k0stas Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2005 Ole!25 for me too! efxaristw gia to kolpo,apsogos! btw einai aparaithto na valeis united states k analogo zip code, dokimasa k xoris na t allakso k mou edine pali 2mb orio..ennoite ta allaksa k ksanadokimasa k exo tora 25:) )
chrisracing Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2005 Παιδες και εμενα εγινε σήμερα 250MB.Ενα μεγάλο ευχαριστώ... Παω να αλλάξω τα settings τωρα..
pang Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2005 Re gamwto, exoun perasei kammia 25 meres kai akoma.... Eisai sigouros oti kaneis kinhsh sto logariasmo sou? Kai den ennow na stelneis alla na lambaneis akoma kai junk. Mhpws exei valei to junk protection sto extreme kai svinei automata ta junk kai fainetai oti o logariasmos soy den exei eiserxomena akoma kai san junk? Ola auta sta lew giati apo tote pou diabasa to fovero kai xrhsimotato post toy enaon2 peiramatistika kai polla emails filwn kai kateleiksa sta parapanw symperasmata! Filika
daniel's_saving_grace Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2005 Μπορούμε άφοβα να ξαναγυρίσουμε σε Greece τις ρυθμίσεις μας;
skevo_kos Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2005 Pang. molis to ksekara. To junk protection einai sto mesaio epipedo (sto enhanced). Anyway, tha perimenw na dw merikes meres akoma
kyramas Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2005 Μπορούμε άφοβα να ξαναγυρίσουμε σε Greece τις ρυθμίσεις μας; Εγώ που τις γύρισα σε Ελλάδα έμεινα στα 25
skevo_kos Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2005 Telika Ok kai se mena, an kai argise, ekane panw apo 1,5 mina
Aias Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2005 Εμενα ειναι στα 250Mb.Παιδια το post δεν πρεπει να γινει sticky?
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2005 kai se emena doylepse.. xilia thanks paidia :L
peterp@n^ Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2005 molis to Hotmail mou egine 25MB!! Thanx a lot!!
V@nt- Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2005 Κι εμένα έγινε 25! Yea! Το γύρισα πάλι στην Ελλάδα όμως κι ας μην μπουν τα 250 (αν και απ'ότι διάβασα σε κάποιον μπήκαν) μιας και δεν μπορώ να βλέπω 800 ηλίθιες διαφημίσεις και να κάνει να μου φορτώσει μια ώρα. Επίσης να επισημάνω και κάτι. Κάποιοι λένε ότι άλλα sites δίνουν 1gb και τέτοια. Ρε παιδιά, έλεος, τουλάχιστον μην το επαναλαμβάνετε! Δεν παν να δίνουν και 300 gb άλλα email?? Τουλάχιστον για μένα και τους περισσότερους φαντάζομαι εδώ πέρα, το e-mail μας στη hotmail έχει γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μας. Το έχω δώσει σε τόσα άτομα εδώ και χρόνια κτλ κτλ, οπότε δεν είναι καθόλου εύκολο να αλλάξω e-mail. Και εκτός αυτού είμαι πολύ ευχαριστημένος από την hotmail(οι δυνατότητες που σου δίνει και τα εργαλεία) και σε συνδιασμό με το messenger(να μπορώ, ενώ είμαι online και λαμβάνω e-mail, να ειδοποιούμε άμεσα!) οπότε σε καμία περίπτωση δεν θα το κούναγα ρούπι! (φυσικά με τα σημερινά πάντα δεδομένα!) Αυτό με τον χώρο πάντως ήταν μια καλή ανάσα, συγχαρητήρια, ήταν πραγματικά από τα λίγα tips που πραγματικά άξιζε!
dwarves Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2005 Mia parathrhsh....einai oti to hotmail mou kanei sixna pikna reactivate....xwris logo...enw kanonika to xreisimopoiw...mou zhtaei na kanw activation.... symbainei kai se allous??
V@nt- Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2005 Βασικά λιγάκι κουφό... Ψάξε λιγάκι στο help που έχει η hotmail και αν δεν βρεις άκρη στείλτους ένα email με το πρόβλημά σου, πιστεύω θα στο φτιάξουν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.