Προς το περιεχόμενο

Enlarge your Hotmail account

enaon2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το πείραμα εστέφθη επιτυχώς. Με τη μια τα κάνει 25ΜΒ. Και για να τα κανει 250 απ' ότι διεπίστωσα μάλλον εξαρτάται από την κίνηση του λογαριασμού σου που κάνεις. Διότι το δοκίμασα σε 3 accounts μου έγιναν αμέσως 25 και τα τρία, και όσο για τα 2 που τα χρησιμοποιώ ημερησίως έγιναν 250 σε 4 ακριβώς μέρες. Το άλλο που το είχα κάτι σαν τεστ και σπάνια στέλνω ακόμα στα 25.

Εύγε παιδιά για τις ανακαλύψεις σας!

• Απαντ. 167
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Απο τοτε που αλλαξα το προφιλ μου (και βεβαια πηρα τα 250mb),δεν μπορω να κανω sign in με κανενα messenger ουτε windows ουτε msn, ουτε msn7 ,σε καμμια εκδοση και γλωσσα... :( καμμια ιδεα? :cry:

edit.:το hotmail μου απο outlook exspress το βλεπω κανονικα...

Δημοσ.

epiase k edw sto 2o email address mou....kali fasi.......sto 1o mou exoun dwsei edw k poli kairo 250mb....to giati agnwsto....

eliasole, exeis dikio.....einai alites re file....minisi epitopou!!!!! 8) 8) 8)

enaon2 k apo mena ena mbrabo!!!

p.s eixa afisei kati email sto inbox k kala gia na ta sbisei(opws lene oti tha ginei me to inbox oi odigies) k blepw oti den mou esbise tipota!

exei tixei k se allous auto?

Δημοσ.

E ναι μωρέ δεν τα σβήνει στιγμιαία τα emails. Το account παίρνει πάντα αρκετό χρόνο να διαγράψει μηνύματα ακόμα και μετά την απενεργοποίηση μέχρι να κάνει reset o server τους οπότε εμείς επειδή το κάνουμε τάκα τάκα δεν σβήνει τίποτα.΄

Πάντως πέρνετε τα backups σας καλού καού γιατί Bill Gates είναι αυτός και αναλόγως τις τρέλλες του :shock:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...