Προς το περιεχόμενο

Αγορά scanner,τη γνώμη σας!!!!

Sebu

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Σκέφτομαι εν όψει Χριστουγέννων να αγοράσω ένα scanner και θα ήθελα τη γνώμη σας επειδή έχω μπερδευτεί λίγο.Είμαι ανάμεσα στα:

CANON LIDE 35 1200x 2400 dpi ,MICROTEK 4850 USB + TRANSPARΕΝCY

2400 x 4800 dpi και EPSON PERFECTION 2480 PHOTO 2,400 x 4,800dpi with Micro Step Drive.Οι τιμές ειναι αντίστοιχα 80, 100 και 85 ευρώ προ φπα. Αξίζει να πάρω ένα scanner στα 2400x4800 ή καλύπτονται οι βασικές μου ανάγκες με ένα μικρότερο.Αυτό που ρωτάω ουσιαστικά είναι αν στην πράξη δουλεύεις ποτέ τόσο ψηλά(2400x4800) με ενα scanner.Γιατί αν το παραγόμενο αρχειο είναι τεράστιο σε μέγεθος και ο χρόνος σκαναρίσματος είναι υπερβολικός και οι αναλύσεις που δουλεύουν οι περισσότερες τυπικές εργασίες είναι χαμηλότερες,τότε προς τι η αγορά ενός τέτοιου scanner?

Επίσης αν το scanner υποστηρίζει σύνδεση usb 2.0 και για επικοινωνία και για ρεύμα(δεν έχει ξεχωριστή μπρίζα) και εγώ έχω μόνο usb 1.1 στον υπολογιστή θα υπάρξει άλλο πρόβλημα πλην της χαμηλής ταχύτητας διασύνδεσης?

Τα φώτα σας παρακαλώ και ελπίζω να μην σας μπέρδεψα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ego proteino epson kai amesos meta microtek. poly kala kai ta 2. to lide den to proteino dioti einai tromera argo logo tou oti den exei trofodotiko alla pairnei revma apo ti usb... oso gia ti usb 1.1 de tha exeis prob symvatotitas. apla tha exeis ligo xamiloteri taxytita(eidika se keimena kai aples saroseis de tha deis kai poly megali diafora ;) )

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...