yannis27gr Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2004 Έχω μια φόρμα σε σελίδα html. Υπάρχει δυνατότητα τα αριθμητικά δεδομένα της φόρμας να τα στέλνω σε ένα c++ κώδικα, να γίνεται ο υπολογισμός και να επιστρέφονται στη σελίδα; Μ' άλλα λόγια, συνεργάζονται οι δύο γλώσσες ή/και υπάρχει κάποια ενδιάμεση γλώσσα (π.χ. Java);
drm Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2004 Μπορείς να γράψεις τον κώδικα που κάνει τον υπολογισμό σε JavaScript και να τον ενσωματώσεις στην ιστοσελίδα
GrMikeD Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2004 nai, psakse sto google gia tutorials se cgi programmatismo me C
yannis27gr Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2004 Μπορείς να γράψεις τον κώδικα που κάνει τον υπολογισμό σε JavaScript και να τον ενσωματώσεις στην ιστοσελίδα Οι μαθηματικές δυνατότητες της Javascript είναι περιορισμένες. Χρειάζομαι γκαουσιανές καμπύλες κ.τ.λ. Επίσης, δεν έχω ιδέα από cgi προγραμματισμό (ούτε από C++). Τον κώδικα τον πήρα από το Matlab. Κανένας εύκολος τρόπος να τον περάσω στην υπάρχουσα html?
mkst Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2004 Κάνε αυτό που λέει ο GrMikeD. Θα πρεπει να στειλεις τα στοιχεια της φόρμας στο προγραμμά της c++ μέσω cgi.
yannis27gr Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2004 Κάνε αυτό που λέει ο GrMikeD. Θα πρεπει να στειλεις τα στοιχεια της φόρμας στο προγραμμά της c++ μέσω cgi. Γνωρίζετε κάποιο έτοιμο κώδικα που κάνει αυτό που θέλω; Να μάθω απ' το μηδέν cgi είναι πολύ ζόρικο και το θέμα είναι ότι βιάζομαι. Αν δω ότι κάνει τη δουλειά που το θέλω σίγουρα θα τη μάθω καθώς θα τη χρειαστώ σε πολύ μεγάλο βαθμό. Για τώρα όμως θέλω κάτι να κάνει τη δουλειά εύκολα και γρήγορα. Βοηθήστε ένα ψυχολόγο βρε παιδιά που έμπλεξε με προγραμματισμό (τρομάρα μου :oops: :oops: )!!!
alkisg Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2004 «Έτοιμο κώδικα να κάνει αυτά που θες» δεν νομίζω να βρεις γιατί η «CGI» δουλειά που πρέπει να κάνεις είναι κάποια read (ας πούμε τις μεταβλητές εισόδου σου) και κάποια write (την παραγόμενη ιστοσελίδα), οπότε εκτός του ότι είναι μικρό, ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ από τον κώδικά σου (μεταβλητές κτλ). Επομένως μην το φοβάσαι το CGI, αν ξέρεις από οποιονδήποτε προγραμματισμό (έστω και MATLAB) δεν θα σε δυσκολέψει πολύ. 2ος τρόπος: η MATLAB συνεργάζεται πολύ καλά με έναν δικό της server (δες στο site της, δεν θυμάμαι πως τον λένε) οπότε δεν χρειάζεσαι ούτε C++ ούτε CGI. Απλά θα πρέπει να εγκαταστήσεις τον δικό της server πάνω από τον apache ή ότι άλλο έχεις...
random Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2004 Αφου γραφεις οτι δεν εχεις ιδεα απο C++ ,γιατι μπλεκεις εξ αρχης μ αυτην; αν δεν ξερεις καμια γλωσσα, το ιδιο δυσκολο ειναι να το κανεις σε ολες. Eγω θα εψαχνα να κανω το ιδιο σε μια γλωσσα που τρεχει στον browser (javascript, vbscript), μετα με java applet, και αν δεν σου κανει πηγαινε σε μια server lang λιγο πιο φιλικη με το web (php, asp, perl). den mporei se 5 langs να μη βρεις τιποτε. Πιο απαραιτητο απο γνωσεις προγραμματισμου, ειναι μια εξυπνη αναζητηση στο google, για να αποφυγεις την επανεφεύρεση του τροχού.
yannis27gr Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2004 Αφου γραφεις οτι δεν εχεις ιδεα απο C++ ' date='γιατι μπλεκεις εξ αρχης μ αυτην;[/quote'] Γιατί έχω ήδη έτοιμα τα μαθηματικά σε C++. Οπότε έχω δύο επιλογές: Είτε να προσπαθήσω να περάσω τα μαθηματικά σε μια άλλη γλώσσα ή να προσπαθήσω να αξιοποιήσω τις ήδη έτοιμες συναρτήσεις. Προφανώς διαλέγω τη δεύτερη λύση καθώς οι συναρτήσεις είναι εξαιρετικά σύνθετες. Η μλκ είναι ότι η όλη ιστορία είναι εξαιρετικά απλή: Παίρνει τα δεδομένα από τη φόρμα της html, τα περνά στη C++, γίνονται οι πράξεις, και τα στέλνει πίσω στην html για να τα παρουσιάσει. Τόσο απλά! Μόνο που εμένα μου φαίνεται εντελώς βουνό!!!!!!!!
gus Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2004 Βοηθήστε ένα ψυχολόγο βρε παιδιά που έμπλεξε με προγραμματισμό (τρομάρα μου )!!! Pws ta katafere o psyxologos kai emplexe me programmatismo re diaole?!?!?!?!? Kai malista me Matlab kai C++!!!!!! :? :? :?
Pablo_Hasan Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2004 profanws h forma pou anaferei se html einai erwthmatologogio gia kapoio test
mkst Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2004 Μην φοβάσαι το cgi. Το μόνο που θα κάνεις είναι να χρησιμοποιήσεις μια βιβλιοθήκη που θα επιτρέπει στον κώδικά σου να δέχεται τα δεδομένα της φόρμας. Αυτό είναι όλο! Δεν έχω χρησιμποιήσει cgi με c, αλλά έτσι γίνεται. Ρίξε μια ματιά εδώ, μπορεί να βοηθήσει. http://www.rudeserver.com/cgiparser/
datanet Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2004 μπορεις να εισαγεις τα δεδομενα απο σελιδα και η φορμα να τα στειλει σε ενα php οπου αυτο θα καλεσει το εκτελεσιμο κωδικα της C++ και θα του περασει τα δεδομενα σαν αρχικα ορισματα. τι λες?
coder Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2004 ke giati re pedia na min to kani se mia PHP na swthi o anthropos ? protino na kanis to programa c++ na perni os arguments tis times pou thelis, kati san: estw pos kanis to programa calculator, ke thes na prostheti to a ke b, kanto na kalite ws: calc.exe 3 5 stin periptosi mas, tha gini 3+5 ke stin othoni tha elege 8... mesw php boris na kalesis to programa su dld, me tis metavlites pu thelis, me tin sinartisi system() etsi tha ektelesti ke tha exis ta apotelesmata pu thelis, episis boris na kanis kati san afto: calc.exe $a $b opu $a kai $b,metavlites pu pernun times apo mia apli HTML forma...
yannis27gr Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2004 Euxaristo poly paidia gia th boitheia, tha meletiso tis protaseis sas gia na do poia kanei kalytera th douleia pou kano. Skeftika na matho C++ kai Javascript kai na "metafraso" ton kodika apo th mia glossa sthn allh. Tha doume, tha doume. Euxaristo poly guys!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.