andrip Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2004 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2004 Λοιπόν σήμερα ενεργοποιήθηκε το adsl in a box και πράγματι η διαφορά με την isdn είναι ΜΕΓΑΛΗ. Το χω και χαίρομαι τώρα είναι η αλήθεια αλλα έχω ενα προβληματάκι. Σύμφωνα με τους υπολογισμού η 384 δεν έπρεπε να πιάνει μαξιμουν 48kb/s? Εγώ γιατί το ανώτερο που χω πιάσει στο dc πχ είναι 26-27? Παίζει να κάνω καμιά ρύθμιση; Μεσολόγγι είμαι οπότε πόοοση κίνηση μπορεί να χει εδω πέρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dark_son20 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2004 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2004 dokimase na katevaseis kati apo to site tis M$ i apo kana ftp tou ntua pou sigoura tha toppiasoun tin sindesi sou aloste gia to DC paizei rolo kai to upload an to exeis pigmeno peftei to download Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Costinio Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2004 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2004 Έτσι είναι στο dc, εγώ με 56κ και 5 uploads κατεβάζω με 1 kb/s... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Costinio Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2004 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2004 Έτσι είναι στο dc ποτέ δεν πιανεις μαξ ταχύτητες, εγώ αυτή τη στιγμη με 56κ και 5 uploads κατεβάζω με 1 kb/s... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andrip Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2004 Μέλος Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2004 όχι νταξει παιδιά τελικά έτυχε και κατέβαζα έτσι, τελικά με το isdn απο παντού κατέβαζα με 4-5 και με το adsl μου κακοφαίνεται αλλα κατέβασα και διάφορα μέχρι και 43 οπότε no problem παιδιά thanks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.