Bspus Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2004 Norton AntiVirus 2005 does not support the repair feature, please uninstall and reinstall To exei dei kaneis auto to minima? Exo dokimasei to norton 2005 (kai to internet security kai to system works) kai synexeia mou vgazei auto to minima. To programma douleuei aplos kathe fora pou pao na anoixo ena arxeio office vgazei auto to minima 2 -3 fores, patao OK kai meta anoigei An xerei kaneis pos na to diorthoso as mou pei giati me exei trelanei. Tha gyriso sto 2004 Fysika peritto na po oti na to kano uninstall kai reinstall den diorthonei to provlima. A, trexo xp me service pack 2.
enaon2 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2004 kai ego to idio patheno xtes to dokiasa sto kainourio mou laptop kai koufathika any suggestions?
mvar Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2004 ΑΠΕΙΡΕΣ φορες σε ΑΠΕΙΡΕΣ εγκαταστασεις και ενας απο τους λογους που μισω αυτο το κ&$@!#*^λοπρογραμμα, κανει 500 ωρες να εγκατασταθει και στο τελος σου λεει "ξανα απο την αρχη σας παρακαλω!" μπορεις να καταλαβεις τι σημαινει αυτο οταν εισαι σε περιβαλλον εργασιας..τρεεεεεεεεεελαααααααααααααααααααααααααααα λυση: διαλεξε καποιο αλλο antivirus
enaon2 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2004 λυση: διαλεξε καποιο αλλο antivirus epomeni lysi... den mas kanei auto pou proteineis :twisted:
FELIX Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2004 afou to ypoloipo programa doulebei phgene sta options kai 3etsekare to enable office plug in
xaxa1982 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2004 Ορισμένοι είναι κολλημένοι με το Norton,αλλά δεν πρέπει να τους κατηγορούμε γιατί δεν έχουν δει άλλα antivirus!Εγώ είχα kaspersky και τώρα τελευταία έχω βάλει F-secure και βλέπω ότι είναι το πιο αθόρυβο antivirus που έχω εγκαταστήσει ποτέ...Για μένα είναι το καλύτερο γιατί έχω βρει την ησυχία μου!Ποτέ δε μου ζητάει τίποτα,εύκολο στην παραμετροποίηση,με ενσωματωμένο firewall και δεν έχω κανένα παράπονο!Κι εγώ κάποτε χρησιμοποιούσα Norton και δεν ξεκόλλαγα γιατί το είχα μάθει,αλλά όταν τα έψαξα λιγάκι,τότε και έμαθα πάρα πολλά για άλλα antivirus και βρήκα αυτό που μου κάθησε καλύτερα στο σύστημα και ήταν το πιο "ήσυχο" και παράλληλα είναι και πολύ αποτελεσματικό!Με λίγα λόγια έχει όλα αυτά που θέλω!Δοκιμάστε κάποιο άλλο antivirus παιδιά,πιστεύω θα βρείτε την ησυχία σας αν αφήσετε το Norton...Αυτή είναι η άποψη μου,καλή συνέχεια....
d1m1tr1s Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2004 http://service1.symantec.com/SUPPORT/nav.nsf/docid/2004090712504306?OpenDocument&src=hot&prod=Norton%20AntiVirus&ver=2005&csm=no&tpre=
karib Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2004 xaxa1982 εχεις ΑΠΟΛΥΤΟ δικιο. Ξεκοληστε απο το Norton ρεεεεε......
d1m1tr1s Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2004 AVG Antivirus http://www.grisoft.com Ελαφρύτερο και σοβαρότερο δεν γίνεται!
enaon2 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2004 AVG Antivirus & F-secure είναι freeware???
Bspus Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2004 To internet security mou arese giati eixe kai to firewall mazi se mia efarmogi kai to antispam. Den eimai kollimenos me norton. Exo dokimasei kai to AVG kai to kaspersky kai tora kai to nod32. Telika katelixa sto Symantec Antivirus 9.02 corporate client. An kai einai apo tin idia etairia ma to norton einai klaseis anotero. Tora exo auto se syndiasmo me to windows firewall kai eimai apolyta ikanopoiimenos gia proti isos fora me antivirus apo tote pou xrisimopoio ypologisti (kai den einai liga xronia).
xaxa1982 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2004 Προτιμήστε να βάλετε ένα επιπλέον firewall στον υπολογιστή σας γιατί όπως έχει δηλώσει και η Microsoft το firewall της δεν αίναι και για πολλά-πολλά,το έφτιαξε για εκείνους που δεν ξέρουν καθόλου τι είναι firewall και ουσιαστικά μόνο την κίνηση παρακολουθεί....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.