UserX Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2004 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2004 Καλησπέρα, Ίσως έχει ξανααναφερθεί αλλά δεν το βρήκα με search. Έχω στήσει ένα server και θα ήθελα να φτιάξω ενα σκριπτάκι να τρέχει προτού κάνω login σαν administrator στον server. Ουτως ώστε οι κλιεντσ να΄μπορούν να συνδεθούν στο δίκτυο χωρίς να είναι απαραίτητο να κάνω login σςτον server. thanx in advance. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Costinio Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2004 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2004 Να ρωτήσω κι εγώ κάτι βασικό επειδή μ'ενδιαφέρει το συγκεκριμένο θέμα: Πως γινεται να στήσω ένα server στο pc μου και να μη χρειαζεται να ψάχνω χώρο στο ίντερνετ για να ανεβάζω τα αρχεία που θέλω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
UserX Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2004 Μέλος Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2004 costinio: giati den anigeis kainourio topic kai xalas to diko mou? kaneis???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Costinio Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2004 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2004 εντάξει ρε φίλε οκ! δε σου χαλάω το topic, ισα ισα που ερχεται στην κορυφή... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Highlander Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2004 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2004 UserX, έχεις δοκιμάσει να περάσεις την συντόμευση της Dial-up στo Start της registry ? Costinio, Μπορείς να βάλεις apache http server και να κάνεις σωστά τη δουλειά σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
UserX Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2004 Μέλος Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2004 gia gine pio safeis plz??? dose path sto registry... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Highlander Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2004 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2004 HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run Δοκίμασε να το βάλεις εκεί.... Δεν το έχω δοκιμάσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.