Προς το περιεχόμενο

data recovery utility?

ecthelion79

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω δύο σκληρούς δίσκους. Ο ένας έχει χωρητικότητα 40GBs και είναι

χωρισμένος σε δύο partitions, ένα 30GBs © όπου είχα εγκαταστήσει τα

WindowsXP, και ένα 10GBs (D). Ο άλλος έχει χωρητικότητα 120GBs(H). Χθες τα windows άρχισαν να μου κάνουν νούμερα, οπότε αποφάσισα να φορμάρω το partition όπου τα είχα εγκαταστήσει και να τα επανεγκαταστήσω εκεί. Πριν το κάνω αυτό, έκανα copy/paste το φάκελλο my documents από τον C στον H. Κατόπιν φορμάρισα τον C και επανεγκατέστησα τα winXP. Αφού ξεκίνησαν τα windows, διαπίστωσα ότι ο H δεν εμφανιζόταν στο My Computer, παρ' ότι εμφανιζόταν κανονικά στο hardware manager. Τέλος πάντων, με τα πολλά κατάφερα να τον κάνω να εμφανίζεται και στο My Computer από το disk management του device manager. Το πρόβλημα είναι ότι τα windows δεν ανοίγουν πλέον αυτό το σκληρό δίσκο, και κάθε φορά που προσπαθώ να τον ανοίξω μου λένε ότι είναι αφορμάριστος και μου ζητάνε να τον φορμάρω. Δε μπορώ να τον ανοίξω ούτε από dos, αφού τον είχα φορμάρει με το σύστημα NTFS. Δοκίμασα μέχρι και win98 να βάλω, αλλά αυτά δε καταλάβαιναν ούτε το δεύτερο Partition του μικρού σκληρού (D). Σκέφτηκα ακόμα να εγκαταστήσω τα XP στον Η χωρίς να τον φορμάρω, αλλά το cd της εγκατάστασης δεν αναγνωρίζει ότι είναι διαμορφωμένο με NTFS το partition και μου ζητάει να το φορμάρω πριν εγκαταστήσω εκεί τα windows. Ξέρετε αν υπάρχει κάποιο utility ή γενικά κάποιος τρόπος για να σώσω τα αρχεία που έκανα (ή μάλλον νόμιζα ότι έκανα) backup στον Η;Ευχαριστώ.

Δημοσ.

1) GetDataBack for NTFS η FAT, αναλογα τι ηταν το partition

2) OnTrack Data Suite

3) Αν ειναι πολυ σημαντικα αρχεια και πληρωνεις για να τα παρεις, ειναι 2-3 εταιριες στην αθηνα, συνεργαζομαι με την μια, κανουν παρα πολυ καλη δουλεια....

Δημοσ.

ΠΡΩΤΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ εγκατέστησε τα service packs.... Εμένα αυτό με έσωσε από format... Μετά τα service packs τα windows ξαναείδαν τον σκληρό μου...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...