Panahs Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2004 Θέλω ένα πρόγραμμα που να μπορεί να εξάγει σκηνές από DVD (VOB/IFO) στην πρωταρχική τους μορφή (MPEG2--- χωρίς ενδιάμεση επεξεργασία). To θέλω επειδή το DVDMaestro δεν μπορεί να επεξεργαστεί αρχεία από DVD και επειδή θέλω να επεξεργαστώ κάποια video από DVD που έχω (ώστε να φτιάξω καινούριο DVD) o μόνος τρόπος που βλέπω να γίνεται είναι να τα κάνω mpeg2. Ξέρετε κάποιο προγραμματάκι που να το κάνει αυτό?
VasKag Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2004 απορια. τα vob δεν ειναι mpeg2? δηλαδη πριν γινουν vob ηταν κατι αλλο?
gntelmp Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2004 Μπορείς να χρησιμοποιήσεις το SmartRipper. Επιλέγεις Stream Processing και αφού κάνεις κλικ στο Video /Pal, επιλέγεις δεξιά "demux to extra file". Το m2v αρχείο που θα δημιουργηθεί είναι το αρχείο που χρειάζεσαι. Είναι όπως το αρχικό vob και μπορείς να το δουλέψεις με το Maestro. Θα είναι όμως χωρίς ήχο. Για τον ήχο πρέπει επίσης να επιλέξεις "demux to extra file".
VasKag Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2004 επισης παρομοιες επιλογες για demux εχει και το dvd decrypter σε περιπτωση που σε βολευει καλυτερα.
gntelmp Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2004 Ναι μεν γίνεται και με το DVD Decrypter αλλά μόνο όταν έχεις την ταινία σε δισκάκι. Όταν έχεις ήδη αποθηκευμένη την ταινία στο σκληρό δεν μπορείς να δουλέψεις με το DVD Decrypter. Τουλάχιστον εγώ δεν βρήκα τρόπο.
kallair Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2004 Mporeis na tin anoikseis me kapoio eikoniko drive kai apo kei na tin anoikseis me to dvd decrypter. gia kaliteri leitourgia meta me to dvd maestro, epelekse apo ta options na min sou kanei split ana 1gb(alla na min kanei split katholou) kai sose ta streams pou thes.
Panahs Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2004 VasKag, ναι ακριβώς, είναι mpeg2. Όμως το DVD Maestro δεν αναγνωρίζει το vob ως συμβατό mpeg αρχείο και εκεί προκαλείται το πρόβλημα. Gntelmp, σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου! Θα δοκιμάσω να το κάνω έτσι. kallair, δεν χρησιμοποιώ το dvd decrypter για το πρόβλημα ακριβώς ότι δεν μπορεί να ανοίξει DVD περασμένο στον σκληρό. Εάν όμως έχω πρόβλημα με το SmartRipper τότε θα το δοκιμάσω και αυτό.
nemos Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2004 δεν χρησιμοποιώ το dvd decrypter για το πρόβλημα ακριβώς ότι δεν μπορεί να ανοίξει DVD περασμένο στον σκληρό Gia des to 1o post edw.... http://www.insomnia.gr/phpBB2/viewtopic.php?t=402924&start=45
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.