Προς το περιεχόμενο

CD Copy

d1m1tr1s

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Συνάντησα πρόσφατα μια πολύ περίεργη περίπτωση, που σε τόσα χρόνια που ασχολούμαι με υπολογιστές δεν μου ξανάτυχε...

Χρησιμοποιώ win xp, nero 6.6.x και αντέγραψα μερικά cd που σε εμένα δουλεύουν άριστα. Προσπαθώντας να τα εγκαταστήσω σε άλλο υπολογιστή όμως μου βγάζει συνέχεια error κατά το install της κάθε εφαρμογής πως ένα αρχείο είναι γραμμένο λάθος (στο cd) ή πως λείπει...

Μήπως φταίει που δουλεύω σε NTFS και ο υπολογιστής που προσπαθώ να τα περάσω είναι σε FAT32? (win xp επίσης) Αυτό μου φαίνεται και αρκετά περίεργο μιας και στο cdcopy, φαντάζομαι, δεν υπάρχει πρόβλημα. Δοκίμασα το nero είναι okey, έψαξα μήπως έχω κάποιον ιό, trojan κλπ αλλά τπτ... Καμία ιδέα;

Δημοσ.

Σε άλλον υπολογιστή εκτός απο τον δικό σου και αυτόν που πηγαίνεις να κάνεις εγκατάσταση δοκίμασες ; Έτσι που το ακούω μου κάνει για πρόβλημα ανάγνωσης του cd στον υπολογιστή που θέλεις να κάνεις εγκατάσταση....

Δημοσ.

Και σε άλλον το ίδιο κάνει. Είναι λες και το cd γράφεται με τέτοιο τρόπο ώστε να κάνει install μόνο στο pc μου! Συγκεκριμένα έγραψα 2 φορές το ίδιο cd και έκανα install, μου βγάζει ένα read error στην αρχή (10% πρόοδος), βάζω το δεύτερο cd -που θεωρητικά είναι ίδιο- το διαβάζει κανονικά και βγάζει νέο error στην ανάγνωση στο 70% της προόδου. Τελικά, ξαναέβαλα το προηγούμενο cd και τελειώσα το install... :shock:

Τί φταίει; Τα cd είναι ok, το nero επίσης, ιό δεν έχω, οι 3 υπολογιστές είναι σε άριστη κατάσταση. Λογικά κάτι στο software θα είναι αλλά δεν μπορώ να το βρω. Στέρεψα κι από ιδέες δλδ να δω τί άλλο να κοιτάξω... HELP!?

Δημοσ.

Κατέβασε κανένα προγραμματάκι που αναγνωρίζει αν το cd έχει προστασία και τι προστασία έχει κάποτε ήξερα το clony έκανε αυτή την δουλειά. Όντως το προβλημά σου είναι λίγο μυστήριο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...