Προς το περιεχόμενο

Norton AntiVirus 2005 does not support the repair feature...

Bspus

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Norton AntiVirus 2005 does not support the repair feature, please uninstall and reinstall

To exei dei kaneis auto to minima? Exo dokimasei to norton 2005 (kai to internet security kai to system works) kai synexeia mou vgazei auto to minima. To programma douleuei aplos kathe fora pou pao na anoixo ena arxeio office vgazei auto to minima 2 -3 fores, patao OK kai meta anoigei

An xerei kaneis pos na to diorthoso as mou pei giati me exei trelanei. Tha gyriso sto 2004

Fysika peritto na po oti na to kano uninstall kai reinstall den diorthonei to provlima. A, trexo xp me service pack 2.

Δημοσ.

ΑΠΕΙΡΕΣ φορες σε ΑΠΕΙΡΕΣ εγκαταστασεις και ενας απο τους λογους που μισω αυτο το κ&$@!#*^λοπρογραμμα, κανει 500 ωρες να εγκατασταθει και στο τελος σου λεει "ξανα απο την αρχη σας παρακαλω!"

μπορεις να καταλαβεις τι σημαινει αυτο οταν εισαι σε περιβαλλον εργασιας..τρεεεεεεεεεελαααααααααααααααααααααααααααα

λυση: διαλεξε καποιο αλλο antivirus

Δημοσ.

Ορισμένοι είναι κολλημένοι με το Norton,αλλά δεν πρέπει να τους κατηγορούμε γιατί δεν έχουν δει άλλα antivirus!Εγώ είχα kaspersky και τώρα τελευταία έχω βάλει F-secure και βλέπω ότι είναι το πιο αθόρυβο antivirus που έχω εγκαταστήσει ποτέ...Για μένα είναι το καλύτερο γιατί έχω βρει την ησυχία μου!Ποτέ δε μου ζητάει τίποτα,εύκολο στην παραμετροποίηση,με ενσωματωμένο firewall και δεν έχω κανένα παράπονο!Κι εγώ κάποτε χρησιμοποιούσα Norton και δεν ξεκόλλαγα γιατί το είχα μάθει,αλλά όταν τα έψαξα λιγάκι,τότε και έμαθα πάρα πολλά για άλλα antivirus και βρήκα αυτό που μου κάθησε καλύτερα στο σύστημα και ήταν το πιο "ήσυχο" και παράλληλα είναι και πολύ αποτελεσματικό!Με λίγα λόγια έχει όλα αυτά που θέλω!Δοκιμάστε κάποιο άλλο antivirus παιδιά,πιστεύω θα βρείτε την ησυχία σας αν αφήσετε το Norton...Αυτή είναι η άποψη μου,καλή συνέχεια.... :)

Δημοσ.

To internet security mou arese giati eixe kai to firewall mazi se mia efarmogi kai to antispam. Den eimai kollimenos me norton. Exo dokimasei kai to AVG kai to kaspersky kai tora kai to nod32. Telika katelixa sto Symantec Antivirus 9.02 corporate client. An kai einai apo tin idia etairia ma to norton einai klaseis anotero. Tora exo auto se syndiasmo me to windows firewall kai eimai apolyta ikanopoiimenos gia proti isos fora me antivirus apo tote pou xrisimopoio ypologisti (kai den einai liga xronia).

Δημοσ.

Προτιμήστε να βάλετε ένα επιπλέον firewall στον υπολογιστή σας γιατί όπως έχει δηλώσει και η Microsoft το firewall της δεν αίναι και για πολλά-πολλά,το έφτιαξε για εκείνους που δεν ξέρουν καθόλου τι είναι firewall και ουσιαστικά μόνο την κίνηση παρακολουθεί....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...