Προς το περιεχόμενο

Αγορα DSL μοντεμ

S17l@nS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα σε ολους

Ψαχνω να ωρο ενα καλο μοντεμ για dsl και εχο καταληξει στα 2 παρακατω

μοντελα και θα ηθελα την γνωμη σας

US Robotics http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.533057'>http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.533057

Level1 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.533057

Εχω PSTN γραμμη και βασικα δεν ξερω τι ενοουν λεγοντασ DSL Over PSTN

Ευχαριστω Προκαταβολικα

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

DSL Over PSTN σημαίνει ότι έχεις απλή ψηφιακή γραμμή και όχι ISDN στο σπίτι σου. Με αυτό in mind πρέπει να διαλέξεις και το κατάλληλο modem. Και τα 2 που αναφέρεις είναι για PSTN οπότε είσαι ΟΚ. Εγώ πάντως θα σου πρότεινα να πάρεις Zyxel.

Εγώ έχω το Zyxel Prestige 650R-33 και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος τόσο στο online gaming όσο και στα downloads. 1 splitter θα χρειαστείς οπωσδήποτε για να ξεχωρίσεις τα δεδομένα από τη φωνή (το τηλέφωνο δηλαδή). Για τις ρυθμίσεις μην αγχώνεσαι καθόλου δεν είναι τίποτα ιδιαίτερο. Άσε που θα σε βοηθήσει και ο ISP που θα επιλέξεις ;).

Δηλαδή για να καταλάβω και εγώ. Το DSL over PSTN τι είναι? Εχει μια PSTN γραμμή και βάζεις αυτό το μοντεμ, αγοράζεις και σύνδεση από έναν ISP και είσαι ΟΚ? Και αν τα πράγματα είναι έτσι με τι ταχύτητεσ δουλεύεται?

Ευχαρστώ..

Aπο αυτα παρε το usr 9105 στην τιμη του δεν υπαρχει ανταγωνισμος...

Με firewall και 4 port switch .

Τα παει και καλυτερα με τα p2p.

Kαι το συγκεκριμενο flasharete και για isdn (αν και εσενα δε σου χρειαζεται)

Δηλαδή για να καταλάβω και εγώ. Το DSL over PSTN τι είναι? Εχει μια PSTN γραμμή και βάζεις αυτό το μοντεμ, αγοράζεις και σύνδεση από έναν ISP και είσαι ΟΚ?

ΝΑΙ

Για να βάλεις ADSL πρέπει να έχεις ήδη μια γραμμή τηλεφώνου στο σπίτι σου. Από τη γραμμή αυτή θα περνάει το τηλεφωνικό σήμα ΚΑΙ το σήμα του ADSL ταυτόχρονα.

Αν η γραμμή είναι PSTN, τότε θέλεις modem ADSL over PSTN. Αν η γραμμή είναι ISDN, τότε θέλεις ADSL over ISDN.

Εγώ τώρα χρησιμοποιώ το Zyxel 650H και είμαι πολύ ευχαριστημένος από αυτό. Αν όμως αγόραζα τώρα νεό router θα έπαιρνα το USRobotics γιατί κάνει τα ίδια πράγματα στη μισή τιμή. :)

Δηλαδή για να καταλάβω και εγώ. Το DSL over PSTN τι είναι? Εχει μια PSTN γραμμή και βάζεις αυτό το μοντεμ' date=' αγοράζεις και σύνδεση από έναν ISP και είσαι ΟΚ? Και αν τα πράγματα είναι έτσι με τι ταχύτητεσ δουλεύεται?

Ευχαρστώ..[/quote']

yparxoyn 2 protokola to annex A kai annex B , gia PSTN kai ISDN antoixtoixa, o logos yparjhs toys einai ston tropo poy soy stelnei to dslam syxnothtes gia na sygxronisteis kai na syndetheis sto ATM dyktio, to kato meros ton syxnothton oi xamhles dhladh xrhsimopoioyntai apo to thlefono eno oi ypshles apo thn dsl , h diafora toys einai sthn diaxoristikh ayth grammh, epeidh to ISDN xrhsimopoiei megalytero eyros syxnothton (mias kai exei 2 data syn ena control kanalia) desmeyontai perisoteres syxnothtes apo tis xamhles otan exeis DSL over ISDN , antoixtixa loipon ta dsl modems kanoyn diamorfosh toy shmatos sto eyros poy toys periseyei , an baleis ena Annex A modem se ISDN grammh, tha prospathisei na kanei diamorfosh xrhsimopoiontas kai syxnothes poy einai gia to thlefono, kai an exeis syndesei ena splitter prin, den tha sygxronistei pote, an den baleis splitter tha kataferei pithanon na sygxronistei alla den tha exeis thlefono.

giayto ton logo kiolas to theoritiko maximum downlink gia annex A einai sta 8mbit eno gia annex B sta 6mbit.

Slay oi gnoseis sou einai apisteftes sto thema!! Me ti asxoleisai an epitrepetai?

pisteyo oti yperbaleis ligo, entajei isos na jero 5-10 pragmata kalytera apo toys perissoteroys oxi omos oti exo kai apisteytes gnoseis :)

h kyria doyleia moy einai computer graphics , animation, non linear editing, se ena topiko thleoptiko stathmo sthn patra, ftiaxno kai diafhmistika spot kai DVD paroysiashs gia mia diafhmistikh etairia edo sthn patra pali, kai pera apo ta kathikonta moy sto tmhma toy animation sto kanali poy doyleyo exoyme kai thn eythynh gia thn texnikh yposthrijh ypologiston kai dyktioy kai se hardware kai se software.

Slay, ευχαριστούμε για τις γνώσεις σου.

Να προσθέσω στα προηγούμενα του adams, ότι πλέον έχει σημασία και η εγγύηση.

Άλλο να πάρεις ένα κέρατο από τον ΟΤΕ και στους 13 μήνες να χτυπήσει μπιέλα και άλλο να πάρεις ένα Router που έχει 5 χρόνια εγγύηση...

kai ego ena zyxel 650r-31 exo, alla otan moy kahke apo ptosh tashs ths DEH, h antiprosopeia poy ta fernei ekane 1 mhna na moy to allajei kai ayto meta apo pieseis poy dexthke apo to magazi poy to agorasa, an eixa jetski tha moy to eixe allajei o OTE se 2-3 ergasimes, kai syn ths allhs sthn telikh pote den to xreiasthka san router , giati to ebala bridged me PPPoE , doyleia poy tha mporoyse na thn kanei akoma kai to poio fthniariko dsl modem.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...