόβλημα αλλά και να το βρω, πως θα το εγκαταστήσω;
dpolal Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2004 Η εγκατάσταση των ΧΡ γίνετε κανονικά???? Αν ναι τότε δεν χρειάζεσαι το cd της μητρικής σου που μάλλον είναι αρκετά παλιό και πρό ΧΡ εποχής. Πας στο site της ΑSUS και κατεβάζεις τους drivers για ΧΡ που χρειάζονται μόνο... Όταν ολοκληρωθεί η εγκατάσταση τότε από το contol panel - system - hardware - device manager κοίτα ποιές συσκευές είναι με ερωτηματικό και κατέβασε drivers μόνο για αυτές. ΑΝ τώρα δεν γίνετε η εγκατάσταση των ΧΡ πιθανών να χρειάζεται ΒΙΟS update. Αυτό γίνετε με μια boot δισκέτα. Κατεβάζεις το πρόγραμμα που κάνει την ενημέρωση και επίσης το κατάλληλο update και τα βάζεις σε αυτήν την δισκέτα. Bootaρεις και τρέχεις το πρόγραμμα, μετά ακολουθείς τις οδηγίες. Οδηγίες υπάρχουν και στο site της Asus.
vkastanas Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2004 Φίλε dpolal2, ευχαριστώ που σπατάλησες λίγο από το χρόνο σου για να μου απαντήσεις! Θέλω να σ' ενημερώσω επιπλέον για το πρόβλημά μου τα εξής: Η εγκατάσταση έχει γίνει κανονικά και στο device manager δεν υπάρχει καμία συσκευή με κίτρινο ερωτηματικό! Σχεδόν όλα λειτουργούν κανονικά!Αυτά που δεν τρέχουν είναι: α) Δεν κάνει restart β) Δεν ανοίγει το κέντρο βοήθειας και υποστήριξης Γ) Δεν έχουν εγκατασταθεί οι drivers της motherboard Αυτά!
tolis86 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2004 file mou kai egw sto proigoumeno mou pc [enoitai pws exei kai auto cusl2-c(twra ton exei o aderfos mou)] eixa egkatastisei ta xp kai etrexan kai trexoun ola swsta!!!!! pote den mou evgale kapoio tetoi provlima........
CONAN Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2004 egw exw akoma to sygekrimeno mobo (apo ta kalytera se 370 socket) kai leitourgoun kanonika ta windows xp...apo to site ths asus tha vreis ta panta na katevaseis apo 8ema drivers gia ola ta win....good luck
dwarves Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2004 kai egw auto to mobo exw kai einai poly kalo...den eixa pote kanena provlhma....eixa kanei prin kairo update to bios...mono auto....drivers sta xp gia to mobo den eixa valei pote.... kathos nomizw oti eixa valei kai to teleutaio update gia to chipset intel 815e pou exei panw...apo to site ths intel to katevasa auto.... to mono arnhtiko einai oti pernei mnhmh up to 512MB.....
Nfountou Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2004 Exw akoma ena mhxanaki me auto to mobo kai den tou exw valw ka8olou drivers tou mobo sta XP. Douleuei mia xara...
vkastanas Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2004 OK παιδιά! Και σε μένα όλα κανονικά δουλεύουν εκτός από την επανεκκίνηση και τη βοήθεια! Μην τρελλαθούμε τελείως, μικροπροβλήματα έχω... Long live ASUS!
billpeppas Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2004 Απλά κατέβασε τους Latest Chipset Drivers από τον κατασκευαστή του chipset.
dwarves Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2004 na se rwthsw kai kati allo?? poia xp exeis?? PRO or Home??? Gr or Eng??
vkastanas Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2004 Έχω τα PRO ελληνικά! Τι εννοείς chipset drivers? Intel 815E είναι το chip σε socket 370! Τους drivers από την Intel να κατεβάσω;
dwarves Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2004 Έχω τα PRO ελληνικά! Τι εννοείς chipset drivers? Intel 815E είναι το chip σε socket 370! Τους drivers από την Intel να κατεβάσω; plhrofories gia to chipset mporeis na vreis edw... I N T E L 8 1 5 E kai tous drivers edw.... Chipset drivers
Varoudis Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2004 Pedia ego exo dio pc me afto to m/b kai p3 1000 kai ine poli OK... trexoun 2000 server kai 2003 server!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.